Η περιφέρεια Αττικής καλύπτει Πλούταρχο - Χάμου για το 1.000.000 έγραψε η Espresso ότι ζήτησαν.

Η περιφέρεια Αττικής καλύπτει Πλούταρχο - Χάμου για το 1.000.000 έγραψε η Espresso ότι ζήτησαν.

Η αντιπεριφερειάρχης, Εύη Αποστολάκη αναφέρει με ανακοίνωσή της: «Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της περιφερειάρχου Αττικής, ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κυρία Χάμου στις 3 Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση αυτή δεν παρευρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος. Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κυρίας Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου. Η πρόταση, που η χρηματοδότηση της ήταν κατά πολύ μικρότερη του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή. Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες».

Μάλιστα η Ρούλα Χάμου απάντησε για το εν λόγω δημοσίευμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook:
«Στις διαρκείς προσπάθειες μου για πιθανή χρηματοδότηση από κάποιον πιθανό φορέα, δεν ανταποκρίθηκε κανείς από τους εκάστοτε κρατικούς φορείς. Πριν από περίπου ένα μήνα, πραγματοποίησα συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με την αντιπεριφερειάρχη, όπως μου είπε, κυρία Αποστολάκη, σχετικά με την παραγωγή αυτού του ντοκιμαντέρ. Παρούσα σε αυτή τη συνάντηση ήταν και η υπεύθυνη τουρισμού της περιφέρειας. Κατά τη διερευνητική συνάντηση, συζητήσαμε τρόπους πιθανής συνεργασίας με την Περιφέρεια προκειμένου να παραχθεί αυτό το ντοκιμαντέρ, αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά» λέει, διαβεβαιώνοντας πως «δεν αναφέρθηκε κανένα συγκεκριμένο ποσό...Του προτάθηκε από μένα πριν από τρία χρόνια η παρουσίαση αυτού του ντοκιμαντέρ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ντοκιμαντέρ, δεν υπάρχει και η παρουσίαση του Γιάννη Πλούταρχου. Πολύ περισσότερο δεν υφίσταται η εμπλοκή του σε αυτό το εγχείρημα ως μέλους της ομάδας παραγωγής».





0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper