Μαριάντα Πιερίδη - Νέστορας Φωτιάδης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για το παιδί που περιμένουν

  • 13/01/2014 - LIFESTYLE - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Μαριάντα Πιερίδη - Νέστορας Φωτιάδης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για το παιδί που περιμένουν

Στο έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η γοητευτική τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος μουσικός ανοίγουν την καρδιά τους και περιγράφουν τις όμορφες αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές της πιο ευτυχισμένης περιόδου της ζωής τους.

 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα ωραιότερα της ζωής σας.

Μ. Π.: Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως, ναι, ήταν όντως τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα που έχω περάσει έως τώρα και είναι η αναμονή του ερχομού του παιδιού μας που τα έκανε μοναδικά. Όλη η οικογένεια έχει μπει σε μια γλυκιά φάση προετοιμασίας και αναμονής.

N. Φ.: Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή που περιμένω κάθε χρόνο σαν παιδί. Φέτος ειδικά σκεφτόμουν ότι σύντομα θα υπάρχουν στο σπίτι δύο παιδάκια που θα τα περιμένουν! (γέλια) Αναμφισβήτητα οι φετινές γιορτές ήταν οι πιο όμορφες της ζωής μου.

 

Λένε ότι οι σκέψεις μιας εγκύου αλλάζουν καθημερινά σε σχέση με το μωράκι της. Οι δικές σας μέχρι πού φτάνουν;

Μ. Π.: Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Μιλώντας προσωπικά θα σας πω πως λόγω των καταστάσεων εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτική. Από την άλλη, όμως, οφείλω να σας ομολογήσω πως όταν βρίσκομαι με τις φίλες μου και χαλαρώνω στις συζητήσεις μας τον έχουμε φτάσει μέχρι και… φαντάρο! (γέλια)

 

Εσείς έχετε ξεκινήσει να ονειρεύεστε τις στιγμές με το γιο σας;

Ν. Φ.: Ονειρεύομαι ότι θα έχω κοντά μου ένα μπόμπιρα στον οποίο θα προσπαθήσω να του δώσω ό,τι πιο καλλιτεχνικό γίνεται από εμάς. Θέλω να του περάσω την αγάπη για την τέχνη με όποια μορφή κι αν είναι αυτή.

 

 

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Νέστορας Φωτιάδης!.

 

 

Είναι γνωστό ότι περάσατε δύσκολα μέχρι να καταφέρετε να κρατήσετε αυτό το μωράκι. Τώρα πλέον νιώθετε ανακουφισμένη;

Μ. Π.: Η ανακούφιση θα έρθει όταν θα τον κρατάω στα χέρια μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει πάντα ένα μικρό άγχος.

 

Πώς αντιμετωπίσατε τις δύσκολες στιγμές των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης της συντρόφου σας;

Ν. Φ.: Η Μαριάντα είναι μια πολύ ψύχραιμη γυναίκα και δεν δημιουργεί πανικό όσο δύσκολες κι αν είναι οι καταστάσεις. Οπότε αν είσαι δίπλα της σε όλα και έχεις κατανόηση, τότε ακόμα και οι πιο δύσκολες στιγμές περνάνε πολύ εύκολα.

 

Με το σύντροφό σας είστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Είστε βέβαιη ότι είναι ο άντρας της ζωής σας;

Μ. Π.: Έτσι όπως είναι πλέον η ζωή για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πρέπει να κρατάς πάντα μια μικρή πισινή, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Όμως ελπίζεις και πάντα θέλεις ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί να είναι ο «άνθρωπός» σου.

 

Είστε μια γυναίκα που προσέχετε πάντα την εμφάνισή σας. Σας τρομάζουν τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης;

Μ. Π.: Η αλήθεια είναι ότι με τρομάζουν λιγάκι αυτά τα κιλά και οι αλλαγές στο σώμα μου, αλλά ξέρω και είμαι ήδη προετοιμασμένη για το τι θα κάνω αμέσως μετά τη γέννηση του αγοριού μας. Έχω βάλει το πρόγραμμα σε τάξη και είμαι έτοιμη αμέσως μετά να επανέλθω στα αρχικά μου κιλά σύντομα.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper