Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ναι, έχω κάνει sex tape με τον…»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ναι, έχω κάνει sex tape με τον…»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει στο YOU για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, για τα προσωπικά της αλλά και για τον άντρα της ζωής της Ιωάννη Παπαζήση και εξηγεί τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτούν.

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την εποχή που έκανε το μεγάλο μπαμ με το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» και ο κόσμος την αγάπησε τόσο για τη φωνή της όσο και για το ταλέντο της. Στο διάστημα που πέρασε η Βανέσα έκανε τα πάντα. Εμφανιζόταν σε μεγάλες πίστες με κορυφαία ονόματα όταν αποφάσισε να κάνει διαφορετικά πράγματα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε παιδικές παραστάσεις. Μετά το πολύ πετυχημένο comeback που έκανε φέτος με το «ΥFSF», στο οποίο θαυμάσαμε τις εξαιρετικές επιδόσεις της στη μίμηση, η πανέμορφη τραγουδίστρια γυρίζει σελίδα στη ζωή της και είναι έτοιμη για νέες επαγγελματικές επιτυχίες.

Βανέσα, πώς σου φάνηκε η συμμετοχή σου στο «YFSF»;

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, γνώρισα καινούριους ανθρώπους και έκανα κάποιες φιλίες. Ειδικά με την Ελευθερία Ελευθερίου δεθήκαμε πολύ αλλά και με τους ανθρώπους της παραγωγής κάνω παρέα.

Πιστεύεις ότι σε βοήθησε στα επαγγελματικά;

Ναι φυσικά, γιατί να κοροϊδευόμαστε; Είναι σημαντικό ό,τι κάνεις να το βλέπει ο κόσμος, να βγαίνει προς τα έξω και να λαμβάνεις καλές κριτικές από το κοινό.

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την εποχή που έκανες την επιτυχία της χρονιάς με το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Μετά χάθηκες, τι ακριβώς συνέβη;

Ναι όντως χάθηκα αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Απείχα γιατί ήθελα να βρω καλλιτεχνικά το δρόμο μου. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν τα παράτησα, απλώς έκανα κάποια πράγματα πιο low profile. Και στα μπουζούκια δούλεψα και σε live εμφανίστηκα. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό, όπως να παίξω σε μιούζικαλ. Και τι έγινε αν αυτό που κάνουμε δεν έλκει τα φώτα της δημοσιότητας; Σημασία έχει να είμαστε ευτυχισμένοι μέσα από τις επιλογές μας.

Συζείς με τον Ιωάννη Παπαζήση και είστε μαζί 9 χρόνια. Σκέφτεστε το γάμο;

Δεν σκεφτόμαστε το γάμο, νομίζουμε ότι η συντροφικότητα είναι κάτι που μας ταιριάζει.

Παιδιά και οικογένεια δεν θα ήθελες να κάνεις;

Κάποια στιγμή ναι, αλλά όχι αυτή την περίοδο. Βέβαια δεν είμαι απόλυτη, μπορεί ξαφνικά να μας τη δώσει και να κάνουμε και γάμο και παιδί!

Το σεξ είναι σημαντικό για σένα σε μια σχέση;

Ναι, όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι σε όλους τους ανθρώπους…

Iσχύει ότι έχεις κάνει sextape με τον σύντροφό σου και μάλιστα το δήλωσες ανοιχτά;  

Δεν το θεωρώ εκκεντρικό να έχεις κάνει sex tape με τον σύντροφό σου. Ούτε είναι τολμηρό να κάνεις μια τέτοια δήλωση… Με ρώτησαν και ήμουν ειλικρινής!

IMG_1202


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper