Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Απόδραση για δύο που σβήνει τις φήμες για κρίση στην σχέση τους.

  • 09/03/2014 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Απόδραση για δύο που σβήνει τις φήμες για κρίση στην σχέση τους.

Η παρουσιάστρια πήγε Παρασκευή βράδυ και ο Ματέο την Κυριακή το πρωί. 

Για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό οι δυο τους που μοιράζονταν τα σαββατοκύριακα, αναγκάστηκαν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον αλλά για λίγο!

"Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, για τους οποίους ακόμα δεν θέλω να πω κάτι, αλλά γιατί τρελαίνομαι για τα θαλασσινά της. Πέρασα τρεις ημέρες εκεί, τρώγοντας μύδια, στρείδια και ό,τι σαρακοστιανό υπήρχε. Πέρασα σούπερ, ξεκουράστηκα και έκανα βόλτες στην παραλία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη μαγική" ανέφερε η παρουσιάστρια.

1920176_10151927959180598_2000533212_n.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη ημέρα κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο η Ελένη Μενεγάκη προτίμησε να δειπνήσει στο δωμάτιό της. Δεν εμφανίστηκε ούτε στο εστιατόριο ούτε στο ξενοδοχείο.


Το πρωί του Σαββάτου είχε ραντεβού με εκπροσώπους γνωστού οίκου αξεσουάρ. Άλλωστε η συνεργασία αυτή ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους της επίσκεψής στη συμπρωτεύουσα.

Μετά την πολύωρη κουβέντα, η παρουσιάστρια έκανε μια βόλτα στην πόλη και μετά βρέθηκε και πάλι στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε. Αυτό βέβαια μέχρι το βράδυ καθώς μετά από παρότρυνση των ανθρώπων του ξενοδοχείου παρευρέθηκε στο πάρτι μασκέ του ξενοδοχείου ντυμένη… σουλτάνα. 

To πρωί της Κυριακής έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο Ματέο Παντζόπουλος τον οποίο η παρουσιάστρια τον συνάντησε λίγο πιο έξω από την πόλη, σε ταβέρνα που βρίσκεται στην περιοχή Ευκαρπία. Οι δυο τους μετά έκαναν ρομαντική βόλτα στην παραλία και πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο δεν παρέλειψαν να περάσουν από γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης όπου η Ελένη προμηθεύτηκε λαχταριστά τσουρέκια και άλλα γλυκίσματα για τα παιδιά της, ενώ δεν ξέχασε και κάποιους στενούς φίλους που ήθελε να γλυκάνει επιστρέφοντας στην Αθήνα. 

Όσο για την Καθαρά Δευτέρα; Ήταν μόνο για δύο! Ελένη και Ματέο ξύπνησαν νωρίς για να πάρουν το πρωινό τους και να περάσουν ξεχωριστά τις τελευταίες ώρες της κοινής απόδρασης στην πόλη. 
Αφού περιηγήθηκαν πεζοί στα πιο όμορφα μέρη της Θεσσαλονίκης, κατέληξαν σε μία από τις γνωστές ψαροταβέρνες τη πόλης όπου απόλαυσαν θαλασσινούς μεζέδες. Ύστερα συνέχισαν τον περίπατό τους και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους. 

Αν και δεν ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, το ζευγάρι επέστρεψε με την ίδια πτήση στην Αθήνα, το πρωί της Τρίτης κάτω από άκρα μυστικότητα.

"Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Alpha"

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της; Η ίδια δήλωσε: "Έχω τριετές συμβόλαιο με το κανάλι το οποίο και θα τιμήσω. Τα δύο χρόνια -καλά να είμαστε- θα κάνω αυτό ακριβώς που κάνω και τώρα και για τον τρίτο βλέπουμε"


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper