ΜΕΝΕΓΑΚΗ- ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Τι συνέβη όταν συγκινημένοι επισκέφθηκαν τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

ΜΕΝΕΓΑΚΗ- ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Τι συνέβη όταν συγκινημένοι επισκέφθηκαν τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του YΟU, η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασαν κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια τους όταν το έμαθαν. Λίγες μέρες πριν, όπως αποκάλυψε το YΟU στη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος, τα παιδιά της Ελένης και μεγάλη παρέα έκαναν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο «Sovena Fushi» στις Μαλδίβες.

«Kαι η Ελένη και η Κωνσταντίνα βρέθηκαν ξαφνικά από τον... παράδεισο στην κόλαση», μας εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Ελένης Μενεγάκη. Όπως έχει πει, άλλωστε, και η ίδια ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν είναι ένας απλός εργοδότης αλλά ένας πολύ καλός φίλος που της συμπαραστέκεται σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Για τη νεαρή παρουσιάστρια ο Πρόεδρος του ALPHA είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει, τη βοηθά και την πιστεύει στα επαγγελματικά της βήματα.

Για όσους γνωρίζουν, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, περνούσε ίσως τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Η παρέα και η συντροφιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και με την Ελένη Μενεγάκη τον έκαναν να αισθάνεται κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Είχε αστείρευτο κέφι και πολλή μεγάλη χαρά για την ίδια τη ζωή. Σε αυτήν, λοιπόν, τη δύσκολη φάση του η Ελένη, η Κωνσταντίνα αλλά και ο Ματέο ήταν εκεί... Τον επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Ιατρικό Κέντρο και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το YΟU, η Σπυροπούλου πολύ δύσκολα μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Με το που είδε τον Δημήτρη Κοντομηνά δάκρυσε και δεν μπορούσαν να την συνεφέρουν με τίποτα. Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Μενεγάκη, που προσπαθούσε με λόγια ενθάρρυνσης να ανεβάσει το ηθικό του Δημήτρη Κοντομηνά. «Οι εχθροί μας ισχυροί, η αλήθεια ισχυρότερη. Θα καταρρεύσει και αυτή η σκευωρία, δεν θα τους περάσει», τους είπε ο Πρόεδρος που εκείνη τη στιγμή μαζί με τους δικηγόρους του κατέστρωνε την υπερασπιστική του γραμμή για να απολογηθεί για όλα αυτά που του καταμαρτυρούν στο πόρισμα-καταπέλτη για την Postbank.

Το επισκεπτήριο κράτησε ελάχιστα λεπτά, πάντα κάτω από τη διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών που φρουρούν τον Δημήτρη Κοντομηνά στον ένατο όροφο του Ιατρικού Κέντρου. Το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο και ο Πρόεδρος αναγνώριζε στα πρόσωπα των συγκεκριμένων ανθρώπων αυτούς που πραγματικά τον αγαπούν και τον στηρίζουν σε όλες τις δυσκολίες. «Θα τα καταφέρουμε Πρόεδρε και να ξέρεις ότι όλος ο ALPHAa είναι δίπλα σου», του είπε η Ελένη φεύγοντας από τη σουίτα του ενάτου ορόφου. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές έχει αναγεννηθεί ακόμα και από τις στάχτες του. Η ζωή θα δείξει εάν θα τα καταφέρει για ακόμα μία φορά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper