Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο info@newspistol.com ή στη φόρμα επικοινωνίας επισκεπτών

Ζωδιακές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: Εβδομάδα από 17 -24/6/2013

Ζωδιακές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: Εβδομάδα από 17 -24/6/2013

Με Σελήνη στο Ζυγό ξεκινάει η Δευτέρα. Μια Σελήνη που πρεσβεύει την αρμονία, την συντροφικότητα και προωθεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών.
...

Είναι όμως σε κενή πορεία μέχρι τις 10.00΄μμ, κι αυτό σημαίνει πως τα παραπάνω στοιχεία, δεν μπορούν να εξελιχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στις 10.30΄μμ-12.30΄πμ(Τρίτης)  μια διάθεση για επιβολή εξουσίας απέναντι σε άλλους, θα είναι ιδιαίτερα εμφανής. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση, προκειμένου να «περάσει» το δικό μας, χωρίς να προκαλέσουμε δυσαρέσκεια. Επίσης θα ακουστούν πολλά «μαζικά»προβλήματα, με τάσεις βίας και επαναστατικό ξέσπασμα. Ο Άρης βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Ουρανό και δίνει μια ώθηση μεγαλύτερη σε γεγονότα που κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν το «ξαφνικό»και το καινούργιο ή το «διαφορετικό».

Η Τρίτη θα είναι «ταραχώδης»από βραδύς. Ξεσπάσματα, νεύρα, ζημιές, επαναστατική δράση, είναι ιδιαίτερα έντονα, κυρίως από τις 2.05΄πμ μέχρι τις πρωινές ώρες. Μια μικρή παύση μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, δεν σημαίνει πως το θέμα έχει καταλαγιάσει. Μια προσπάθεια διαλόγου ή διπλωματικής ενέργειας, θα γίνει γύρω στη μια το μεσημέρι και θα κρατήσει μέχρι τις 6.36΄μμ, που όμως δεν θα ευνοήσει την κατάσταση. Οι διαφωνίες θα εξακολουθήσουν χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει μια «βολική»θέση με τον Ουρανό, που σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, «πυροδοτεί»και δεν «καταλαγιάζει»τα νεύρα. Από μόνη της αυτή η όψη, αναφέρετε σε εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα εκφραστούν μέσα από αυτή την επιρροή.

Η Τετάρτη έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες όψεις και θα μπορούσα να πω, άκρως θετικές. Από πολύ νωρίς(5.36΄πμ-7.36΄πμ)η πολύ καλή γωνία τριγώνου της Σελήνης μα τον Ήλιο και τον Δία, μια αίσθηση πληρότητας, αρμονίας, αισιοδοξίας και ικανότητας να μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει και στις πλέον δύσκολες καταστάσεις, είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Στις 9.39΄πμ η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό. Έτσι οι αντιδράσεις θα είναι πιο «κρυφές», θα δίνουμε προτεραιότητα στην «καχυποψία»και την διαίσθηση και η ψυχολογία θα γίνει κάπως πιο βαριά. Πρακτικά είναι δύσκολη θέση για σκορπιούς-Ταύρους-Λέοντες-Υδροχόους, των πρώτων ημερών, επειδή «ενεργοποιεί»την έκλειψη της 25ης Απριλίου, με συμμετοχή Κρόνου-Άρη. Στις 5.39΄μμ-7.39΄μμ, θα επικρατεί συναισθηματική φόρτιση και απομόνωση, όπου για άλλους θα είναι εποικοδομητικό, ενώ για όσους έχουν πλανήτες στις αρχικές μοίρες των σταθερών θα εκφραστεί με απογοήτευση. Όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την θετικότητα της συνόδου Ήλιου-Δία, που σήμερα μεν, είναι η ακρίβεια της όψης, η επιρροή όμως αυτή έχει ξεκινήσει δυο-τρεις μέρες πίσω και θα κρατήσει για τρεις μέρες μετά. Τα πρώτο δείγμα είναι, ο υψηλός δείκτης αισιοδοξίας, πνευματική και σωματική ευεξία, εύνοια σε επαφές με διευθυντικά στελέχη, οικονομικούς φορείς, εκπαιδευτικούς, ανθρώπους του πνεύματος, των γραμμάτων, άτομα από και προς το εξωτερικό.   

Η Πέμπτη έχει μια Σελήνη κενής πορείας μέχρι τις 9.00΄μμ. Γνωρίζουμε πλέον, πως με τέτοια θέση οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές και οι αναβολές είναι το «βασικό μενού». Στις 9.39΄μμ-11.39΄μμ οι επικοινωνίες θα γίνουν πιο τρυφερές και σταδιακά έρχεται ένα αίσθημα ικανοποίησης. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, βρίσκονται σε σύνοδο και είναι αυτό που «σώζει»κατά κάποιο τρόπο τις καθυστερήσεις της Σελήνης σε κενή πορεία. Πρόκειται για μια όψη ευγένειας, καλών τρόπων, ευχάριστων κοινωνικών επισκέψεων, αγοράς όμορφων πραγμάτων, καλών συμφωνιών με εμπορικούς αντιπροσώπους, αυτοέκφραση μέσα από πνευματικό και συναισθηματικό κόσμο.

Παρασκευή και ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο στις 8.04΄πμ. Ένα ζώδιο που αναφέρεται στην οικογένεια, τις παραδόσεις, το συναίσθημα, την μητρότητα, την ευαισθησία. Η Σελήνη στις 11.31΄πμ, περνάει στον Τοξότη, στο ζώδιο της αισιοδοξίας, των ταξιδιών, της διαφήμισης, της κοινωνικότητας και το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το εξωτερικό. Κρατάει μια κενή πορεία μέχρι τις 7 το βράδυ, όπου το δίωρο 7.34΄μμ-9.34΄μμ έρχεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι ένα διάστημα που η απογοήτευση «βασιλεύει», αλλά δεν έχει τεράστια επιρροή ούτε μεγάλη συνέχεια. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή, δίνει «διορθωτικά»στοιχεία και καλές συνομιλίες, που φέρνουν άριστα αποτελέσματα.

Με μια ξαφνική έκπληξη(Σελήνη τρίγωνο Ουρανός)θα ξεκινήσει το Σάββατο(6.45΄πμ-8.45΄πμ). Κάποιος φίλος ή μια ομάδα με καλή διάθεση, δίνει παρουσία. Στις 11.30΄πμ-1.30΄μμ, κάποιο ξαφνικό γεγονός(Σελήνη αντίθεση Άρης), βγάζει βιασύνη και εκνευρισμούς, όπου μπορεί να είναι αιτία τσακωμού ή έντονης διαφωνίας. Μια προσοχή από ατυχήματα δεν θα είναι καθόλου άκαιρη και άσκοπη.

Η Κυριακή έχει από νωρίς το πρωί, ένα άγχος που αφορά σε μετακινήσεις σε βαθμό υπερβολής. Έτσι, στις 9.35΄πμ-11.35΄πμ, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, μας κάνει μεν φιλότιμους και έτοιμους να δώσουμε πολλά, αρκεί να μη προσπαθήσουν να μας το επιβάλλουν γιατί τότε θα βγει ένα πείσμα απίστευτο. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός, είναι η Πανσέληνος που γίνεται στις αρχικές μοίρες των παρορμητικών. Πρακτικά αναφερόμαστε σε μια δημιουργική πανσέληνο, που αν την χειριστούμε σωστά, θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να αποβεί «καταπέλτης». Από τις 6.09΄μμ-9.00΄μμ, μια ισορροπημένη ψυχική διάθεση, μπορεί να φανεί εποικοδομητική στο να επικεντρωθούμε σε στόχους και να οργανωθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Οδηγός το συνειδητοποιημένο συναίσθημα.      


ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ                                         


ΚΡΙΟΣ: Με την πανσέληνο θα «τρέξετε»θέματα καριέρας και οικογενειακά. Οι ευθύνες στη δουλειά, σας αναγκάζουν να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια, κι αυτό πρόκειται να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα με οικείους.                          ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια «πιστεύω»σας, αλλά και επαφές από μακριά, είναι εκείνα που θα απαιτήσουν την απόλυτη προσοχή σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε παραπάνω προσοχή, σε τρέχοντα θέματα, παραμερίζοντας λίγο μερικά πλάνα.                                   ΔΙΔΥΜΟΙ: Με οικονομικά ζητήματα που προέρχονται από φορείς χρηματοδότησης, θα χρειαστεί να έρθετε σε διάλογο ή συμφωνία. Έρχονται στο φως ζητήματα αυτού του είδους, που κατά κάποιο τρόπο, υπήρχε κάποια μυστικότητα γύρω από αυτά.                         ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες και οι σοβαρές σχέσεις, θα σας απασχολήσουν απόλυτα αυτό τον καιρό. Επικρατεί μια κατάσταση που αναφέρεται σε τέλος και αρχή, αλλά όπως και να έχει το πράγμα, η προοπτική, με καλούς χειρισμούς, θα είναι εποικοδομητική.                         ΛΕΩΝ: Εσωτερικές ανησυχίες, ακόμη και ένα θέμα υγείας θα έρθει στο φως, προκειμένου να το εξετάσετε και να ψάξετε με υπευθυνότητα κάποιες λύσεις. Για μερικούς από εσάς, ένα παρασκήνιο θα έρθει στην επιφάνεια.                           ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαλύψεις στον αισθηματικό τομέα, που εμπλέκονται φίλοι, θα σας αναστατώσουν. Δείτε το θέμα ψύχραιμα και μην αντιδράσετε, ώστε να βρεθεί μια λύση που θα «απαλύνει»το πρόβλημα σας.                         ΖΥΓΟΣ: Στόχος σας η οικογένεια και θέματα που αφορούν απόλυτα ιδιωτικά ζητήματα, γίνονται περισσότερο φανερά και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Να ξέρετε, πως η νομιμότητα θα «δουλέψει»υπέρ σας.                         ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήσεις που κρύβουν  μυστικά που σας αφορούν, γίνονται ευρέως γνωστές. Όσο είστε εσείς εντάξει, αυτές οι αποκαλύψεις δεν πρόκειται να σας βλάψουν. Αν όμως παρεμπιπτόντως αναφερθείτε σκόπιμα ενάντια άλλου, τότε θα δυσκολευτείτε.                      ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες πηγές εισοδημάτων, κάνουν την παρουσία τους με την πανσέληνο. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα δοθούν, ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητας. Κάντε focus σε όλες τις ενδιαφέρουσες προτάσεις, ψάξτε και αποφασίστε.                       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με δική σας πρωτοβουλία, κάποια σχέση ή συνεργασία, παίρνει αλλιώτικη μορφή. Η σοβαρότητα που σας διακατέχει, είναι «κλειδί»στη λύση οπουδήποτε πιθανού προβλήματος. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε και «σπρώξτε»γεγονότα.                       ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υποθέσεις που τις κρατούσατε κρυφές όλο αυτό τον καιρό, έρχονται στην επιφάνεια. Μερικές από αυτές θα σας δικαιώσουν. Άλλες όμως, που ίσως να λειτουργήσατε εσείς ως παρασκήνιο, θα σας εκθέσουν.                     ΙΧΘΥΕΣ: Από φιλικά πρόσωπα θα έχετε εκπλήξεις που αφορούν στα ερωτικά σας. Ίσως να είναι μια αποκάλυψη που θα σας «ξυπνήσει», κάνοντας σας κομματάκι πιο σκληρούς. Να είστε έτοιμοι πάντως, γιατί η πανσέληνος θα «κελαηδήσει».
0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

Δείτε περισσότερα της Σταυρούλα Καστρίνη

Ετήσια αστρολογική πρόβλεψη για το 2014!! Τι θα γίνει σε κάθε ζώδιο; Τι πρέπει να προσέξουμε;

Ετήσια αστρολογική πρόβλεψη για το 2014!! Τι θα γίνει σε κάθε ζώδιο; Τι πρέπει να προσέξουμε;
Είναι «ουτοπία» να πούμε πως θα είναι μια εξαιρετική χρονιά, με πολλές ευκαιρίες και γεμάτη ευτυχία. Θα είναι ένας χρόνος με δοκιμασίες, που θα μας φέρει πολλές φορές στο «Αμήν». Επειδή όμως όλα γίνονται για κάποιο λόγο κι εμείς οφείλουμε να μαθαίνουμε και να «εκπαιδευόμαστε» μέσα από τις δοκιμασίες, να σημειώσω πως μπορούμε να ξεφύγουμε ή να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις, ακριβώς σα να παίζουμε μια παρτίδα σκάκι.

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη! 23 έως 29 Δεκεμβρίου!!

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη! 23 έως 29 Δεκεμβρίου!!
Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του 2013. Όπως θα δείτε, δεν θα είναι καθόλου βαρετή. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω πλέον. Τα ζητήματα που επηρεάζει, είναι παράδοση, έθιμα, πατριαρχική κοινωνία, σοβαρότητα, νομοτέλεια, οργάνωση και μεθοδικότητα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 2 - 8 Δεκεμβρίου ....

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 2 - 8 Δεκεμβρίου ....
Με Σελήνη στο Τοξότη ξεκινάει η εβδομάδα και με τη διάθεση για καλές επικοινωνίες. Η αισιοδοξία είναι εμφανής, ακόμη και στα πιο δύσκολα γεγονότα.

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη για τον μήνα Δεκέμβριο!!

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη για τον μήνα Δεκέμβριο!!
Ο χρόνος τελειώνει, αφήνοντας πίσω του πολλές δυνατές δοκιμασίες, απώλειες, εμπειρίες. Ως μήνας είναι έντονος, με ισχυρές δοκιμασίες προς το τέλος του. Ο Άρης, με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, τον Ερμή, σε δυσμενή θέση μεταξύ τους, μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη!! (11 έως 17 Νοεμβρίου)

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη!! (11 έως 17 Νοεμβρίου)
Είμαστε ήδη στα μισά του Νοέμβρη. Η απόδειξη πως ο χρόνος είναι «αλήτης»και φεύγει σα νερό. Δύσκολος μήνας, όπως έχουμε ήδη πει, κι αυτό έχει ήδη φανεί από τα τόσα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και πρόκειται ακόμη να δούμε.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Σταυρούλας Καστρίνη απο 4 έως 10 Νοεμβρίου!!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Σταυρούλας Καστρίνη απο 4 έως 10 Νοεμβρίου!!
Η νέα Σελήνη έδωσε το «στίγμα»της. Ένα στίγμα που σημαδεύτηκε από το δυσάρεστο γεγονός μιας διπλής δολοφονίας δύο νέων παιδιών. Η «πολυαστρία»στο Σκορπιό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την αποσύνθεση, το σεξ και το θάνατο, μπήκε σε πλήρη λειτουργία. Δύσκολος μήνας, με δοκιμασίες και με συμβάντα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου
Κι έτσι μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Μια εβδομάδα έντονη, με αρκετή δράση και γεγονότα, αλλά ακόμη πιο έντονη η τάση να ξεκαθαρίσει οτιδήποτε «κάλπικο».

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη 21 έως 27 Οκτωβρίου.

Αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη 21 έως 27 Οκτωβρίου.
Μπαίνουμε πλέον, στη τελική ευθεία, όπου ο Οκτώβριος δίνει τη σκυτάλη στον Νοέμβριο. Αυτή η εβδομάδα θα είναι το «σβήσιμο»της προηγούμενης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της αστρολόγου μας απο 14 έως 20 Οκτωβρίου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της αστρολόγου μας απο 14 έως 20 Οκτωβρίου.
Εβδομάδα με πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα. Η δυσκολία θα διαδέχεται μερικές καλές στιγμές, ενώ η έκλειψη που θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκαλέσει «θύελλα».

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 7 έως 13 Οκτωβρίου!!

Οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη: 7 έως 13 Οκτωβρίου!!
Μετά τη νέα Σελήνη, διανύοντας αυτήν την εβδομάδα, οδεύουμε προς την έκλειψη Σελήνης η οποία «κατοχυρώνει»κατά κάποιο τρόπο, τα γεγονότα που ξεκίνησαν με τη νέα Σελήνη.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΓΙΑΤΡΟΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TEATRO

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΕΝΑΣΤΡΟΝ
FULL LIFE
MY GYM FITNESS TRAINING CLUB
S BEACH ATHENS
BLINKERS Restaurant

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ

ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ

ΛΑΜΨΗ FM
MUSEUM