Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός βάπτισαν τις κόρες τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός βάπτισαν τις κόρες τους.

Το διπλό μυστήριο φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ και μετά ακολούθησε δεξίωση. Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, της Νάγιας (Παναγιώτα) είναι η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της μικρούλας Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος. Η οικογένεια έφτασε από νωρίς στον χώρο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ώρα του διπλού μυστηρίου. Οι μικρούλες φορούσαν ίδια λευκά φουστανάκια και στεφανάκια από γυψόφυλλο ενώ η όμορφη μαμά τους είχε επιλέξει για την περίσταση ένα υπέροχο λευκό φόρεμα Mi-Ro ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σινιόν. Η Σταματίνα υποδεχόταν μαζί με τον Θέμη Σοφό τους καλεσμένους και σκορπούσαν και οι δύο χαμόγελα, αποδεικνύοντας την μεγάλη τους ευτυχία. 

Οι καλεσμένοι

Φυσικά, πολλοί ήταν οι επώνυμοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Οικονόμου με την κόρη του η οποία είναι βαφτιστήρα της Σταματίνας (η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε εκεί μετά την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" όπου συμμετέχει), ο Δήμος Βερύκιος, η Δέσποινα Καμπούρη με τον πατέρα της, τον κουμπάρο της Μάνο Μαγιάτη και την κόρη της, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Παναγιώτης Στάθης και πολλοί ακόμα. 

Το μυστήριο και η δεξίωση

Η μικρή κόρη του ζευγαριού, την ώρα της βάπτισής της, με το που ξεκίνησε για την ακρίβεια, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς της, δείχνοντας αποκαμωμένη από τον κόσμο που είχε δει όλη αυτή την ώρα. Πάντως, τα πάντα τόσο στο μυστήριο όσο και αργότερα στη δεξίωση ήταν οργανωμένα άψογα αλλά και τέλεια στολισμένα. Ροζ, λευκές και φούξια παιόνιες στόλιζαν την κολυμπήθρα αλλά και τα τραπέζια τα οποία αποκτούσαν επιπλέον χρώμα από τις υπέροχες κοριτσίστικες μπομπονιέρες που είχε επιλέξει η Σταματίνα για τα κοριτσάκια της. Υπέροχα και τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα σε ροζ χρώμα και πάλι που στόλιζαν τις κατάλευκες ροτόντες. 

πηγή Tlife. gr


φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε στο Facebook



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper