Κωστόπουλος υπέρ Λιάγκα: «Ο Λαζόπουλος ήταν συνδαιτυμόνας με την Δήμητρα Λιάνη και τον Ανδρέα Παπανδρέου»!

Κωστόπουλος υπέρ Λιάγκα: «Ο Λαζόπουλος ήταν συνδαιτυμόνας με την Δήμητρα Λιάνη και τον Ανδρέα Παπανδρέου»!

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ότι έπαθε σοκ βλέποντας το Αλ Τσαντίρι

«Τον καημό καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ, τον σέβομαι... μέχρι εκεί. Επίσης, δεν είναι ορθό καθένας που λέει μια χαζομάρα να μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς. Δεν δέχομαι να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ο οποιοσδήποτε. Θέλω να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ένας που είναι νοήμων. Ο Λιάγκας ήταν υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ, προέρχεται από ένα κόμμα συγκεκριμένο, άρα έχει καημό επειδή δεν θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά από 35 χρόνια, αφού έκλεψαν το σύμπαν, πρέπει να κάτσουν λίγο ακόμα να φάνε και τα υπόλοιπα. Εγώ λέω πάλι όχι».

Το Ποτάμι του Στάυρου Θεοδωράκη

«Ο Θεοδωράκης ως δημοσιογράφος είναι πολύ καλός. του έχω δώσει και συνέντευξη και στον Πρετεντέρη έχω δώσει. Δεν τους κρίνω σαν δημοσιογράφους. Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει "τέλος πια!"; Σε ποιο πράγμα λέει "τέλος πια!"; Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε; Αυτό που είπε δηλαδή είναι "ως εδώ, δεν θα έρθουν οι άλλοι και θα παραμείνουμε εμείς" και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα».

Τα σχόλια Κωστόπουλου - Ουγγαρέζου

«Δεν μου αρέσει αυτό το επιχείρημα ότι έβαλε με το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος. Και τι πάει να πει, πρόδωσε καμία χώρα; Δεν δικαιούμαστε να αλλάξουμε ρώτα ή πορεία;», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ωστόσο, θέλησε να "σφάξει με το γάντι" τον ηθοποιό, αναφέροντας τα εξής: «Ο Λιάγκας έβαλε με το ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν φίλος με τη Δήμητρα Λιάνη και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Με αυτούς, συνδαιτυμόνας ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Εάν κατέβηκε το 2000 ο Λιάγκας στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ -το οποίο έχει ψηφίσει σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις το 65% του ελληνικού πληθυσμού- ο Λαζόπουλος ήταν φίλος της Δήμητρας και πολιτικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή».

Κάντε κλικ και δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος - https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_4L81uBNTZY


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper