Καλομοίρα στο Onsports: «Δεν προσέβαλα τον Εθνικό Ύμνο!»

Καλομοίρα στο Onsports: «Δεν προσέβαλα τον Εθνικό Ύμνο!»

Δεν θα υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αποτελέσει… γούρι για την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» να έχει μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας.

Άλλωστε, το λέει και το όνομά της, Καλομοίρα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, αυτό το ευλογημένο πλάσμα να μην γεμίσει με θετική ενέργεια τους διεθνείς του Φερνάντο Σάντος έτσι ώστε να έχουν… καλή μοίρα στο Μουντιάλ 2014 της «χώρας του καφέ».

Η νεαρή τραγουδίστρια που «σκορπά» την αγάπη όπου πηγαίνει συνάντησε τον προπονητή και τους παίκτες της Ελλάδας και τους έδωσε τις ευχές της ενόψει της πρόκλησης του μεγάλου ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ίδια έχει υπάρξει αθλήτρια και είναι φανατικός φίλαθλος όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και των δημοφιλών σπορ στις ΗΠΑ, του αμερικανικού ποδοσφαίρου, του μπέιζμπολ και του χόκεϊ. Εξάλλου, ήταν εξαιρετική βολεϊμπολίστρια και παραδέχεται ότι αν δεν είχε κάνει καριέρα στο τραγούδι, θα είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το καράτε, στο οποίο έχει καφέ ζώνη!

Από την προσωπικότητα που την αποτελεί μόνο καλύτερος άνθρωπος μπορείς να γίνεις μαθαίνοντας για τον τρόπο που νίκησε την κατάθλιψη και το πώς κατάφερε να μην επηρεάζουν τη ζωή της τα άσχημα συναισθήματα που κυριεύουν κάποιες φορές τους ανθρώπους.

Πώς έγιναν όλα και εμφανίστηκες στο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νιγηρία στη Νέα Υόρκη; Ποιος είχε την ιδέα;

«Μου ζητήθηκε να τραγουδήσω τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και να είμαι στο πάρτι πριν και μετά το ματς από την επιτροπή διοργάνωσης της εκδήλωσης».

Μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου την ώρα που τραγούδησες τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο για την Εθνική Ομάδα πριν από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 στη Βραζιλία;

«Ήμουν εκστασιασμένη, περιχαρής και ήταν τιμή να τραγουδήσω τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο πριν από το παιχνίδι. Τόσο μεγάλη τιμή!»

Πολλοί σε κατηγόρησαν ότι δεν είπες σωστά τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο. Τι έχεις να τους πεις για αυτό;

«Τον τραγούδησα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή και δεν θέλησα ποτέ να προσβάλω κανέναν. Ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος είναι πολύ σημαντικός και τον σέβομαι πάρα πολύ. Οι προθέσεις μου ήταν μόνο καλές και θετικές».

Το όνομά σου, Καλομοίρα, σημαίνει καλή τύχη στα ελληνικά. Είσαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και για αυτό είσαι τόσο αγαπητή στην Ελλάδα και όλοι σε αγαπούν. Θεωρείς ότι μπορείς να φέρεις καλή τύχη στην ομάδα προκειμένου να πετύχει στο Μουντιάλ 2014;

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αισθάνομαι πως αν δώσεις ειλικρινή θετική ενέργεια και αγάπη, μπορείς να μετακινήσεις βουνά. Οπότε, ελπίζω ότι όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι Έλληνες σε όλον τον κόσμο μπορούν να στείλουν θετική αγάπη και ενέργεια στους παίκτες, έτσι ώστε να παίξουν καλά!»

Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό; Είσαι οπαδός κάποιας συγκεκριμένης ομάδας ή θαυμάζεις κάποιον παίκτη;

«Ως παιδί ήμουν πολύ αθλητικός τύπος. Έπαιζα κάθε άθλημα στο σχολείο... βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σόφτμπολ και έκανα στίβο. Θαυμάζω τους αθλητές, διότι εκπαιδεύονται πολύ σκληρά για να ωθούν τα σώματά τους σε ανείπωτα όρια. Είμαι φανατικός οπαδός του ελληνικού ποδοσφαίρου ειδικά επειδή ως παιδί μεγαλώνοντας, κάθε φορά που η Ελλάδα έπαιζε, ο πατέρας μου ήταν κολλημένος στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο ενθουσιασμός που του έφερνε παρακολουθώντας την αγαπημένη του χώρα να αγωνίζεται. Είναι στην καρδιά μου, διότι έδινε χαρά στον πατέρα μου».

Ήσουν ποτέ αθλήτρια σε κάποιο συγκεκριμένο σπορ και αν ναι τι;

«Ναι, έγινα μεγάλη αθλήτρια μεγαλώνοντας. Το πιο δημοφιλές άθλημά μου και εκεί πού στην πραγματικότητα ήμουν και MVP ήταν το βόλεϊ. Μετά το βόλεϊ αγάπησα το σόφτμπολ (όπου ήμουν πάντα ο catcher) και στη συνέχεια, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον στίβο. Έχω εκπαιδευτεί επίσης στο καράτε, το Ταε Κβον Ντο για πολλά χρόνια (έχω καφέ ζώνη). Απολαμβάνω πάρα πολύ να κάνω σπορ και πολεμικές τέχνες. Δυστυχώς, σε κάποια ηλικία έπρεπε να σταματήσω όλα τα αθλήματα για να αρχίσω να εργάζομαι, αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα θα συνέχιζα σε όλη τη διαδρομή με το καράτε».

Τι ξέρεις για το ποδόσφαιρο που παίζει η ελληνική Εθνική Ομάδα; Ποιον παίκτη της θαυμάζεις περισσότερο;

«Όταν έχω την ευκαιρία να πηγαίνω σε επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ελλάδα, πάω πάντα. Μου αρέσει πάρα πολύ και ο κόσμος γίνεται ιδιαίτερα ενεργητικός και ενθουσιασμένος. Είναι διασκεδαστικό να το βλέπει κανείς».

Είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος, και τους παίκτες; Μιλήσατε; Τι τους είπες;

«Ήξερα ότι οι παίκτες θα ήταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα και για αυτόν τον λόγο δεν ήθελα να διαταράξω τη συγκέντρωση τους. Το καμαρίνι μου ήταν ακριβώς δίπλα στα αποδυτήριά τους, έτσι είδα μερικούς παίκτες, αλλά ως επί το πλείστον μίλησα μαζί τους στα γρήγορα στο γήπεδο. Ήταν πολύ ευγενικοί και ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσει το ματς».

Είπες ότι τους βρήκες γοητευτικούς. Ποιος είναι ο πιο όμορφος κατά τη γνώμη σου;

«(Γελάει) Ναι! Έχουμε τόσο όμορφους Έλληνες λεβέντες! Όλοι τους είναι όμορφοι!»

Θα παρακολουθήσεις τους αγώνες της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014; Θα πας στη Βραζιλία;

«Φυσικά και θα τους παρακολουθούμε! Δυστυχώς δεν θα πάμε στη Βραζιλία, αλλά το ελπίζω μια μέρα!»

Ποιο από τα τραγούδια σου θα αφιέρωνες στην ελληνική εθνική ομάδα, προκειμένου να έχει μια καλή πορεία στο Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας;

«Θα ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι μου, "This is the time (Αυτή είναι η ώρα)", γιατί αυτή είναι η ώρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Είχες πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι στην Ιαπωνία, το «Big in Japan», μια χώρα που παίζει εναντίον της Ελλάδας. Ξέρεις κάποιο μυστικό των Ιαπώνων που μπορεί φανεί χρήσιμο και στην Εθνική, έτσι ώστε να νικήσει την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας;

«Ήμουν στην Ιαπωνία για περίπου τρεις μήνες και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, ειλικρινείς και έντιμοι. Αισθάνομαι ότι θα παίξουν ένα έντιμο και δίκαιο παιχνίδι. Φαίνεται ότι προπονούνται πολύ σκληρά, και έτσι νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να τους νικήσουμε είναι ίσως να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί στο γήπεδο και να προπονηθούμε ακόμη πιο σκληρά από αυτούς».

Εκτός από το ποδόσφαιρο ποια άλλα αθλήματα βλέπεις εσύ;

«Λοιπόν, στην τηλεόραση βλέπω ποδόσφαιρο (αμερικανικό ποδόσφαιρο), επειδή ο σύζυγός μου έχει εμμονή με αυτό. Μού έχει διδάξει τόσα πολλά για το άθλημα και τους κανόνες, κλπ.. Το Super Bowl την Κυριακή είναι πάντα μια πολύ μεγάλη υπόθεση για εμάς!

Επίσης, μας αρέσει να πηγαίνουμε να παρακολουθούμε ζωντανά παιχνίδια όπως το μπέιζμπολ και πιο πρόσφατα, ματς χόκεϊ! Μπορούμε πραγματικά να πάμε σε πολλά παιχνίδια χόκεϊ στην Ουάσινγκτον, επειδή είναι πολύ διασκεδαστικό και γρήγορο! Το απολαμβάνω πάρα πολύ».

Μοιάζει ότι είσαι ένα άτομο που δεν έχει κακά συναισθήματα μέσα του. Έχεις νιώσει ποτέ μίσος για κάτι ή για κάποιον, όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους;

«Φυσικά! Είμαι άνθρωπος! Απλά συνειδητοποιώ τη στιγμή που νιώθω θυμό απέναντι σε κάποιον ή μίσος, ότι αν βάζω αυτά τα άσχημα συναισθήματα μέσα μου, βλάπτω μόνο τον εαυτό μου. Αποδέχομαι αμέσως το πρόσωπο για το πώς είναι, το αφήνω από τη ζωή μου και προχωράω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις θυμό μέσα σου. Είμαστε όλοι καλύτεροι από αυτό και αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Είπες ότι πέρασες κατάθλιψη μετά από τη γέννηση των παιδιών σου. Το νίκησες; Και πώς τα κατάφερες;

«Το νίκησα, αλλά πήρε κάποιο χρόνο. Είμαι το είδος της προσωπικότητας που πέφτει σε μελαγχολία ορισμένες στιγμές. Νομίζω ότι αυτό είναι επειδή είμαι υπερβολικά ευαίσθητη στα συναισθήματα των ανθρώπων και είμαι πολύ συμπονετική στο βαθμό που αν κάποιος έχει πληγωθεί ή περνάει κάτι σοβαρό, το παίρνω αμέσως κατάκαρδα. Ξέρω ότι δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο και ότι πρέπει να είμαι ρεαλίστρια, αλλά μερικά πράγματα είναι πολύ δύσκολο να τα αντέξεις. Ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με παιδιά, τα πράγματα μπορεί εύκολα να ραγίσουν την καρδιά μου».

Είναι σαν να ζεις δύο διαφορετικές ζωές. Στην Ελλάδα είσαι κορυφαίο αστέρι, αλλά στις ΗΠΑ σαν όλους τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχεις κρύψει ότι ήσουν σερβιτόρα στην πιτσαρία του πατέρα σου. Πώς είναι αυτό για εσένα; Έχεις δηλώσει ότι σου δίνει ισορροπία. Μπορείς να το εξηγήσεις;

«Είναι πολύ τρελό, γιατί είναι πραγματικά σαν να ζω δυο διαφορετικές ζωές. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την καριέρα μου στην Ελλάδα και πολύ ευγνώμων για τη στήριξη των Ελλήνων. Με έχουν βοηθήσει να κάνω όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Τώρα, στις ΗΠΑ, δεν δουλεύω στο εστιατόριο πια, γιατί ζω στην Ουάσινγκτον και το ρεστοράν είναι στη Νέα Υόρκη, αλλά ποτέ δεν ντράπηκα να πω ότι το έκανα. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα γελούσαν για αυτό, ακόμη και όταν περπατούσαν στο μαγαζί, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη.

Οι γονείς μου εργάστηκαν πολύ σκληρά για να χτίσουμε αυτό το εστιατόριο και εγώ τους υποστήριζα πάντα. Τώρα, στις ΗΠΑ, έχω μια θαυμάσια ισορροπία, διότι εδώ κανείς δεν με ξέρει και είμαι σε θέση να έχω μια απλή φυσιολογική ζωή. Πιστεύω επίσης ότι είναι πιο υγιές για τα παιδιά και τον σύζυγό μου, έτσι απολαμβάνω πραγματικά αυτή την ωραία ισορροπία αυτής της ταραχώδης ζωής της showbiz και της συνηθισμένης ήρεμης ζωής».

Είσαι ένα παράδειγμα ότι η τελειότητα δεν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή, αλλά μπορείς να πετύχεις με μια καλή συμπεριφορά και χαρακτήρα, κάτι που έχεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Συμφωνείς με αυτό;

«Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής τού να έχεις μια ισχυρή ηθική εργασίας, να δουλεύεις σκληρά, να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις πραγματικά αγάπη μέσα σου. Όταν οι προθέσεις σου είναι θετικές, τότε ό, τι και αν συμβαίνει, τα πράγματα θα λειτουργήσουν πάντα. Επίσης, όταν τα λάθη συμβαίνουν (που συμβαίνουν όλη την ώρα) ποτέ δεν τα χαρακτήρισα ως «λάθος». Ποτέ. Το βλέπω ως "ένα νέο μάθημα που έμαθα".

Τα πάντα είναι ένα μάθημα και συνεχώς μεγαλώνουμε οπότε δεν μπορεί να φοβόμαστε μην "κάνουμε ένα λάθος". Αυτό είναι ανόητο για μένα, γιατί δεν μπορείς να φοβάσαι να πέφτεις κατά καιρούς. Δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, σημασία έχει πόσες φορές θα επιστρέψεις».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper