Γενικές αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη για τον μήνα Δεκέμβριο!!

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις απο την Σταυρούλα Καστρίνη για τον μήνα Δεκέμβριο!!

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τι «μέλει γενέσθαι», ώστε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη, μέχρι τις 21/12. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η αισιοδοξία και η κοινωνικότητα, κι αυτό εδώ που τα λέμε, είναι το μόνο που διατηρεί μερικές ισορροπίες στα δύσκολα γεγονότα.

Η νέα Σελήνη γίνεται 3 Δεκεμβρίου, 3.21΄πμ στην 10η μοίρα του Τοξότη. Πρακτικά είναι καλή, αλλά επαναστατική. Ο Ουρανός τριγωνίζει τη νέα αυτή Σελήνη και θα φέρει μερικές ανατροπές, με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 17/12, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στην 25ημοίρα. Η βασική της επιρροή, αναφέρεται σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στην παιδεία, στις επικοινωνίες. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός(Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες)των τελευταίων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο, στις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών. Επειδή δε, αναφερόμαστε σε μια σχετικά συμπαθητική πανσέληνο, ωφελημένοι θα είναι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι των τελευταίων ημερών.

Ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό(οξύς νους, επίμονος, φιλόδοξος και καχύποπτος, απαισιόδοξος, φανατισμένος), μέχρι τις 5/12, για να περάσει μετά στον Τοξότη (Ειλικρινής σκέψη και λόγος, ανώτερη εκπαίδευση, δύναμη πειθούς και αφέλεια, δογματισμός, ηθικολογία)έως τις 24/12 και αμέσως μετά στον Αιγόκερω(αυστηρή και μεθοδική σκέψη, απόλυτος ρεαλισμός, ακριβής στο λόγο και απαισιόδοξος, αρνητικός, μονότονος), μέχρι τέλος του μήνα.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Αιγόκερω, δίνοντας μια αυστηρή και σοβαρή προσέγγιση σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Στις 21/12 γυρνάει σε ανάδρομη φορά, μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2014.

Ο Άρης στις 7/12, μπαίνει στο Ζυγό, παραμένοντας μέχρι τον Ιούλιο του 2014. Η διπλωματία είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του Άρη και η «θέση» του σε εξορία. Ο τρόπος έκφρασης του είναι εξαιρετικός στη θεωρία, αλλά έχει μεγάλη έλλειψη στη πράξη. Η διπλωματική οδός είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον και οι διαφορές θα λυθούν με στυλ. Οι Ζυγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην επιθετικότητα με την οποία θα εκφράζονται και αυτό ίσως να αναπτύξει εχθρούς. Βέβαια, πολυ σημαντική θα είναι η δράση και η εγρήγορση που προκύπτει και μπορεί θαυμάσια να προωθήσει τα σχέδια σας. αρκεί η χρήση τους να είναι σωστή. Οι υπόλοιποι του παρορμητικού σταυρού όμως(Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι), θα έχουν δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα. Ευνοϊκή θα είναι η παρουσία του Άρη σε Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους.

Ο Δίας είναι σε ανάδρομη φορά στο Καρκίνο. Κινείται στο 2ο 10ήμερο, ευνοώντας σημαντικά τους Καρκίνους αυτού του 10ημέρου, αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες. Ακόμη, την «γενναιοδωρία»του θα την δούμε σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του ίδιου 10ημέρου.

Ο Κρόνος συνεχίζει «απτόητος» στο τέλος του 10ημέρου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τότε. Πολύ έντονο θα είναι το «βάρος» του Κρόνου σε Υδροχόους, Ταύρους και Λέοντες, που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου10ημέρου. Τα οικονομικά, η υγεία, προβλήματα με άτομα μεγάλης ηλικίας, θέματα με νόμο, είναι από τα βασικά θέματα που κινούνται με τη συμμετοχή του Κρόνου. Επίσης πρόκειται να υπάρξουν πολλοί χωρισμοί, χωρίς πιθανότητα επαναφοράς.

Ο Ουρανός Είναι στις 8 μοίρες του Κριού ανάδρομος. Το πρώτο 10ήμερο των παρορμητικών, θα δεχτεί τις περισσότερες αλλαγές, άλλοτε καλές, άλλοτε δύσκολες. Σαφώς όμως, μιλάμε για καταστάσεις, που είναι ανεξέλεγκτες, όσο κι αν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια ισορροπία ή μια στάση διαφορετική. Εδώ ο Ουρανός, λειτουργεί σαν «απότομη κακοκαιρία» , όπου το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να πάμε με τα νερά της και να προστατεύουμε τα απολύτως προσωπικά μας αντικείμενα.

Ο Ποσειδώνας κινείται στο πρώτο 10ήμερο των Ιχθύων, προκαλώντας σύγχυση και χάος, τόσο στους Ιχθύες, όσο και στα υπόλοιπα ζώδια του μεταβλητού σταυρού(Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες), των πρώτων-πρώτων ημερών. Επίσης, όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη θέση.



Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω, στα όρια 1ου με 2ου 10ημέρου, φέρνοντας έτσι γεγονότα που «σημαδεύουν» ό σους«παρορμητικούς» έχουν γεννηθεί εκείνες τις ημερομηνίες. Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχει φτάσει σε «κρίσιμη» μοίρα, κάτι που σημειοδοτεί μεγάλη και πιο σοβαρή εξέλιξη, ανάλογα το θέμα που επηρεάζει ο Πλούτωνας, στο χάρτη του καθενός.

Εστιάζοντας σε κάποιες συγκεκριμένες όψεις, θα κάνουμε αναφορά κυρίως στις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη, όπου τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Έτσι, θα δούμε τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό, όψη εκρηκτική, που αρχίζει να επηρεάζει την ανθρωπότητα από τις 24/12 και για 3 μέρεςΗ ένταση κερδίζει έδαφος, με τρόπο άκρως επιθετικό, ακόμη και για άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Οι γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επικίνδυνες. Σοβαρά ατυχήματα, εκρηκτικοί μηχανισμοί, πτώσεις αεροπλάνων, ηλεκτρολογικά προβλήματα, εμπρησμοί, εγκεφαλικά, εκπυρσοκρότηση όπλου, είναι κάποια από τα θέματα που ενδέχεται να προκύψουν με αυτήν την αντίθεση. Η συμμετοχή του Χείρωνα, κάνει πιο μοιραία τα γεγονότα, σαν να είναι να συμβούν «ντε και καλά». Τις δυο τελευταίες μέρες του χρόνου, ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με Ερμή, κι ως γνωστόν, όταν έχουμε μια τέτοια γωνία, ο Ερμής «καίγεται» από τον Ήλιο. Η άλλη όψη, επίσης δύσκολη, είναι Ήλιος τετράγωνο με  Ουρανό. Προσπάθειες «απελευθέρωσης» από κανόνες και κατεστημένα, θα γίνουν με απρόβλεπτο και επαναστατικό τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι, πως η «κεφαλή» του εκάστοτε κράτους, θα δεχτεί ένα απότομο «πλήγμα»που υποδηλώνει την αναγκαστική φυγή-σε κάποιες περιπτώσεις-με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις, εκμυστηρεύσεις, σκάνδαλα, αλλά και ζημιές-κίνδυνοι, σε τροχοφόρα αλλά και σε όλα τα μέσα μεταφοράς, σε νεολαία, ανατροπές σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σε συνδυασμό δε, με τον τετράγωνο του Άρη και τη σύνοδο του Πλούτωνα, έχουμε συνέχιση της βίας, λόγια σκληρά, ξυλοδαρμούς, τραυματισμούς στα άκρα, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, κυρίως με άτομα του υποκόσμου, σοβαρές αποκαλύψεις-σκάνδαλα με την αυστηρότητα και την καταδίκη του Αιγόκερω. Πολιτικά παιχνίδια με «βρώμικες»ρίζες, μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει και η απαίτηση θανατικής ποινής, ως η δικαιότερη τιμωρία. Ο Άρης, θα κάνει κι αυτός τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι όλο το παραπάνω, παίρνει τη χροιά της «κακίας»και της εκδίκησης. Μαζικές απώλειες, με τρόπο άγριο, που θα προκαλέσει φρίκη και τεράστια αντίδραση, στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Ακόμη, ξύπνημα ηφαιστείων, έξαρση σε σεισμούς και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, θα δίνουν διαρκώς την παρουσία τους.

Από 1/12 έως 4/12: Καλή διάθεση, με σχέδια που αναφέρονται σε διασκέδαση και δημιουργική δράση.

Στις 6 και 7/12: κουβέντες ανειλικρινείς, απάτες με έγγραφα, κυκλοφοριακό χάος, ψευδείς πληροφορίες, εξαπατήσεις.

Από τις 8/12 έως και τις 23/12: Ημέρες αυτοπειθαρχίας, επιχειρηματικές δραστηριότητες, νομιμότητα, συντηρητικός τρόπος ζωής, Ταξινόμηση σκέψεων, συναισθημάτων και επιθυμιών.

Από 24/12 έως 31/12: Εκρηκτική διάθεση, ανατρεπτικές καταστάσεις (όχι αναίμακτες), Προσπάθειες βελτίωσης επαφών, αλλά έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Απόδειξη, πως δεν πρόκειται να πειστούν και τόσο εύκολα ορισμένοι. Αποκαλύψεις, σκάνδαλα πάσης φύσεως έρχονται στο φως. πρόσωπα της πολιτικής εμπλεκόμενα σε «υπόγειες» δράσεις, εκνευρισμοί, απανωτές εκρήξεις τόσο σε γενικό όσο και σε προσωπικό πεδίο. Πολλές φιλίες πρόκειται να διαλυθούν και να μη ξαναβρεθούν ποτέ. Ακόμη, σχέσεις απλές ή χρόνιες(γάμοι, συμβιώσεις) που κρύβουν πράγματα, αυτά πρόκειται να έρθουν στο φως και να οδηγήσουν στο τέλος, χωρίς επιστροφή. Το δύσκολο κομμάτι, είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία(κι αυτό πρέπει να γίνει) , ώστε να μην έχουμε «θύματα»και εκδικητικές συνέπειες.

Στο δια ταύτα, ο Δεκέμβριος μπαίνει συμπαθητικά, αλλά στο τελείωμα του, θα είναι ένας μήνας, που θα πρέπει να αναλογιστούμε και να προβληματιστούμε, με κάθε πτυχή της ζωής μας. Πολλές φορές η συνείδηση, έρχεται με τρόπο «άγριο» και μας ξυπνάει από το «λήθαργο» του ψεύδους. Αγαπημένοι φίλοι, διατηρείστε έλεγχο και ψυχραιμία. Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα!

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper