Συμβαίνει τώρα: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Καραγκούνη, Σαρρή και γήπεδο. Όλα όσα ανέφερε χαρακτηριστικά.

  • 20/11/2014 - - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Συμβαίνει τώρα: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για Καραγκούνη, Σαρρή και γήπεδο. Όλα όσα ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Μήπως ξέρετε ποιος παράγοντας έπαιρνε τηλέφωνο για να βάλει προπονητή τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζωρού; Ποιός παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες σε ΠΑΕ αφήοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιβράβευση; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ; Ποιος έδωσε χρήματα σε δύο αθλητικές εφημερίδες που όλοι τις ξέρουμε; Ποιος παράγοντας έχει πολιτική εφημερίδα; Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στη σύσταση των πινάκων των διαιτητών; Ποιός παράγοντας έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νικόλας Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιοπραγίες κατά του Άρη Αβσεστά και του Δημήτρη Τομαρά; Θέλετε ένα πρόσφατο; Ο δημοσιογράφος Κοντός πήγε στο Καραϊσκάκη και ήρθε αυτός ο Καραπαπάρας πως τον λένε μαζί με μπράβους και τον έδιωξαν. Ποιος εμπλέκεται στην βομβιστική επίθεση κατά του Κωσταντινέα; Ποιος παράγοντας ζήτησε τις απολύσεις των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου; Έχω να λέω μέχρι το πρωί".

"Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και πάνε στη Σούπερ Λίγκα και θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο. Είναι πρωτοφανές".

"Ξέρετε και τις δηλώσεις που έχει κάνει ο κ.Βελλής. Όταν αυτοι οι παράγοντες οι λίγοι που είναι ανεξάρτητοι φεύγουν ποιος θα μείνει στο χώρο. Θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν λέω ότι αγαπήθηκα με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη αλλά θέλω να υπάρχει σωστή αντιπαλότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος για τον Μελισσανίδη δεν έχει να πει τίποτα. Αναφέρεται για πριν 20 χρόνια όταν αθώωθηκα παμψηφεί. Κατίνα ήταν πάντοε και κατίνα θα παραμείνει".

"Με αναγκάζουν λοιπόν να πω για το Noor 1 που μετέφερε τόνους ηρωίνης. Ξέρετε όλοι τη σχέση του Αιμίλιου Κοτσώνη".

Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις:

"Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε όσα γράφτηκαν. Όταν θα πάρω τις καταθέσεις στα χέρια μου θα μιλήσω".

"Εγώ θέλω να ασχοληθώ με την ΑΕΚ όμως κάποιων το διεστραμμένο μυαλό ήθελε την ΑΕΚ θυγατρική και δεν τους αρέσει αυτό που κάνουμε τώρα. Θέλω να πιστέψετε ότι βάζω πάνω πάνω από το οπαδικό το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτιάξω το ποδόσφαιρο. Αυτοί τι να μας πουν μπούληδες είναι. Δεν τον βλέπετε βγαίνει στα κανάλια και γυαλίζει το μάτι του".

"Δεν έχω έρθει συνεννόηση με άλλες ομάδες βλέπω όμως τι γίνεται και είμαι αποφασισμένος να σπάσω τα αυγά μέχρι τέλους".

"Έχει γίνει καθεστώς να μην μιλάει κανεί. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν μιλάτε. Βγάλτε τα, ξεσκίστε τους. Ούτε εσείς δεν μιλάτε τι να κάνει η Πολιτεία;"

"Θα παρακαλέσουμε λόγω της εντάσεως τους οπαδούς μας να μην βρεθεί κανείς στο ματς με την Παναχαϊκή. Η ομάδα θέλει ηρεμία. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο σύλλογος και δεν έχει πρόβλημα να παίξει χωρίς κόσμο".

"Η Δικαιοσύνη θα σπάσει όλο αυτό που γίνεται. Έχω εμπιστοσύνη. Υπάρχουν πορίσματα και θα βγουν. Γίνεται το έλα να δεις. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει".

"Τώρα το ποδόσφαιρο είναι μπόχα. Γελάνε τα διεθνή πρακτορεία. Τι να πω, τα βλέπετε. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα. Διαβάζετε τον δικό τους Τύπο. Φαταούλες όλα τα θέλουν δικά τους, έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους".

"Είπα και θα ξαναπώ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΕΛΟΣ!".

"Όποιος με καλέσει θα πάω και θα τα πω. Δεν είμαι χτεσινός. Έχω στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμα πιο πολύ αλλά περιμένω. Περιμένω..."

"Όταν μιλάμε για γήπεδο μιλάμε για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια".

"Τα παραπάνω στοιχεία θα τα δώσω όταν πρέπει εκεί που πρέπει".

"Θα μου άρεσε ο Καραγκούνης για πρόεδρος της ΕΠΟ. Καθαρό παιδί, έντιμος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής όχι αυτούς που έχουν τόσα χρόνια".

"Θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Να φέρουμε το 50-50. Έχετε δει κανένας από εσάς πακιστανικό τηλέφωνο. Δεν τα λέω εγώ, η ΕΥΠ τα λέει. Τι λένε με πακιστανικά τηλέφωνα. Και δεν τρέχει τίποτα".

"Μιλάω με τον Σαρρή. Η ΑΕΚ πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Μάλιστα οι σχέσεις μας ήταν καλές. Διαβάζω τώρα κάποια άλλα πράγματα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Θα δούμε και έχω και για αυτού τη γούνα".



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper