Νέο κομμάτι έκπληξη απο την Κατερίνα Γεωργοπούλου. Τι λέει στο Newspistol;

Νέο κομμάτι έκπληξη απο την Κατερίνα Γεωργοπούλου. Τι λέει στο Newspistol;

Μια εντυπωσιακή παρουσία με πολύ καλή φωνή ,ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις προκλήσεις όπως λέει. Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο και κάνει τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία με επιτυχία όπως όλα δείχνουν.


Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το κομμάτι της,

Μια επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας του Πανου Κιαμου "Γύρνα πίσω", όπως και το videolcip στο οποίο ο Γιώργος Μανίκας υποδύεται τον άντρα που η Κατερίνα παρακαλά να γυρίσει πίσω. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Frangeliko όπου την συναντήσαμε για να μας δώσει τις δικές της απαντήσεις,,, 




1.Σε συναντάμε στη νέα σου δισκογραφική δουλειά. Έκανες επανεκτέλεση ένα πολύ γνωστό κομμάτι του Πάνου Κιάμου. Είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζεις ή θεωρείς οτι είναι ένα κομμάτι που σου ταιριάζει?


Πρώτα απ'ολα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νεκταριο Μπήτρο και τον Θοδωρή Λαχανα που μου εμπιστεύτηκαν ενα τόσο μεγάλο κομμάτι που έχει γίνει ήδη γνωστό απο τον Πανό Κιαμο τον οποίο θαυμάζω σαν καλλιτέχνη για την πορεία του Το συγκεκριμένο τραγούδι το αγαπώ εδώ και χρονιά και δεν παραλείπω να το συμπεριλάβω στο πρόγραμμα μου τώρα ήρθε η ώρα να το ερμηνεύσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω να το αγαπήσετε το ίδιο και από μένα.


2.Θεωρείς την επανεκτέλεση ενός γνωστού κομματιού ρίσκο ή εύκολο δρόμο?


Σίγουρα είναι ρίσκο άλλα στην ζωή μ' αρέσουν οι προκλήσεις... Άλλωστε ποτέ δεν διάλεγα τον εύκολο δρόμο


3. Πιά είναι τα  σχέδια σου στη δισκογραφία?


Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι αγαπήσει ο κόσμος το κομμάτι και να το κάνει δικό του, πιστεύω οτι χτυπάει μια ευαίσθητη πτυχή της ζωής του καθενός Πόσοι άλλωστε δεν έχουμε πει αυτή την φράση...Γύρνα πίσω... Χα χα


4.Αυτή την περίοδο εμφανίζεσαι στο frangeliko με το Λ.Πανταζη, την Χ.Κολέτσα και τον Α.Στάμο. Μιλησέ μας για αυτή την συνεργασία.


Πράγματι υπέροχη συνεργασία είναι η Τρίτη φορά που συνεργάζομαι με τον Λευτέρη Πανταζή και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για ακόμη μια φορά, καθώς και φυσικά τον κύριο Θανάση Γκουγκουση τον επιχειρηματία του frangelico Άλλωστε πέρα από μια υπέροχη σεζόν ήτανε και μια τρομερά επιτυχημένη σεζόν και χαίρομαι ιδιαίτερα γι'αυτο.

Κάντε κλικ και ακούστε το κομμάτι - http://www.youtube.com/watch?v=NmeBnQNOfgM


5.Ποιά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια?


Είναι να έχω πάνω απ'ολα υγεια και να κάνω πραγματικότητα τους στόχους πιστεύω πολύ στη δύναμη της θέλησης!!! Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και αυτό που εύχομαι είναι να με αγαπήσει και ο κόσμος μέσα απ'αυτο!!!


6."Γυρνα πιίω θα πεθάνω" τραγουδάς ,,,πόσο εύκολα παρακαλάς έναν αντρα να γυρίσει πίσω?


Στον έρωτα υπάρχει εγωισμός άραγε;;; Το θέμα ειναι να ειναι κάποιος δίπλα σου επειδή σε αγαπάει πραγματικά οχι απο λύπηση και με παρακάλια Οποτε γύρνα πισω ...θα του πω αλλα ως εκει!!! Σαν λιοντάρι έχω και έναν εγωισμό...


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper