ΦΡΙΚΗ: Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλο της πρώην του!

ΦΡΙΚΗ: Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλο της πρώην του!

Ο Τζόσεφ Ομπερχάνσλεϊ σκότωσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του και στη συνέχεια έφαγε την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλο της!

joseph-oberhansley-accused-killing-his-ex-fiancee-tammy-jo-blanton.jpg
Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου όταν εκείνος προσπάθησε να «μπουκάρει» στο σπίτι της πρώην του, Τάμμυ Τζο και η κοπέλα πανικόβλητη κάλεσε την αστυνομία. Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και συζήτησαν με τον άρρωστο άνδρα, ο οποίος δέχτηκε να φύγει χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται όμως πως τελικά είχε άλλα σχέδια, καθώς λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο σημείο και προχώρησε στο φρικιαστικό έγκλημα.

cannibal-kills-eats-girlfriend (1).jpg
Το πρωί ένας συνάδελφος της αδικοχαμένης κοπέλας ενημέρωσε την τοπική αστυνομία για την εξαφάνιση της, αφού δεν πήγε ποτέ στη δουλειά της. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι της, «πάγωσαν» στο θέαμα του ακρωτηριασμένου άψυχου κορμιού της, το οποίο ήταν κάτω από έναν μουσαμά στο μπάνιο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

cannibal-kills-eats-girlfriend (3).jpg
Η νεκροτομή έδειξε ότι η άτυχη 46χρονη πέθανε εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι, το λαιμό και το σώμα της και πως κομμάτια της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου της… έλειπαν! Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιάτο το οποίο είχε πάνω κάτι που έμοιαζε με οστό κρανίου και αίμα όπως επίσης και ένα ταψί γεμάτο με αίματα.

cannibal-kills-eats-girlfriend (2).jpg
Λόγω του περίεργου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον 33χρονο ήταν από την αρχή ο νούμερο ένα ύποπτος για το έγκλημα. Όταν ο ίδιος κλήθηκε για ανάκριση, φώναζε ότι έχουν πιάσει τον λάθος άνθρωπο και χρησιμοποίησε και ψεύτικο όνομα, όμως ένας από τους αστυνομικούς είδε αίμα στις αρθρώσεις των χεριών του.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper