Φανφάρες οι δηλώσεις του Τσίπρα ότι θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές

«Μερικοί νομίζουν ότι οι αγορές θα βαράνε το νταούλι κι εμείς θα χορεύουμε στο σκοπό τους. Ε λοιπόν, εμείς θα παίζουμε στο εξής το νταούλι, ή μάλλον τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη».

Τις δηλώσεις αυτές έκανε στο Ηράκλειο Κρήτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και προκάλεσε πολλά σχόλια, ενώ χρειάστηκε να κάνει νέες διευκρινιστικές δηλώσεις, επί του θέματος και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Στους απλούς πολίτες πάντως δεν ακούστηκαν ευχάριστα οι συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως προκύπτει και από σχετικό ρεπορτάζ που έκανε το egnomi.gr στους δρόμους της Χαλκίδας, αφού δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι μπορεί Έλληνας πολιτικός να κάνει τις ξένες αγορές να χορεύουν πεντοζάλη.

Διαβάστε όμως τι ακριβώς μας δήλωσαν όσοι μίλησαν στο ρεπορτάζ.


Ο Κώστας Χαλκιάς ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του και χωρίς περιστροφές τόνισε: " Ο πολιτικός που κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν είναι φερέγγυος. Προσωπικά δεν πιστεύω τα λεγόμενά του."


Για ψάρεμα ψήφων έκανε λόγο ο Νίκος Φελέρης, ο οποίος επισήμανε: " Δεν υπάρχει Έλληνας, ο οποίος να μπορεί να κάνει ...μαγκιές στις ξένες αγορές. Ψήφους ήθελε να ψαρέψει και έκανε αυτή την δήλωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ."


Ακόμη πιο σκληρός εμφανίστηκε, στη δική του δήλωση, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που μας είπε: "Φανφάρες είναι τέτοιου είδους δηλώσεις και αυτός που τα είπε πρέπει να εξηγήσει πως θα τα καταφέρει. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ότι το αντίθετο θα συμβεί, εμείς θα χορέψουμε πεντοζάλη..."


Οι πιο μικρές σε ηλικία, απ΄όσους μας μίλησαν, είναι οι μαθήτριες Λυκείου Γιώτα Μπίρμπα και Αθανασία Μάλλιαρη, αλλά ούτε αυτές πείθονται από τα συγκεκριμένα λόγια του Αλέξη Τσίπρα και δηλώνουν: "Τα ίδια και τα ίδια ακούμε τόσα χρόνια από τους πολιτικούς. Στις δηλώσεις είναι πρώτοι, αλλά στα λόγια υστερούν απελπιστικά και φυσικά δεν πιστεύουμε λέξη απ΄αυτά που λένε."


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper