Γιατί να πάτε να δείτε Μαζωνάκη - Πάολα στη Fantasia;

  • 19/05/2014 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Γιατί να πάτε να δείτε Μαζωνάκη - Πάολα στη Fantasia;

Όταν είδαμε την ανατρεπτική αφίσα του σχήματος όπου οι δυο καλλιτέχνες πόζαραν σε κεντρικό σημείο της πόλης μόνο με τα εσώρουχά τους, καταλάβαμε πως σίγουρα οι δυο εκρηκτικές παρουσίες θα μας απασχολήσουν όλο το καλοκαίρι με ένα δυνατό πρόγραμμα. Οι απορίες μας για το concept της συγκεκριμένης μουσικής παράστασης λύθηκαν από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που έχει επιμεληθεί όλο το στήσιμο του συγκεκριμένου προγράμματος. Λίγο πριν την έναρξη του σχήματος, ο Κωνσταντίνος μίλησε για τη δεύτερη συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα, τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία στο Βοτανικό και διευκρίνισε πως οι δυο καλλιτέχνες ξανασυνεργάζονται γιατί πραγματικά ήθελαν να βρίσκονται μαζί. Πρόκειται για δυο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες που τους αρέσει να παίζουν με την εικόνα τους και μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλες αλλαγές γι’ αυτό και ο ίδιος τόλμησε αυτό το ιδιαίτερο concept φωτογράφισης που το ασπρόμαυρο αποτέλεσμα ανάγεται περισσότερο σε μια μορφή τέχνης παρά σε κάτι προκλητικό. Το πρόγραμμα άνοιξαν στις 12:00 ταλαντούχα παιδιά όπως η Μαλού Κυριακοπούλου, η Courtney και ο Θοδωρής Φέρρης που με τα τραγούδια τους και τη θετική τους παρουσία προετοίμασαν το έδαφος για να υποδεχτούμε αρχικά την Πάολα και αργότερα το Γιώργο Μαζωνάκη.


Στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, η Πάολα κατέφτασε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό τρόπο πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως βρίσκεται σε μεγάλα κέφια, ένδειξη για την υπέροχη βραδιά που είχε σκοπό να μας χαρίσει. Η τραγουδίστρια μας χάρισε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ανάμεσά τους τα τραγούδια : «Τελειωμένες καταστάσεις», «Κράτα με», «Ως εδώ», «Τι σε πιάνει», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω» και «Ψεύτικα» ενώ δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει τραγούδια κι άλλων καλλιτεχνών όπως του Βασίλη Καρρά, του Παντελή Παντελίδη και της Γωγώς Τσαμπά απογειώντας το κέφι και τη διάθεσή μας στα ύψη. Λίγη ώρα πριν βγει στη σκηνή, η Πάολα μας μίλησε για τη συνεργασία της με το Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και το concept της φωτογράφισης, το οποίο και δεν θεωρεί καθόλου προκλητικό. Η ίδια είπε πως με το Γιώργο Μαζωνάκη είναι πια φίλοι ενώ έχουν αρκετά κοινά, της αρέσει ο χαρακτήρας του και το γεγονός ότι είναι τόσο ιδιαίτερος καλλιτέχνης. Η Πάολα δε δίστασε να ξεκαθαρίσει πως δεν θα πήγαινε ως coach στο The Voice, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εκτιμά αυτούς που πάνε εκεί. Ωστόσο δεν θα ήθελε ούτε η κόρη της Παολίνα να μπει στη διαδικασία συμμετοχής ενός talent σόου μελλοντικά.

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε στη σκηνή ο δικός μας Γιώργος, το παιδί της γειτονιάς με ανανεωμένη εμφάνιση, μπλε κουστούμι και πλατινέ μαλλί που πραγματικά του πήγαινε πολύ και ανέλαβε τα ηνία της νυχτερινής μας διασκέδασης όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε αρχικά το ολοκαίνουριο single του, «Έχω περάσει και χειρότερα» που μας αρέσει πολύ και μετά είπε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό του όλα αυτά τα χρόνια. «Καλώς σας βρήκα», «Με λένε Γιώργο», «Έλα να δεις», «Παιδί της νύχτας», «Ανήκω σε μένα», «Τέσσερις», «Ζηλεύω», «3 το πρωί», «Λείπει πάλι ο Θεός», «Τα ίσια ανάποδα», «Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις», «Πατάς τα όρια», «Τι σου έχω κάνει», «Σα δυο σταγόνες», «Το λάθος μου το τελευταίο» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια του που ακούσαμε το βράδυ της πρεμιέρας. Λίγο πριν την μεγάλη του εμφάνιση, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με την Πάολα. Ο καλλιτέχνης είπε πως η Πάολα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια που μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα δίχως να φοβάται μην τσαλακωθεί πάνω στη σκηνή. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως αν και έχουν συνεργαστεί ξανά πριν από τρία χρόνια, αυτή τη φορά συνεργάζονται ως συμπρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε και για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη ενώ πριν λίγες μέρες ακούσαμε ήδη το πρώτο single του, «Έχω περάσει και χειρότερα».

Αναμφισβήτητα, μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν οι δυο καλλιτέχνες εμφανίστηκαν μαζί επί σκηνής γύρω στις 4:30 ως άλλη Εύα και άλλος Αδάμ σε ένα μοναδικό concept εμπνευσμένο από τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Οι δυο τραγουδιστές ερμήνευσαν μοναδικά αναρίθμητα ντουέτα και έκλεισαν μαζί αγαπημένοι το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η σκηνή ήταν διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε ο κόσμος δεν μπορούσε να ανέβει και να χορέψει δίπλα στους αγαπημένους του τραγουδιστές αλλά μπορούσε να απολαύσει το πρόγραμμα μόνο από τη θέση στην οποία βρισκόταν. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα νυχτερινό σχήμα που δικαίως μας είχε απασχολήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και υπόσχεται αναμφισβήτητα να μας χαρίσει βραδιές γεμάτες θέαμα, διασκέδαση, κέφι και ωραία τραγούδια που τόσο αγαπάμε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper