ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για τον γάμο της χρονιάς: νύφη με δαντέλα και μετάξι η Αντζελίνα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για τον γάμο της χρονιάς: νύφη με δαντέλα και μετάξι η Αντζελίνα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η τελετή έγινε στο στολισμένο με λουλούδια Σατό Μιραβάλ, το 45,5 εκατομμυρίων «καταφύγιο» του ζευγαριού, κάτι που η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε υποσχεθεί στην μητέρα της. Επίσης, η ημερομηνία του γάμου σηματοδοτεί την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη γνωριμία των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», όπου και «φούντωσε» ο έρωτάς τους.

spl829775_007 (800x533).jpg

Το νυφικό της Αντζελίνα λέγεται πως ήταν λευκό, με μακριά ουρά και βέλο, φτιαγμένο από δαντέλα και μετάξι! Ο σχεδιαστής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ η νύφη φόρεσε ένα μικρό χρυσό μενταγιόν που ανήκε στην μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράντ, η οποία «έφυγε» από καρκίνο στα 56 της χρόνια, με μία φωτογραφία της μέσα σε αυτό.

«Ο Μπραντ έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν την είδε, ήταν εκθαμβωτική», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών.

article-2642530-1E4A593500000578-239_634x570.jpg

Τα παιδιά του ζευγαριού, που, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, είχαν ενεργό ρόλο στην τελετή: τα αγόρια φορούσαν κρεμ λινά ρούχα, ασορτί με το γαμπριάτικο του Μπραντ, ενώ τα κορίτσια επέλεξαν φορέματαπου ταίριαζαν στο προσωπικό τους στυλ και φτιάχτηκαν ειδικά για την περίσταση.

Τέλος, οι βέρες, οι οποίες αποκαλύφθηκαν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του 50χρονου νιόπαντρου σταρ, σχεδιάστηκαν από τον καλό φίλο του ζευγαριού Ρόμπερτ Πρόκοπ και η τιμή τους εκτιμάται στα 7.500 ευρώ. Ο ίδιος κοσμηματοπώλης σχεδίασε και το σμαραγδένιο, 16 καρατίων, δαχτυλίδι αρραβώνων της Αντζελίνα, που κόστισε περίπου 380.000 ευρώ.

280814191618_8378.jpg

Πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, το ζευγάρι έβγαλε άδεια γάμου από δικαστήριο της Καλιφόρνια, το οποίο και επικύρωσε νομικά το μυστήριο στη Γαλλία.

Ο γάμος της χρονιάς ήταν τόσο μυστικός και απροσδόκητος που… ούτε τα αδέρφια του Μπραντ Πιτ δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους!!!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper