Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της 4ης εγκυμοσύνης

Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της 4ης εγκυμοσύνης

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η κάθε της δήλωση γίνεται τίτλος, εξώφυλλο και θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ. Πώς όμως ξεκίνησαν όλα?

Η είδηση ​​πως η Ελένη Μενεγάκη είναι τριών μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της κυκλοφόρησε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου (για την ακρίβεια, το προηγούμενο βράδυ, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του εξωφύλλου του περιοδικού σας που το ανακοίνωνε) και έγινε σε χρόνο-ρεκόρ το Νο1 θέμα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Lifestyle εκπομπές και τα blogs άρχισαν να την αναπαράγουν με κινηματογραφική ταχύτητα, ενώ οι φανατικές τηλεθεάτριες της ωραίας Ελένης είχαν μόλις βρει το καινούριο και πιο καυτό αντικείμενο συζήτησης. Η παρουσιάστρια, πιστή στη γραμμή που τόσα χρόνια ακολουθεί («θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω»), αρκέστηκε να γράψει το παρακάτω «ακίνδυνο» τιτίβισμα: «Καλημέρα, αγόρια και κορίτσια! Τι μουντάδα είναι αυτή σήμερα? Τι συννεφιά? Καλά που στην ψυχή μας ο ήλιος πάντα λάμπει ». Το ίδιο μεσημέρι, όλοι, με κομμένη την ανάσα, συντονίστηκαν στον Άλφα για να δουν αν θα σχολίαζε κάτι. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τής έκανε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη ήταν και εκείνη του απάντησε: «Μην αυτοματιαστούμε, όμως. Ερχόμαστε με πονοκεφάλους το πρωί, επτά ξεματιάστρες ξεματιάζουν », ενώ λίγο αργότερα εξομολογήθηκε:« Είναι πολύ εύκολο τον επόμενο μήνα να βάλω κιλάκια ». Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη έμμεση αναφορά στην εγκυμοσύνη της. Καινούρια κείμενα στα blogs, καινούριες αναφορές στα πάνελ των εκπομπών και μια καινούρια αφορμή για να συγκαλέσουν οι γυναίκες της διπλανής πόρτας έκτακτη μεσημεριανή σύσκεψη. Και ενώ το θέμα της εγκυμοσύνης κόντευε να γίνει αστικός μύθος, η Κατερίνα Ζαρίφη πυροδότησε νέες εξελίξεις. Με το γνωστό αυθορμητισμό της δήλωσε: «Αισθάνομαι μοναξιά που στην εκπομπή είμαι η μόνη αγκάστρωτη», με το πάνελ να συμπληρώνει αμέσως και το όνομα της Αντωνίας Καλλιμούκου, ενώ η Ελένη Μενεγάκη, εμφανώς αμήχανη, πρόσθεσε: «Τι χαζοκουβέντες είναι αυτές που πιάνετε! Έλα, πάμε παρακάτω ».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper