Θα παίρνατε αναβολικά για να κάνετε κορμί ...τούμπανο;

Για μία παρτίδα αναβολικών που καθυστερούσε και μία προκαταβολή 800 ευρώ έγιναν φονιάδες δύο 18χρονοι στη Μάνη. Η υπόθεση έφερε στο προσκήνιο το θέμα των αναβολικών, που έχουν κατακλύσει τα γυμναστήρια.

Το ερώτημα, που έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό μας είναι ένα: Θα παίρνατε επικίνδυνα σκευάσματα, για να αποκτήσετε κορμί ...τούμπανο; Αυτή ακριβώς την ερώτηση κάναμε θέμα για ρεπορτάζ στους δρόμους της Χαλκίδας.

Διαβάστε τι μας απάντησαν νέοι και νέες και συγκρίνετε τις απαντήσεις με τις δικές σας σκέψεις για το το ζήτημα αυτό.


Η Χριστίνα Παπαδοπούλου, απαντάει χωρίς να σκεφτεί: " Δεν θα έπαιρνα ποτέ επικίνδυνα φάρμακα για να αποκτήσω ένα γραμμωμένο σώμα. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο την υγεία μου."


Την ίδια άποψη εξέφρασαν και η Βούλα Κορδώνη, με την Σουέλα Λαζάϊ, οι οποίες ωστόσο μας αποκαλύπτουν ότι: "Έχουμε γνωστούς που παίρνουν αναβολικά, αλλά δεν το παραδέχονται και προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό. Ρισκάρουν τη υγεία τους, για να αποκτήσουν γυμνασμένο σώμα." 


Τα αδέλφια Θάνος και Εβελίνα Ρούμπου πιστεύουν ότι μόνο με γυμναστική, χωρίς φάρμακα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει ωραίο σώμα και προσθέτουν: "Δυστυχώς σε ορισμένα γυμναστήρια προωθούν σκευάσματα και βασίζονται στην άγνοια των παιδιών, για να τα πουλήσουν ως δήθεν υγιεινά συμπληρώματα διατροφής." 


Δύο φίλες, η Μαρία Λουκουκίδου και η Μαριάννα Μουλά παραδέχονται ότι γνωρίζουν παιδιά που παίρνουν αναβολικά για να βελτιώσουν την σωματοδομή τους, αλλά οι ίδιες τονίζουν: " Δε θα ρισκάραμε ποτέ να πάρουμε τέτοιου είδους φάρμακα γιατί γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνα είναι."


Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κατερίνα Λάμπρου ομολογεί ότι δεν θα δίσταζε να πάρει αναβολικά αν τα είχε ανάγκη για να βελτιώσει το σώμα της και πρόσθεσε: "Σίγουρα παίρνεις ένα ρίσκο για την υγεία σου, αλλά στη ζωή δεν πετυχαίνεις τίποτε αν δεν ρισκάρεις."


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper