Δεύτερος ο Ηρακλής και βλέπει Σούπερ Λίγκα


Νέα μεγάλη νίκη ο Ηρακλής της Εύβοιας στο κατάμεστο στάδιο Ψαχνών, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off της Football League για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.


Ο Ηρακλής μπήκε με ενθουσιασμό και βρέθηκε πρώτος ν' απειλεί την αντίπαλη εστία, όταν στο 4' ο Ντάνιελ βρέθηκε σε καλή θέση από αριστερά μόνος του αλλά έχασε το κοντρόλ,


ενώ λίγο αργότερα σε σέντρα ...ξυράφι του Μπουμάλ αμυντικός της ομάδας του Βόλου με κεφαλιά απέκρουσε ...επικίνδυνα προς την εστία του.

Στο Α' ημίχρονο πάντως, δεν έγινε η μεγάλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους


Aμυντικά ο Ηρακλής είχε και τη βοήθεια των επιθετικών του και δεν άφησε στη διάρκεια του Α' ημιχρόνου να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Αθανασόπουλου.

Στην επανάληψη και 5 λεπτά μετά την έναρξη το γήπεδο των Ψαχνών ...άναψε. Ο Στέλιος Κρητικός και πάλι ήταν αυτός που έβαλε τη ...φωτιά.



Από σέντρα του Μπακομήτρου, βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου σκορπώντας ...πανικό στην εξέδρα


Από κει και μετά  ο Ολυμπαικός Βόλου, προ του φάσματος της τρίτης συνεχόμενης ήττας έκανε προσπάθειες να γίνει απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων αλλά ήταν ιδιαίτερα φλύαρος, ενώ οι παίχτες του έκαναν και αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου.


Ο Ηρακλής πρόσεχε τα νώτα του με επιτυχία και με τον ξεκούραστο Τσούτση προσπαθούσε να διεμβολίσει την αντίπαλη άμυνα από δεξιά.


Μάλιστα  στο 88' θα μπορούσε να κάνει το 2-0 με τον Τσούτση όταν από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα μετά από παράλληλη πορεία με τη γραμμή του τέρματος κατέληξε άουτ.


Προηγουμένως ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι όταν έγινε φάουλ στον Μπουμάλ έξω απ' την περιοχή, ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα και όταν έπεσε ο παίχτης του Ηρακλή στην περιοχή έδωσε φάουλ εκτός περιοχής.

Ακόμη στο 79' οι φιλοξενούμενοι με τον Μελίσση έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα αλλά πριν το σουτ ο Διαιτητής είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ.


Ο διαιτητής κ. Κομίνης από τη Θεσπρωτία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών όταν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ είχε δείξει τρία λεπτα επιπλέον χρόνο σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε χέρι του Κρητικού. Ομως, ο Γκούρμα το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, κι αμέσως μετά  το παιχνίδι τέλειωσε για ν' αρχίσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων.


Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Ντελέκος (46' Τσούτσης), Ντάνιελ (76' Οχάντζα), Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Κριστόμπαλ, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (74' Νικολιάς), Γκούρμα.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper