«Ποτέ δεν λειτουργώ ως η Φαίη μόνη της» ομολογεί η Φαίη Σκορδά!!

«Ποτέ δεν λειτουργώ ως η Φαίη μόνη της» ομολογεί η Φαίη Σκορδά!!

Στις 29 Σεπτεμβρίου κάνει για πέμπτη χρονιά πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, που λίγο πριν την πρώτη τους συνεργασία προέβλεπαν εντάσεις και προβλήματα.

«Το φοβόμουν πολύ να δουλέψουμε μαζί. Τότε ήταν πρωτοποριακό να βρεθεί ένα ζευγάρι στη ζωή μαζί και σε μια εκπομπή. Αλλά λειτούργησε. Βέβαια, συνεργαστήκαμε σε κάτι που ήταν και για τους δυο η δουλειά μας. Δεν ήμασταν από άλλους χώρους, σαν να ήταν εκείνος τραγουδιστής και εγώ χορεύτρια, και είπαμε ξαφνικά να κάνουμε μαζί μια εκπομπή. Αλλά ακόμα και έτσι, άκουγα να λένε τόσα, που σκεφτόμουν “Θεέ μου, τι πάμε να κάνουμε;”, ενώ συνήθως δεν επηρεάζομαι από αυτά. Μάλιστα, όταν μας έγινε πρώτη φορά η πρόταση από το Mega, είχα πει “όχι”. Τελικά, όταν ξεκινήσαμε, κατάλαβα πως έχουμε το ίδιο σκεπτικό στη δουλειά: ασχολούμαστε με καθετί που αφορά την εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε«Υπάρχει και μια άλλη σχολή παρουσιαστών, αυτή που θα πει “εμένα με νοιάζει τι ρούχο θα βάλω και πώς είναι τα μαλλιά μου”. Εγώ, πάλι, πάω στη δουλειά και σε δέκα λεπτά είμαι βαμμένη και χτενισμένη. Αλλά μέχρι το βράδυ θα είμαι στα τηλέφωνα για αυτό που θα βγάλουμε την επόμενη μέρα, θα κοιτάξω μέχρι και τους τίτλους».

Όσο για τον ανταγωνισμό, είναι μια λέξη που ποτέ δεν μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο. «Για την επιτυχία του Τhe Voice χάρηκα πιο πολύ απ’ ό,τι εκείνος. Και είχα περισσότερο άγχος να πάνε όλα καλά. Είμαι πιο προστατευτική με τον Γιώργο από ό,τι είναι ο ίδιος με τον εαυτό του. Δεν μπορούμε να έχουμε ανταγωνισμό, γιατί έχουμε κοινούς στόχους. Άλλωστε, ποτέ στη δουλειά δεν λειτουργώ ως η Φαίη μόνη της. Η μαγκιά και η εξυπνάδα είναι να έχεις τους καλύτερους συνεργάτες και να προσπαθείς να τους κάνεις ακόμα καλύτερους. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος έχουμε αυτή την υπερ-ομάδα», εξομολογήθηκε.

Υπάρχουν, ωστόσο, εντάσεις στη σχέση τους; «Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε, αλλά χαζά. Παλιά ήμουν πιο παιδί στη συμπεριφορά μου, τα κρατούσα, έκανα μούτρα. Τώρα θα πει κάτι, θα πω κάτι, τελικά γελάμε και όλα καλά. Πλέον και για τους δυο μας είναι πάνω από όλα τα παιδιά μας», ξεκαθαρίσε η ίδια.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο «InStyle» που κυκλοφορεί!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper