Ο Ηρακλής Ψαχνών σταμάτησε τον Αιγινιακό

Ο Ηρακλής Ψαχνών σταμάτησε τον Αιγινιακό

Ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του στα πλέι-οφ. Παίζοντας στο Αιγίνιο με το τοπικό Αιγινικό που θεωρείται η πιο φορμαρισμένη από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο απέσπασε ισοπαλία 1-1 και δείχνει ότι η Σούπερ Λίγκα δεν είναι μακρινό όνειρο γι' αυτόν.

Ο Αιγινιακός είχε στα 15 παιχνίδια του 2014 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην έδρα του είχε να χάσει βαθμούς από τις 4 Γενάρη (1-1 με τον Γαζώρο) και εχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα στα τελευταία 6 παιχνίδια του ως γηπεδούχος δεν είχε δεχθεί γκολ. Στο σημερινό αγώνα όμως, με τις εντυπώσεις έφυγε ο Ηρακλής της Εύβοιας.

Πολύ δυνατό το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία μετά το 19ο λεπτό και τον Ηρακλή που έπαιξε χωρίς Τσιμόντζι (για πρώτη φορά) και Μπουμάλ , να αντιδρά στην επαναληψη.

Η ομάδα της Πιερίας κατάφερε να προηγηθεί στο 37 με τον Μπελόν κι ενώ νωρίτερα είχε δυο καλές ευκαιρίες. Στο 16' ο Γκεμίσης εδιωξε πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Σαμαρά και στο 26' σ' ένα σουτ του Γκέσιου, ο Αθανασόπουλος ήταν σε ετοιμότητα. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε θαυμάσια κι ένα ξαφνικό σουτ του Χατζή από μακριά στο 32'.

Στο Β' ημίχρονο, ο κ. Γράφας έκανε γρήγορα αλλαγές και ο Ηρακλής έγινε πιο δημιουργκός και πιο επιθετικός.

Στο 49' απείλησε την εστία του Τόλιου αλλά η κεφαλιά του Οχάντζα που είχε μπει αλλαγή έφυγε λίγο άουτ. Στο 62' ο Μπακομήτρος βρέθηκε σε θέση βολής από μπαλιά του Οχάντζα αλλά στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στα πόδια αμυνόμενου.

Στο 80', όμως, η προσπάθειες του Ηρακλή επιβραβεύτηκαν. Ο Τσούτησς (κι αυτός αλλαγή) μπήκε στην περιοχή έκανε προσποίηση στον  Λιόλιο αλλά ο τελευταίος τον ανέτρεψε και δόθηκε το πέναλτι από το διαιτητή Κουτσιαύτη (Αρτας). Το εκτέλεσε ο Πατσατζόγλου στέλνοντας την μπάλα στη μια γωνιά και στην άλλη τον Τόλιο, γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Φαμπίνιο, Μανζάνο (55' Πέντα), Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος,

Ηρακλής Ψαχνων: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Ντάνιελ (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper