Πικρές αλήθειες για την ερωτική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Πικρές αλήθειες για την ερωτική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Έξω η Αλίκη έπαιξε πάντα έναν ρόλο.

Στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις συνεντεύξεις της. Ήξερε πως ο κόσμος την ήθελε έτσι με τον μύθο της και έπρεπε να παίζει αυτό τον ρόλο. Όσες φορές κι αν προσπάθησε να ξεφύγει και να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά της απέτυχε. Γι' αυτό είχε αποφασίσει πως έπρεπε να είναι αυτή που ήθελε ο κόσμος και να μην του χαλάσει την εικόνα που είχε για εκείνην...» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας με αφορμή τα 80 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης Ελληνίδας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλακη

Είχε νιώσει ποτέ να λυγίζει ως γυναίκα;

«Βεβαίως. Θυμάμαι κάποια στιγμή που είχε απογοητευτεί και μου είχε πει: «Είμαι πολύ δυστυχισμένη». «Δεν έχεις το δικαίωμα να λες ότι είσαι δυστυχισμένη, αφού σε αγαπάει όλη η Ελλάδα» της τόνισα εγώ. «Η Ελλάδα είναι έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου ενώ εγώ είμαι εδώ μέσα μόνη μου» μου απάντησε.

Τι ήταν αυτό που την εμπόδιζε να είναι ευτυχισμένη με έναν άντρα;

«Νομίζω ότι η Αλίκη δεν έζησε ερωτικά αυτό που ήθελε να ζήσει ως γυναίκα. Η προσωπικότητά της ήταν τόσο σαρωτική, ώστε κανένας άντρας -ακόμα κι αν είχε μια πολύ πετυχημένη καριέρα και έντονη προσωπικότητα - να αντέξει διπλα της. προσπαθούσε να το παίξει γατούλα, αυτή που βλέπαμε στις ταινίες και στις συνεντεύξεις της, αλλά μόνο το προσπαθούσε. Δεν ήταν έτσι. Ήταν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό έβγαινε και στις σχέσεις της. Μέσα σε όλη αυτή τη δίνη της επιτυχίας, της δόξας και του χειροκροτήματος, προσπαθούσε να ζήσει και τη γυναικεία της φύση. Αυτό ήταν πάρα πολλές φορές όχι απλώς δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας τόνισε ακόμα πως η Αλίκη ερωτευόταν την προσωπικότητα των ανδρών και όχι την εμφάνιση, ενώ για τη σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο τπυ είχε εκμυστηρευτεί πως έζησε μαζί του αυτά που ήθελε να ζήσει όταν ήταν έφηβη. «Μαζί του ήταν σα να έζησε το εφηβικό της έρωτα και γι'αυτό έλεγε ότι ήταν ο καλός της άγγελος αλλά και επειδή έμεινε κοντά της και τη στήριξε συντροφικά μέχρι το τέλος. Ήταν ικανοποιημένη από αυτήν τη σχέση. Ο Κώστας της έδειξε έναν άλλον τρόπο ζωής, που νομίζω ότι οι προηγούμενες σχέσεις της δεν το είχαν κάνει. με τον Κώστα πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο στην ερωτική της ζωή.»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper