Aποκλειστικό: Τι είπε η Καίτη Γαρμπή στον Hellas Fm στην Αμερική;

Aποκλειστικό: Τι είπε η Καίτη Γαρμπή στον Hellas Fm στην Αμερική;

 

Η Καίτη Γαρμπή άνοιξε την καρδιά της στην γνωστή δημοσιογράφο-Dj Αντζελα Παντελή και την εκπομπή της στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης HellasFM και μίλησε για την καριέρα της, την οικογένειά της, τα νέα επαγγελματικά της σχέδια και ότι άλλο αφορά στη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας που έχουμε αγαπήσει και λατρέψει μέσα από αμέτρητες επιτυχίες.

“Θα παρουσιάσω μια δύωρη μουσική παράσταση σε κινηματογραφική αίθουσα”

«Πολλά χρόνια τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Το να μένεις σε αυτά που ήδη ξέρει ο κόσμος ακολουθώντας μια συνταγή σιγουριάς και ασφάλειας χωρίς να επιχειρείς κάτι άλλο, δεν είναι εξέλιξη δεν είναι καλλιτεχνικό. Πρέπει να ανεβάσεις το επίπεδό σου και του κόσμου. Aυτό θα κάνω μετά από απουσία 3 χρόνων από τη νύχτα. Βρήκα μια αίθουσα κινηματογράφου το Odeon Cosmopolis στην Κηφισίας και από 10 Οκτωβρίου θα παρουσιάσω 10 δύωρες παραστάσεις με όλα τα τραγούδια μου δεμένα με ένα πολύ φρέσκο οπτικό υλικό όπου ο κόσμος θα κάθεται σα να βλέπει ταινία. Είναι όνειρο ζωής και σηματοδοτεί την εξέλιξή μου».

«Ετοιμάζω Ιταλικό δίσκο»

«Ανοίχτηκα σε τραγούδια Ιταλικά, βρέθηκε ένας μεγάλος παραγωγός όπου μου έκανε πέρσι πρόταση τα τραγούδια μου να τα τραγουδήσω με Ιταλικό στίχο, από τα πολύ παλιά μέχρι τα πιό πρόσφατα που έγραψε ο Νίκος Αντύπας. Έτσι διαλέξαμε και καταλήξαμε σε 12 τραγούδια και θα υπάρχουν και 2 ντουέτα με Ιταλούς καλλιτέχνες. Μάλιστα μου έκανε την τιμή η σπουδαία τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι να ερμηνεύσουμε μαζί ένα τραγούδι, το Buona Vita και αυτό ήταν για μένα μια έκπληξη».

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να πάω στην Eurovision»

«Η διεθνής καριέρα δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μου. Είμαι τόσο πολύ ελληνίδα που το μόνο που με ένοιαζε ήταν να δυναμώσω εδώ στη χώρα μου και να δώσω το καλύτερο. Ακόμα και στην Eurovision που είχα πάει, δεν ήταν επιλογή δική μου, δεν έστειλα εγώ τραγούδι. Με επέλεξε η ΕΡΤ, τότε έκρινε πως έπρεπε να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Φυσικά όταν πάτησα το stage και ένιωσα ότι εκπροσωπώ ολόκληρη χώρα, όλα άλλαξαν ξαφνικά. Θυμάμαι όταν τελείωσα την ερμηνεία, γονάτισα προσευχήθηκα και έκλαιγα πολύ και έλεγα στο εαυτό μου ‘ είμαι πολύ μικρή για να παίρνω στην πλάτη μου την Ελλάδα’. Αν είχα μπει στη διαδικασία να ψάξω το τραγούδι, ίσως να επέλεγα άλλο πχ το ‘Πες το με ένα φιλί’».

«Εχω ζήσει αδικίες στην καριέρα μου και ίσως άθελά μου να έχω κάνει και εγώ»

Με απασχολεί πάρα πολύ το αύριο, το μέλλον. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου οσον αφορά στο γιό μου, είναι οτι θα ζήσει σε ένα κόσμο που δεν είναι προφυλαγμένος ούτε από το περιβάλλον ούτε από την αδικία ούτε από όλα αυτά που συμβαίνουν. Το άδικο είναι η μάστιγα αυτού του πλανήτη. Από την αδικία ξεκινούν όλα τα κακά. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να ζουν στα πλούτη και την ευτυχία και κάποιοι άλλοι να πεθαίνουν από την πείνα. Είμαστε άνθρωποι γεμάτοι αμαρτίες, πολλές καθημερινά. Οσο μπορείς προσπαθείς να κάνεις το καλό και η πίστη σώζει. Εχω ζήσει αδικίες στην καριέρα μου και ίσως  άθελά μου να έχω κάνει και εγώ.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω πολλά παιδιά αλλά...»

Πάντα ονειρευόμουν να κάνω πολλά παιδιά πίστευα πως θα κάνω πολλά παιδιά αλλά τελικά ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Ημουν περισσότερο της καρδιάς παρά της καριέρας, δεν ήμουν άνθρωπος πολύ του προγράμματος και της πειθαρχίας αλλά περισσότερο της οικογένειας. Εχω καταφέρει όμως και τα δύο να τα συνδυάζω να μην αδικώ την οικογένειά μου ή την δουλειά μου αφού τα αγαπάω και τα δύο με πάθος».

«Ο γιός μου κάνει κριτική και στη δουλειά και στην εμφάνισή μου»

«Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί ευγενικό, πολύ ευαίσθητο και έχει μέσα του καλοσύνη.  Ατακτο δεν ήταν αλλά είναι πολύ ζωντανό παιδί. Ναι μου κάνει κριτική και στη δουλειά μου αλλά και στην εμφάνισή μου. Οτι δεν κάνει ο πατέρας του το κάνει ο γιός μου ‘Μήπως είναι πολύ βαθύ το ντεκολτέ’ μου λέει τις προάλλες ‘Μαμά έτσι θα βγεις έξω’ και του λέω ‘Γιατί παιδί μου τί έχω’. Στο τρέιλερ για τη μουσική παράσταση υπάρχει ένας άντρας που παίζει και με ρωτάει ο γιός μου ‘Μαμά ποιός είναι αυτός, τον ξέρει ο μπαμπάς; ...μου κάνει τέτοια (γέλια...)».

«Η συνεργασία με το Φοίβο απογείωσε και των δυό μας την καριέρα»

«Μαζί με το Φοίβο κάναμε τις πολύ μεγάλες επιτυχίες, πριν το Φοίβο η καριέρα μου ανέβαινε αργά και σταθερά σκαλί σκαλί απλά με το Φοίβο η καριέρα μου απογειώθηκε πιστεύω και η δική του. Τον γνώρισα ένα παιδί που ήρθε δειλά στο στούντιο και μαζί χτίσαμε όλο αυτό το πράγμα. Το λέω συνειδητά ότι ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του το οφείλει στη συνεργασία μας το ίδιο και εγώ φυσικά. Ο ένας χρωστάει πολλά στον άλλον, ήμουν για πολλά χρόνια η μούσα του, κάναμε σχολή με το Φοίβο. Η πρόσφατη συναυλία του μου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper