Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει δυναμικά το 2015 μετά την πώληση του μειοψηφικού πακέτου της AirFast Tickets.

  • 29/12/2014 - ΕΛΛΑΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει δυναμικά το 2015 μετά την πώληση του μειοψηφικού πακέτου της AirFast Tickets.

Ο κ. Κοκλώνης, που πλέον μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των γραφείων της Airfasttickets στον Πειραιά και τα αντίστοιχα στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Κίνα , παρέλαβε  το 2014 το βραβείο με την ονομασία «Γεώργιος Κασιμάτης», που είναι μια άκρως τιμητική διάκριση ως προσωπικότητα της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.  Τότε τόνιζε χαρακτηριστικά : «Με τη βράβευσή μου μεταξύ των προσωπικοτήτων της χρονιάς επισφραγίζεται με ιδανικό τρόπο η επιτυχία ενός προσωπικού μου οράματος. H εταιρία μας η Airfasttickets μια προσπάθεια που ξεκίνησα με πολύ κόπο και αγάπη το 2009, πλέον μεγάλωσε και άνοιξε τα φτερά της με στόχο να δείξει στον κόσμο τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Ενώ η ζωή μου μοιράζεται πλέον σε πολλές χώρες, σήμερα βιώνω τη μοναδική συγκίνηση να βραβεύομαι στην πόλη που ανήκει η καρδιά μου: τον αγαπημένο μου Πειραιά».


Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής
Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού.

Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν. Να προσθέσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης  τους 5 μήνες περίπου που απουσίαζε στην Κίνα για να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες της πώλησης του μειοψηφικού πακέτου της εταιρίας , παράλληλα ετοιμάζει μεθοδικά το επόμενα βήμα παράλληλα με την AirFast και το σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν όλα όσα θα γίνουν.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper