Aγγελική Ηλιάδη: «Θέλω πολύ κι άλλο μωρό!Όσες φορές κι αν το ζήσεις, δεν το χορταίνεις»

Aγγελική Ηλιάδη: «Θέλω πολύ κι άλλο μωρό!Όσες φορές κι αν το ζήσεις, δεν το χορταίνεις»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ:

«Ήταν απίστευτο το συναίσθημα όταν έμαθα πως είμαι έγκυος. Μπορώ να πω, πως το επιδιώξαμε. Το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Και παρόλο που το είχα ξαναζήσει, ένιωθα σαν να είναι η πρώτη φορά. Μάλιστα, στον Μπάμπη, επειδή ήμουν και μικρότερη, πέρασα πολύ χαλαρά αυτούς τους εννέα μήνες. Τώρα ήμουν μέσα στο άγχος μέχρι να γεννήσω. Τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης είχα κουραστεί. Ένιωθα έτοιμη να σκάσω και δεν μπορούσα να φάω τίποτα πια. Αλλά θυμάμαι τη στιγμή που ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού, μόλις βγήκε ο μπέμπης και τον είδα δίπλα μου. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η πρώτη μου σκέψη ήταν “θέλω κι άλλο μωρό”. Όσες φορές κι αν το ζήσεις, δεν το χορταίνεις».

0046_AGELIKI_ILIADI_SAVAS_GENTZOGLOY_1172014.jpg

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 24 ΕΤΩΝ:

«Δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο η ηλικία, ούτε πως έχει πάντα συνάρτηση με την ωριμότητα. Ένας άντρας είναι πάντα λιγότερο έτοιμος απ΄ότι εμείς να γίνει γονιός, γιατί δεν βιώνει την διαδικασία της προετοιμασίας αυτούς τους εννέα μήνες όπως η μητέρα. Αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται, όταν έρθει το μωρό».

Άλλωστε όπως λέει, είχε νιώσει από τον πρώτο καιρό πως ο Σάββας θα γινόταν καλός μπαμπάς:

«Είναι από τους ανθρώπους που του αρέσει πολύ να ασχολείται με τα παιδιά. Δεν είναι κάτι που θα τον κουράσει ή θα τον εκνευρίσει. Έχει απίστευτη υπομονή, την οποία ακόμα κι εγώ δεν έχω πολλές φορές».

4186_AGELIKI_ILIADI_7122014.jpg

ΓΙΑ ΤΟΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗ:

«Είναι πολύ εύκολος στον ύπνο. Δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου. Τον θήλασα μέχρι που κόπηκε το γάλα. Δυστυχώς κόπηκε σχετικά νωρίς, γιατί είχα στρες και κουραζόμουν αρκετά τον πρώτο καιρό. Μου άρεσε πάρα πολύ η διαδικασία του θηλασμού. Φέρνει πολύ κοντά τη μητέρα και το μωρό».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ:

«Κοιλιακούς δεν είχα με το που γέννησα, να μην είμαστε και υπερβολικοί, αλλά μάζεψε εύκολα η κοιλίτσα. Ποτέ δεν αγχώθηκα για τα κιλά. Η ζυγαριά, πριν γεννήσω έδειχνε πως είχα πάρει περισσότερα από 16 κιλά. Τώρα έχω 5 κιλά παραπάνω, αλλά το τελευταίο που σε νοιάζει όταν έχεις στο σπίτι ένα μωρό είναι τα κιλά. Όταν γέννησα ξεκίνησα να γυμνάζομαι με τον Κώστα (τον αδερφό της) και προσέχω την διατροφή μου όσο μπορώ».

8464_AGELIKI_ILIADI_27112014.jpg

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ:

«Είμαι ένας χαρακτήρας πολύ εύκολος, έχω μεγάλη υπομονή σε ορισμένα πράγματα, κατανοώ τους άλλους και τον τρόπο που σκέφτονται, και δεν τους παρεξηγώ. Έχω μια αγκαλιά που είναι ανοιχτή. Είναι οι γονείς του ανθρώπου που αγαπώ, και όλα έρχονται σιγά-σιγά».

151214213429_9035.jpg

ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΣΤΟ INSTAGRAM:

«Έχω καταλάβει πως ο,τι και να κάνεις, το κράξιμο θα το φας. Είτε μιλήσεις κάπου, είτε δεν μιλήσεις, αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος απέναντι σου, δεν αλλάζει κάτι. Εκεί που πρέπει όμως, δεν είμαι καθόλου ζεν. Αν με προσβάλλεις ή αν πιάσεις στο στόμα σου τα παιδιά μου, εκεί θα πάρω το δικηγόρο μου και από κει και πέρα θα αναλάβει αυτός. Αλλά θα ασχοληθώ μόνο με αυτά που με θίγουν πραγματικά. Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορη».

281114172201_1255.jpg

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ:

«Ομολογώ πως του έχω μια αδυναμία. Ίσως επειδή τον γνώρισα από τα πρώτα μου βήματα και πίστεψε πολύ σε μένα όταν ακόμα δεν είχα καμία εμπειρία. Εγώ κοιτάζω τον Νότη ως άνθρωπο. Οι απόψεις του περί πολιτικής και θρησκείας είναι δικές του, και δεν μπορώ, ούτε θέλω να τον κρίνω. Εγώ εκτιμώ το πώς είναι ως άνθρωπος, πως συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του. Είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης, με έχει στηρίξει πολύ, και αισθάνομαι υπερ-τυχερή που δούλεψα μαζί του τόσες φορές».

image1.jpg

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΚΕΝΤΣΟΣΛΟΥ:

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου πολλούς μήνες πριν» λέει η τραγουδίστρια με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ αποκαλύπτει πως ο γάμος τους θα συνδυαστεί με την βάφτιση του γιου τους, Βασίλη, αλλά όπως λέει «δεν έχουμε καθίσει ακόμα να το σχεδιάσουμε».
8851_AGELIKI_ILIADI_3102014.jpg


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper