Εκλογές 2015: Τηλεοπτικός μαραθώνιος στα κανάλια. Τι θα δούμε;

Εκλογές 2015: Τηλεοπτικός μαραθώνιος στα κανάλια. Τι θα δούμε;

MEGA 
Στις 18.30 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος «MEGA Εκλογές 2015». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η 'Ολγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την κρισιμότητα των εκλογών και τις μετεκλογικές εξελίξεις.
Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης.
'Ολο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις.

ANT1 
Στις 18:00, η μεγάλη εκλογική βραδιά ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Και σε αυτές τις εκλογές, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη εντυπωσιακή απεικόνιση.
Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Χούκλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος θα σχολιάζουν τις εξελίξεις μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Κορυφαίοι παράγοντες της δημόσιας ζωής, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα αποτελέσματα, όπως αυτά θα διαμορφώνονται.
Επιπλέον, απεσταλμένοι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 θα μεταφέρουν το κλίμα, κατά τη διάρκεια της ροής των αποτελεσμάτων, ενώ σε ζωντανές συνδέσεις με τα γραφεία των κομμάτων, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς και δηλώσεις πολιτικών.

Alpha
Ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινά στις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll.
Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.
Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

STAR
Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star. Μαζί του, η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι, προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού. Είναι το δίδυμο, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού κατά τις τελευταίες «διπλές» (Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές) εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Από τις 17:45 το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Star, με απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και φυσικά με τα «στρατηγεία» των κομμάτων, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα.
Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Οι πρώτες αντιδράσεις των αρχηγών και δορυφορικές συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο για τον πρώτο αντίκτυπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Στον εκλογικό μαραθώνιο, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

ΣΚΑΪ
Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ.
Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.
Στο στούντιο εκπρόσωποι των κομμάτων και προσωπικότητες από όλους τους χώρους, σχολιάζουν τα αποτελέσματα και τα μηνύματα της κάλπης.

ΝΕΡΙΤ
Η εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 17.00 από το κεντρικό studio της ΝΕΡΙΤ, με παρουσιαστές την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Φάνη Παπαθανασίου.
Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll.
Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.
Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ εκπρόσωποι των κομμάτων, δημοσιογράφοι και ειδικοί θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα αναλύουν την επόμενη ημέρα
Στις 21.30 θα γίνει και η πρώτη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από τη Singular.
Σε συνεχή ροή θα μεταδίδονται τα ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων στη νέα βουλή και σε ζωντανές συνδέσεις οι δηλώσεις όλων των πολιτικών αρχηγών, οι σχεδιασμοί στα κομματικά επιτελεία και ο απόηχος του εκλογικού αποτελέσματος στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper