Ετήσια αστρολογική πρόβλεψη για το 2014!! Τι θα γίνει σε κάθε ζώδιο; Τι πρέπει να προσέξουμε;

Ετήσια αστρολογική πρόβλεψη για το 2014!! Τι θα γίνει σε κάθε ζώδιο; Τι πρέπει να προσέξουμε;

Ο χρόνος αυτός, εκτός από τις «βαριές»όψεις που θα επαναληφθούν πολλές φορές και που θα αναφέρουμε παρακάτω, σημαδεύεται κατά κάποιο τρόπο και από τις εκλείψεις. Το 2014, οι εκλείψεις θα είναι τέσσερις. Η πρώτη της Σελήνης, γίνεται στις 15/4, με τη συμμετοχή του Άρη, στο ζώδιο του Ζυγού και είναι ολική. Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια(Κριούς-Καρκίνους-Ζυγούς-Αιγόκερους)που είναι γεννημένοι γύρω στις 15 του αντίστοιχου μήνα, καθώς και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί κοντά. Η δεύτερη έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 29/4 στην 8η μοίρα του Ταύρου. Άμεση επιρροή για τα σταθερά ζώδια(Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους) που είναι γεννημένοι γύρω στις 29 του αντίστοιχου μήνα και όσοι έχουν πλανήτες στην ίδια θέση. Η Τρίτη έκλειψη (Σελήνης)θα γίνει 8/10 στον Κριό, όπου θα δούμε πάλι να επηρεάζονται τα παρορμητικά στο τέλος του 1ου 10ημέρου, ενώ η τέταρτη έκλειψη(Ηλιακή) θα γίνει στις 23/10 στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού, επομένως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη-πρώτη μέρα σταθερού ζωδίου. Ο Ερμής, τη χρονιά αυτή, θα μπει σε ανάδρομη κίνηση δυο φορές. Η πρώτη είναι στις 7/6 - 2/7 και η δεύτερη από 4/10-25/10. Ένα σπουδαίο γεγονός, μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα του Δία, από τον Καρκίνο στον Λέοντα, στις 17/7. Μέχρι τότε, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι του τρίτου 10ημέρου, μπορούν να απολαύσουν αρκετές ευκολίες και ευκαιρίες. Με την είσοδο του «γενναιόδωρου»Δία στον Λέοντα, ξεκινάει ένας χρόνος περίπου εύνοιας, πρωτίστως για Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, αλλά και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Ο Ποσειδώνας, παραμένει στους Ιχθύες, στη «νωχελική»αλλά ομιχλώδη δράση του, επηρεάζοντας αρνητικά τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών, προκαλώντας πλάνες και εξαπατήσεις κυρίως, σε Τοξότες, Διδύμους και Παρθένους.

Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών, πρέπει να εξετάζουν διπλά και τριπλά τα πράγματα, πριν πάρουν αποφάσεις. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό μέχρι και τις 26/7, όπου θα περάσει επιτέλους στο Σκορπιό. Για όσο καιρό θα παραμείνει εκεί, θα είναι μια μόνιμη πρόκληση στις συνεργασίες και σε νόμιμες σχέσεις. Θα «πυροδοτεί» αντιδράσεις με βιαιότητα, οπότε θα παρακολουθούμε και θα βιώνουμε σκληρές σκηνές και να σημειώσουμε πως οτιδήποτε φτάνει στο τέλος του, δεν θα γίνεται πολιτισμένα, αλλά με εντάσεις και θυμούς. Σ’ αυτό φυσικά θα «παίζει» ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, όπου μαζί οι τρεις τους, κάνουν ένα άκρως επικίνδυνο «τρίο». Ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στον Σκορπιό, μέχρι και τις 23/12 που θα περάσει στον Τοξότη. Για όσο παραμένει στον Σκορπιό, είναι κάτι σαν με ψύχραιμο τρόπο να ασχολείται με «υπόγειες καταστροφές», που θα έχουν την στάμπα του Νόμου. Ο Ιανουάριος, κάνει «ποδαρικό» με μια «τρομοκρατική» νέα Σελήνη. Ένας καινούργιος κύκλος οικονομικού αγώνα, είναι το βασικό μέλημα όλων. Με την συμμετοχή του Πλούτωνα, Ουρανού, Άρη, Ερμή αλλά και της Αφροδίτης, η επαγγελματική επιβίωση, η προσπάθεια εύρεσης εργασίας, το βιοποριστικό, είναι σε θέση «μάχης» και δυνατής διεκδίκησης. Η πείνα θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο σε πολλούς ανθρώπους, με αποτέλεσμα βίαιες αντιδράσεις. Ακραία καιρικά φαινόμενα, δυσάρεστα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ερωτικές βίαιες διεκδικήσεις και αντιδράσεις, μαζικές απώλειες με κάθε τρόπο, είναι αυτά που κρύβει ο Ιανουάριος, μέχρι και το τέλος του. Η ανάδρομη Αφροδίτη, ορθοδρομεί στο τέλος του μήνα και από εκεί μπορείτε να δείτε θέματα οικονομικά και αισθηματικά να κινούνται, μετά από σοβαρή προσέγγιση και αυστηρές αποφάσεις. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας πιο ήπιος-όσο μπορεί να είναι, μετά τον «σκληρό» Ιανουάριο. Ένα περίεργο χαρακτηριστικό, στις αρχές κυρίως του μήνα είναι η αντίθεση Πλούτωνα-Δία. Ο φανατισμός θα πάρει επικίνδυνη διάσταση και η επίδειξη ισχύος, θα αγγίξει τα όρια του παράλογου.

 «Επίδοξοι» ηγέτες θα ξεφυτρώσουν σαν μανιτάρια, με ένα άκρως τυραννικό προφίλ. Αυτό φυσικά μπορεί να μην αναφέρεται μόνο σε πολιτικά δρώμενα, αλλά και στην απλή καθημερινότητα, που πιθανόν να υποδεικνύει κάποιον εργοδότη. Ο Μάρτιος θα είναι μήνας προσπάθειας να βοηθηθούν αναξιοπαθούντες, με κάθε καθαρό κίνητρο και ευαισθησία, όμως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, θα φροντίζουν να ανατρέπουν αυτές τις προσπάθειες, με τρόπο ύπουλο και εκρηκτικό. Αποκαλύψεις για «ρεμούλες»ατόμων με ισχύ και κύρος, θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ενώ η δράση «καταστολής» σε ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές, θα φέρουν πολύ μεγάλες αντιδράσεις. Ακόμη, ένα σκάνδαλο με «ουσίες»  και πολλές απάτες, πρόκειται να έρθει στο φως. Για τον Απρίλιο, τι να πρωτοπεί κανείς. Δύσκολος μήνας σε θέματα προσωπικά, οικογένειας, επαγγελματικά, συνεταιρισμών, συνεργασιών. Οι πρώτες μέρες, θα είναι πολύ «αλαζονικές»σε ότι αφορά τον τρόπο προβολής προτάσεων, συμπεριφορές, υποσχέσεις. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διάστημα της «φανφάρας» και του εγωισμού. Η Αφροδίτη με τον Κρόνο, «επικυρώνει»τα σπασίματα σε συνεργασίες και σχέσεις, ενώ τα οικονομικά τις πρώτες κυρίως μέρες, θα είναι από φειδωλά έως ανύπαρκτα. Ας μη ξεχνάμε όμως και τις εκλείψεις στις 15 και 29/4, που θα φέρουν σοβαρές δυσκολίες με καταστάσεις παρόμοιες με αυτές των περασμένων Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Ο Μάιος έχει τη «σφραγίδα» της αναγκαστικής σοβαρότητας στην αντιμετώπιση θεμάτων, της «παραγωγικής»μοναξιάς, της δυσάρεστης-κατά διαστήματα-ψυχολογίας. Μερικοί, τις πρώτες μέρες, θα πρέπει να προσέξουν απώλειες εγγράφων, τροχοφόρων, αποχωρισμούς από νεαρά άτομα, «μάγκωμα»στις επικοινωνίες, ακόμη να δώσουν προσοχή στα κατοικίδια σας(όσοι έχετε). Τον Ιούνιο επικρατεί ένα πιο ανέμελο κλίμα, πιο ανάλαφρο, με διαθέσεις «έξω καρδιά». Αρκετοί, θα είναι σε καλό δρόμο τακτοποίησης οικογενειακών θεμάτων και οικίας. Γενικά, είναι ένας «παιχνιδιάρης»μήνας, που οι περισσότεροι θα έχουν την ανάγκη να βγουν, να ξεδώσουν και να προγραμματίσουν μετακινήσεις. Τον Ιούλιο θα έχουμε κάποιες ανατροπές, που μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση. Πρακτικά είναι ένας μήνας αλλαγών-έτσι κι αλλιώς-οπότε θα βιώσουμε αρκετά θέματα. Απρόβλεπτες αντιδράσεις και επιβολή τυραννίας, τόσο σε προσωπικό όσο και κοσμικό επίπεδο. Θα παρατηρηθεί μια τάση παρακολούθησης, ξεκαθαρίσματα από κόσμο της νύχτας, αλλά και μια τεράστια αλλαγή στο νόμισμα και τα οικονομικά της χώρας. Ακόμη, μοιραίοι έρωτες πρόκειται να αναπτυχθούν ή να δοκιμαστούν, με εκρήξεις ζήλειας και τάσεις εκδίκησης. Ο Αύγουστος, είναι ένας αποφασιστικός μήνας. Η σταθερότητα στις απόψεις και τις κινήσεις, μπορεί μεν να καθορίζουν κάποια γεγονότα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρχει μεταβαλλόμενη αντίδραση. Ο Άρης είναι πια στο Σκορπιό, όπου θα υπάρχουν μερικά διαστήματα «έχθρας»και δυσκολιών και ένα απίστευτο πείσμα στην διεκπεραίωση πραγμάτων. Δύσκολη η θέση αυτή του Άρη, για Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, ενώ στους Σκορπιούς θα βγάλει μεγάλη επιθετικότητα.


Ο Δίας από τον Λέοντα, ναι μεν θα φέρει αρκετές ευκαιρίες, αλλά τις προβληματικές καταστάσεις θα τις διογκώσει. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα εργασίας και θα δώσει προτεραιότητα σε πρακτικές λύσεις. Ο τομέας της υγείας, θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα παράλογο μέτρο, ενώ θα επικρατήσει νευρικότητα και αναστάτωση. Από τον κόσμο της showbiz θα ακουστεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ερωτικό σοβαρό σκάνδαλο. Ο Άρης από τον Τοξότη, στο τέλος του μήνα, θα δυσκολέψει αρκετά Ιχθύες, Δίδυμους, Παρθένους, ενώ θα ωφελήσει Τοξότες, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς. Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας εκπλήξεων, με σκοπό την καλυτέρευση συνθηκών. Πιθανή βελτίωση στη παιδεία αλλά και θετική «προσφορά»του νόμου προς τον κόσμο, είναι γεγονός. Πρακτικά, φαίνεται τα σώματα ασφαλείας και δυνάμεις στρατού, να τοποθετούνται πιο κοντά στη μάζα με καλύτερες προθέσεις. Η έκλειψη στις 8/10, θα δώσει το «εναρκτήριο»λάκτισμα για θετική έκβαση σε καταστάσεις που ήταν σοβαρές και πρακτικά άλυτες. Εδώ, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω την παροιμία των αρχαίων Κινέζων, πως «όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και η λύση του». Η δεύτερη έκλειψη, φαίνεται λίγο πιο ζόρικη, γιατί γίνεται στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο που «δεν χαρίζει κάστανα». Ο Νοέμβριος, ο μήνας των «τετελεσμένων»γεγονότων, της ζήλειας, των διεκδικήσεων με κρυφό και ενίοτε ύπουλο τρόπο, έχει πολλά να μας πει. Μήνας με ιδιαίτερη σεξουαλικότητα, μας κάνει πιο παρατηρητικούς και σε ότι αφορά τις αποφάσεις, μας δίνει σταθερό βήμα, αργό και σίγουρο. Βέβαια, ένα σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε, είναι η υπερβολή στο τρόπο έκφρασης και να ελέγξουμε όσο γίνεται την εκδικητική μας τάση.

Τέλος, ο Δεκέμβριος, επαναφέρει την δύσκολη όψη Ουρανού-Πλούτωνα, φέρνοντας εντάσεις και μεγάλες αλλαγές. Η «συνδρομή»του Δία από τον Λέοντα, θα λειτουργήσει κάπως σαν προστασία, αφού οι ελπίδα, θα διαδέχεται την κακοτυχία. Ο Κρόνος, σταματάει το ταξίδι του στο Σκορπιό και περνάει στον επόμενο «προορισμό»του, τον Τοξότη, όπου θα παραμένει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Το βασικότερο όλων, είναι η νομιμότητα που θα επεκταθεί και θα φτιαχτεί μια κοινωνία με σωστότερο κριτήριο. Καλή Χρονιά!

ΚΡΙΟΣ: Είναι σαφές πως ο Ουρανός θα φέρνει διαρκώς αλλαγές, όχι μόνο τώρα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης στο απέναντι σας ζώδιο, θα είναι μια διαρκής πρόκληση μέχρι το τέλος του Ιουλίου. ΕΡΩΤΑΣ: Όλα φαίνονται να ανατρέπονται, από στιγμή σε στιγμή. Μια είναι έτσι, μια αλλάζουν κατεύθυνση, με τρόπο απότομο. Από τον Ιούλιο και μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Λέοντα, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για βελτίωση στον τομέα αυτό. ΧΡΗΜΑ: Δυσκολίες τους τρεις πρώτους μήνες, τόσο σε εισόδημα, όσο και σε τακτοποίηση οφειλών. Μέχρι και τον Ιούλιο και μετά Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αισθητή βελτίωση και ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι σας, περιορίζει αρκετά πράγματα που σας αφορούν Αρκετοί θα βιώσετε κάποιους χωρισμούς, από νόμιμο σύντροφο ή κάποιον συνεταιρισμό. Δυσκολίες σε επίτευξη στόχων, όσο νοιώθετε τον περιορισμό του Κρόνου. ΕΡΩΤΑΣ: Θα έχετε να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες, όσον αφορά στη συνεννόηση και την επικοινωνία με το πρόσωπο που συνδέεστε. Στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή, που θα γίνει δύο φορές, από 7/6-2/7 και από 4/10-25/10, θα παρατηρηθούν καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. ΧΡΗΜΑ: Οι πρώτοι μήνες θα παρουσιάσουν αρκετές δυσκολίες. Θα αναθεωρήσετε μερικές οικονομικές προτάσεις προς το καλοκαίρι, ενώ μεγαλύτερες ανάσες στα οικονομικά θα έχετε τον Δεκέμβριο, που θα αποχωρήσει ο Κρόνος από τον Σκορπιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, βιώνετε μια πλάνη και θλίψη, ενίοτε αναίτια, όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Ο Δίας μέχρι τον Ιούλιο θα σας παρουσιάζει ευκαιρίες στα οικονομικά, ενώ από Αύγουστο και μετά, θα τον βρείτε «αρωγό» στην βελτίωση της καθημερινότητας. Πολλές μετακινήσεις για αναψυχή. ΕΡΩΤΑΣ: Μια ασυνήθιστη κινητικότητα, ακόμη και για εσάς, παρουσιάζεται μέχρι και τον Ιούλιο. Το πρόβλημα όμως είναι, πως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, τείνουν να προκαλούν φασαρίες και σοβαρές αλλαγές στα αισθηματικά σας, καθώς και κτητικότητες και από τις δύο μεριές. ΧΡΗΜΑ: Με την επίλυση οικονομικών θεμάτων θα χρειαστεί να ασχοληθείτε, ειδικά τον Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο. Ο Δίας παρ’ όλα αυτά, μέχρι και τον Ιούλιο, θα σας «φανερώνει» νέες πηγές εισοδημάτων, με την προοπτική να καταφέρετε να τακτοποιήσετε, αρκετούς λογαριασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε στο «μάτι του κυκλώνα», επειδή είστε «περικυκλωμένοι»από δύσκολες όψεις, όπου σε τελική ανάλυση δεν μπορείτε να «ρεγουλάρετε», με έναν Δία επάνω σας. Εδώ είναι το «ρεζουμέ». Ο Δίας σας δίνει την εντύπωση, πως μπορείτε να καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Συντονιστείτε με του πλανητικούς «κραδασμούς». ΕΡΩΤΑΣ: Σε θέση «μάχης»  βρίσκεται ο αισθηματικός σας τομέας. Οι δυσκολίες είναι εμφανείς, ενώ τα αποτελέσματα ακόμη άγνωστα. Πρακτικά θα συνέλθετε μετά τον Ιούλιο, όταν ο Άρης σταματήσει να σας «κοντράρει» και να σας βγάζει επιθετικότητα. ΧΡΗΜΑ: Μέχρι και τον Ιούλιο, όσο να περάσει δηλαδή ο Δίας στον οίκο των χρημάτων, θα αντιμετωπίζετε καταστάσεις «ίξεις-αφίξεις». Από Αύγουστο και μετά, οι ευκαιρίες θα διαδέχεται η μια την άλλη και θα μπορέσετε επιτέλους να αποκομίσετε, «τα τω Καίσαρος, τω Καίσαρι».

ΛΕΩΝ: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό, σας έχει φέρει αρκετές δυσκολίες και εμπόδια, ενώ ο Ουρανός από τον Κριό, σας «ξεσηκώνει» σε ανύποπτο χρόνο. Από τη στιγμή που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο σας, από τον Αύγουστο και μετά, επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας, τύχης και ευκαιριών. ΕΡΩΤΑΣ: Πολύ καλύτερο διάστημα από τον Αύγουστο και μετά, σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση, θα σκεφτείτε τη νομιμοποίηση, ενώ οι ελεύθεροι, θα ανταμώσετε το «10 το καλό» ή τουλάχιστον έτσι θα φανεί. Για αρκετούς του ζωδίου, ο «πελαργός» θα φέρει τα μαντάτα του. ΧΡΗΜΑ: Με μικρές αναποδιές και μια τάση αφηρημάδας, ξεκινάει ο χρόνος στα οικονομικά σας. Την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, να περιμένετε αναβολές, ενώ κάποιοι από εσάς μπορούν να έχουν επιστροφή, από χρωστούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ποσειδώνα απέναντι σας, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο, θα έχετε μονίμως ψευδαισθήσεις για θέματα που σας αφορούν άμεσα. Το βασικό με αυτόν τον πλανήτη, είναι να έχετε κάποιον της εμπιστοσύνης σας, ώστε να σας «κατευθύνει» στο σωστό δρόμο. Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σας, θα φέρει τα πάνω-κάτω με νεύρα και τσακωμούς, για όλα τα 10ήμερα. ΕΡΩΤΑΣ: Βιώνετε μια βαθιά αλλαγή, που σας αναγκάζει να δείτε τα σφάλματα σας και που σας οδηγεί σε καταστάσεις αρκετά «βαριές» για τα δικά σας δεδομένα. Μοιραίες εξελίξεις, με τις οποίες πρέπει να συντονιστείτε, προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. ΧΡΗΜΑ: Μέχρι και τον Ιούλιο, ότι κερδίζετε, το «διοχετεύετε» για επισκευές. Πολλές ζημιές θα παρουσιαστούν, αλλά και πιθανή κλοπή. Γενικά, μέχρι τότε θα βιώνετε μια περίοδο με περισσότερα έξοδα, από ότι έσοδα. Από τον Αύγουστο και μετά, θα αρχίσετε να οργανώνεστε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης στο ζώδιο σας έως τον Ιούλιο, ο Ουρανός απέναντι σας και ο Πλούτωνας σε δυσαρμονική όψη με το ζώδιο σας, προκαλεί καταστάσεις ανεξέλεγκτες, γεμάτες εκνευρισμούς και δυσάρεστες ανατροπές. Όμως κι εσείς δεν μένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Η επιθετική σας στάση, άλλοτε σας βγάζει «παλικάρια»κι άλλοτε σας κάνει προκλητικούς. ΕΡΩΤΑΣ: Η κατάσταση του «εφήμερου»ίσως να σας ταιριάζει περισσότερο με τον Ουρανό στον οίκο της αγάπης, ακόμη και σε μόνιμη σχέση. Φέρεστε «αλλοπρόσαλλα»και δεν δίνετε την εντύπωση πως θέλετε κάτι σταθερό. Προσοχή σε ξαφνικούς χωρισμούς, εξ αιτίας φίλων. ΧΡΗΜΑ: Με κόπο πολύ και αρκετά εμπόδια, περνάτε στα οικονομικά σας, όλο αυτό το διάστημα. Ακόμη να ξέρετε, δεν θα μπορέσετε να έχετε σοβαρές ευκαιρίες, ή οι προτάσεις που θα σας γίνουν, θα έχουν σοβαρές απαιτήσεις, μέχρι και τον Δεκέμβριο, που ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, που θα παραμείνει μέχρι και τον Δεκέμβριο, σας έχει προκαλέσει μεγάλες ευθύνες, σοβαρά εμπόδια, κακή ψυχολογία, απώλειες. Ο δε Άρης, στον 12ο οίκο, προειδοποιεί για παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς. Βέβαια, σε ένα άλλο «ποσοστό»Σκορπιών, ο Κρόνος λειτούργησε και θα συνεχίσει έτσι, παραγωγικά, οργανωτικά και με προοπτικές μεγάλης και σταθερής καταξίωσης. ΕΡΩΤΑΣ: Είναι πολύ ευαίσθητος αυτός ο τομέας και σας κάνει περισσότερο ευάλωτους. Φυσικά, αν «επιτρέψετε»να λειτουργήσει η όμορφη πλευρά του Ποσειδώνα, μιλάμε πως μέσα από ζεστασιά, θα εκδηλωθούν τα καλύτερα συναισθήματα. ΧΡΗΜΑ: Τον Αύγουστο και για τέσσερις μήνες, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τον Δεκέμβριο που ο Κρόνος θα μπει στον Τοξότη, θα χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ, γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κρόνος στον 12ο οίκο σας, έχει φέρει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς και μειωμένη ενεργητικότητα. Τον Δεκέμβριο, περνάει στο ζώδιο σας, όπου θα μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο 2017. Ο Δίας τώρα, που από το 2ο εξάμηνο περίπου, θα μπει στον αρμονικό προς εσάς Λέοντα, θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτικός στα σχέδια σας. ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τον Ιούλιο, θα επικρατεί ένας εκνευρισμός, ο οποίος θα προκαλείται από τρίτα πρόσωπα. Αποφύγετε να εμπλέξετε φίλους στα αισθηματικά σας, γιατί θα λειτουργήσουν καταστροφικά. Οι αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα παίρνουν πολλές φορές, επικίνδυνες «προεκτάσεις». ΧΡΗΜΑ: Ο Ιανουάριος ειδικά, θα είναι «καταλυτικός»για μερικούς από εσάς. Από τη μία θα έρχεται χρήμα, από την άλλη θα πρέπει να δοθεί για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η διάθεση σας, να είστε νόμιμοι, θα σας βγει σε καλό. Μερικοί, θα βρεθείτε να πάρετε στην κυριότητα σας, κάποιο περιουσιακό στοιχείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Κρόνος στον τομέα των φίλων, σας φέρνει προβλήματα. Γίνεστε περισσότερο αντικοινωνική και αυστηρά επιλεκτικοί. Ο Άρης στον 10ο οίκο σας, μέχρι και τον Ιούλιο, σας «παρουσιάζει» επιθετικούς και πολλές φορές «απλησίαστους» από άλλους ανθρώπους. Οι διεκδικήσεις στη καριέρα, μετατρέπεται σε «πόλεμο». ΕΡΩΤΑΣ: Ενώ θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν, δεν έχετε καμία όρεξη να προχωρήσετε σε κάτι πιο ειδικό. Από τον Ιούνιο και μετά, παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης στα ερωτικά, ενώ θα βρείτε την «υγειά» σας, μόλις απομακρύνετε «ζημιογόνα» τρίτα άτομα. ΧΡΗΜΑ: Πολύ ωφέλιμο θα είναι το δεύτερο εξάμηνο στα οικονομικά, από κέρδη και χρηματοδοτήσεις μέσω τρίτων. Μέχρι τότε, θα υπάρχουν διαστήματα με μικρά έσοδα, που θα «διοχετεύονται» σε καθημερινές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης στον 9ο οίκο σας, δίνει μαχητική στάση προς τους στόχους σας. Επαφές με πρόσωπα από μακριά, μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Ο Κρόνος από την άλλη, σας δίνει μπλοκαρίσματα και μερικές στιγμές είστε σαν λάστιχο, δεμένο από δυο άκρες, ώστε αν η μια πλευρά θέλει να κινηθεί, την κρατάει το άλλο άκρο. ΕΡΩΤΑΣ: Η καχυποψία και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο, θα διατηρήσουν μια παράξενη στάση «κολλήματος» και εμμονών σε κάποια θέματα. Προσπαθήστε να το αποβάλλετε, για να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Είστε υπερβολικοί και αυτό δεν σας οδηγεί πουθενά. ΧΡΗΜΑ: Το βασικό στα οικονομικά σας, είναι να μη δέχεστε μια κατάσταση όπως σας την «σερβίρουν». Να προσέχετε πάντα στις συμφωνίες που κάνετε, να μη πέσετε θύματα εκμετάλλευσης και πλάνης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Κρόνος από τον 9ο οίκο, οδηγεί σε οργάνωση, στόχους, καταξίωση. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε την «ισχύ» του Κρόνου και τη νομιμότητα του. Ο φιλικός κύκλος, θα δεχτεί «πλήγματα». Θα διαλυθούν οριστικά φιλίες, που λειτουργούσαν εντελώς υπόγεια. ΕΡΩΤΑΣ: Στον έρωτα μέχρι και τον Ιούλιο, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, τόσο στο να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, λύνοντας πιθανά προβλήματα, όσο και στο να έχετε απλά καλή διάθεση και με ένα μαγικό τρόπο, να επηρεάζετε και το άτομο που συνδέεστε. Διατηρήστε όσο μπορείτε αυτή τη κατάσταση. ΧΡΗΜΑ: Μετά το δεύτερο εξάμηνο, θα καταφέρετε να μπείτε σε μια ρέγουλα. Μέχρι τότε, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα σας, επειδή θα παρουσιάζονται ζημιές που θα σας προκαλούν τρίτα άτομα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper