Που θα κάνoυν Ανάσταση οι επώνυμοι της σόουμπιζ.....

Που θα κάνoυν Ανάσταση οι επώνυμοι της σόουμπιζ.....

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας θα ανταλλάξουν το φιλί της Ανάστασης στις Σπέτσες, όπου θα φιλοξενηθούν σε φίλους τους.

Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο άντρας της Θέμης Σοφός βρίσκονται ήδη στο χωριό του ποινικολόγου στο Ξυλόκαστρο μαζί με την έντεκα μηνών κόρη τους Νάγια, ενώ ο συνεργάτης της στο «Happy Day» Νίκος Αναδιώτης απολαμβάνει και αυτός τις διακοπές του στο χωριό του στην Ιτέα μαζί με τη γυναίκα του Βασιλική και το μωρό τους.

Το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πέντε μηνών γιο τους Αναστάσιο, ο οποίος κάνει τις πρώτες πασχαλινές διακοπές του στη Νάξο, όπου βρίσκεται η πατρογονική εστία της συντρόφου του παρουσιαστή.

Στο μεταξύ, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο καρδιακός της φίλος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον πατροπαράδοτο οβελία στην Καλαμάτα, όπου έχουν φτιάξει αμφότεροι τις εξοχικές κατοικίες τους.

Οσο για τη Βίκυ Καγιά; Απολαμβάνει στο πλευρό του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά μερικές ημέρες ξεκούρασης στην κοσμοπολίτικη Σύρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνουν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, λόγω των υποχρεώσεων του τραγουδιστή στο ίδιο show αλλά και

Η Δέσποινα Βανδή που θα κάνει Ανάσταση μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους στα νότια προάστια, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στο πλατό του τάλεντ σόου να κάνει παρέα με τους υπόλοιπους coaches.

Πάσχα μαζί στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα κάνουν φέτος και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους. Τέλος, στο σπίτι της στην Κηφισιά θα υποδεχτεί ανήμερα της Λαμπρής τους καλούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά και θα τους φιλέψει με πασχαλινά εδέσματα που θα φτιάξει με τα χεράκια της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper