Γκλέτσος - Δούνια - Στανίση - Γκερέκου - Ορφανός και η τηλεοπτική Κορίνα κερδίζουν τα φλας των βουλευτικών εκλογών.

Γκλέτσος - Δούνια - Στανίση - Γκερέκου - Ορφανός και η τηλεοπτική Κορίνα κερδίζουν τα φλας των βουλευτικών  εκλογών.

Η Άντζελα Γκερέκου θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα. Η υφυπουργός Πολιτισμού και γνωστή ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά και παρά τις αντιδράσεις, διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων του νησιού της.

/ Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Α' Πειραιά θα είναι το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός Νόνη Δούνια .

/ Στη Β' Αθήνας κατεβαίνει υποψήφια και η νεαρή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας Κορίνα (Κυριακή) Δαμουλιάνου που έγινε μέσα από τη σειρά “Πάτερ Ημών” ως η κόρη του Κώστα Καρρά. 
/ Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και ο ποιητής, συγγραφέας, ζωγράφος και ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Πολιτισμού, Δημοσθένης Δαββέτας. Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η ηθοποιός Κάτια Γέρου που έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα” και το “Λεωφορείον ο πόθος” (ήταν και το 2009 στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ).

/ Στην τιμητική τελευταία θέση του επικρατείας όμως, βρίσκεται και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, τέως πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Φιλοσοφίας, συγγραφέας και με ενεργό εμπλοκή στο θέατρο από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

/ Στην Α' Αθήνας υποψήφια είναι η ηθοποιός Μάνια (Γεσθημανή) Παπαδημητρίου (που έχει τοποθετηθεί στη Βουλή για το θέμα του ρατσισμού) και στη Β' Αθήνας η σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Χατζησοφιά.

/
 /

Στο υπόλοιπο Αττικής, τον σταυρό των ψηφοφόρων θα διεκδικήσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Πάνος Σκουρολιάκος.

/ Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης κατεβαίνει υποψήφιος στην Κοζάνη, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Άννα Βαγενά θα είναι υποψήφια στη Λάρισα και η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου κατεβαίνει στην Αχαΐα.

/ Με το ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς. Στη Β' Αθηνών κατεβαίνουν η ηθοποιός και συγγραφέας Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και η ζωγράφος και σκηνογράφος Σοφία Λαμνάτου - Κόνδη.

/ Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνδυασμού Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.
/
 Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ είναι ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος και ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος. Στην Α' Αθηνών θα είναι η Λίλα Καφαντάρη και στην Β” Θεσσαλονίκης η Ελένη Γερασιμίδου.

/ Υποψήφιος με το Ποτάμι στην Β' Πειραιώς, θα είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Ορφανός. Στην Α' Αθηνών η ηθοποιός Έφη Βενιανάκη και η συγγραφέας Ελένη Κεκροπούλου, στη Β' Αθηνών κατεβαίνουν ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο αρχαιολόγος Γιάννης Κουτούλιας και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κασπίρης. Και στο υπόλοιπο Αττικής η ηθοποιός Σοφία Κομηνέα.

/
Στη Μεσσηνία συναντάμε υποψήφιο τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, στο Ηράκλειο τον στιχουργό Κυριάκο Καραγιώργη, στην Κορινθία την ηθοποιό Πηνελόπη Σταυροπούλου και στη Λέσβο τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπουρνού.

/
 Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο κατεβαίνει υποψήφιος ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης (Αττική) και το πρώην μοντέλο Ελενα Κουντουρά (Α' Αθηνών). Ενώ, στην Β' Αθηνών θα δούμε τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη.

/

/
 Τέλος, στις φετινές βουλευτικές εκλογές και τη μάχη της κάλπης μπαίνει το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, “Τελεία”.

/ Υποψήφια στο νομό Ημαθίας θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση.
/


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper