To 18χρονο κορίτσι που αγαπάει το μόντελινγκ και κάνει κρυφά όνειρα για να μπει στην Αστυνομία.

To 18χρονο κορίτσι που αγαπάει το μόντελινγκ και κάνει κρυφά όνειρα για να μπει στην Αστυνομία.

Είναι μαθήτρια της Γ λυκείου και παράλληλα κάνει μικρά αλλά σταθερά πραγματάκια στον χώρο της μόδας με την υποστήριξη τόσο της μητέρας της όσο και του πατέρα της. Συμμετείχε σε τοπικά καλλιστεία το 2013 στο Λουτράκι και απέσπασε τον τίτλο της Β Μις Γιάνγκ Πελοποννησιακών καλλιστείων.

Η Μαριάννα είναι 16 ετών. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1997 στην Αθήνα, κατάγεται από τον Αλμυρό Μαγνησίας και είναι μαθήτρια Λυκείου. Ασχολείται με τη μουσική και έχει ήδη πτυχίο στο ηλεκτρονικό αρμόνιο ενώ παρακολουθεί μαθήματα σε επίπεδο ανωτέρας στο πιάνο. Είναι τελειόφοιτη στο τμήμα ειδικού αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού και συμμετέχει σε μουσικά σύνολα στο τραγούδι ή συνοδεύοντας στο πιάνο. Μιλάει αγγλικά και της αρέσει ο χορός, η μουσική, η μόδα και το modeling. Στις 14-9-2013 έλαβε συμμετοχή στα 23α Πελοποννησιακά Καλλιστεία και διακρίθηκε με τον τίτλο: B’ MISS YOUNG 2013.

Απόσπασμα από την συνέντευξή της στο περιοδικό Grand
 

-Μαριάννα είσαι μια νέα όμορφη έφηβη και ακόμα μαθήτρια. Ποια τα όνειρα και οι στόχοι σου και πως προέκυψε το modeling.

-Να σας πω. Το σχολείο και η παιδεία προέχει για μένα. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην αγγλική γλώσσα και στη μουσική όπου και θέλω να διαπρέψω. Επιθυμώ τελειώνοντας το σχολείο να εισαχθώ στη σχολή της αστυνομίας ή στο στρατό, διότι θεωρώ ότι στις μέρες μας, η δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι το σημαντικότερο και θα ήθελα να προσφέρω ως προς την ορθή τήρησή τους. Αυτά είναι οι στόχοι μου. Ως όνειρο λοιπόν, προκύπτει το modeling! (χαμογελά) και συχνά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα μπορούσα να σταθώ άξια και να περπατήσω σε εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες. Μπορεί όσα σας αναφέρω να φαίνονται αντιφατικά, αλλά πιστεύω πως όταν θέλεις κάποια πράγματα πάρα πολύ, με τη βοήθεια του Θεού και με ένα καλό προγραμματισμό μπορείς να τα επιτύχεις! 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper