Ρ. Δούρου: «Πραξικοπηματική η απόφαση για τα σκουπίδια της Τρίπολης»

Ρ. Δούρου: «Πραξικοπηματική η απόφαση για τα σκουπίδια της Τρίπολης»

Ασκώντας και προσωπική κριτική προς τους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Αττικής και Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, Μανώλη Αγγελάκα και Γιώργο Διδασκάλου, αντίστοιχα, η Περιφερειάρχης Αττικής & Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Ρένα Δούρου, καταγγέλλει ως «πραξικοπηματική», «προκλητική» και «απαράδεκτη» την κοινή τους απόφαση, να μεταφερθούν 4.000 τόνοι σκουπιδιών της Τρίπολης στον ΧΥΤΑ Φυλής, απόφαση που έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την βούληση τής νέας Εκτελεστικής Επιτροπής τού Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) να "βάλει τέλος" στη διαχείριση σύμμεικτων απορριμμάτων, με τελικό αποδέκτη τη Φυλή.

«Η απόφαση των δύο διορισμένων από την προηγούμενη κυβέρνηση γ.γ. των αποκεντρωμένων διοικήσεων Αττικής και Πελοποννήσου, συνιστά πραξικοπηματική ενέργεια, η οποία αγνοεί την απόφαση της πρόσφατα εκλεγμένης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:

«Τη σαφή μας βούληση, η Φυλή να μην αποτελεί τον τελικό αποδέκτη των απορριμμάτων από άλλες Περιφέρειες και Δήμους - η οποία έχει τη στήριξη των πολιτών της Αττικής - αποφάσισε να αγνοήσει προκλητικά ο διορισμένος τον Ιανουάριο του 2014 γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μ. Αγγελάκας. Πρόκειται για τον ατυχήσαντα υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α? Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2012, ο οποίος διορίστηκε τον Αύγουστο το 2012 από τη συγκυβέρνηση στη θέση του γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και τον Ιανουάριο του 2014 στη θέση του γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. 

Στη δε θέση του στη γενική γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου διορίστηκε με κυβερνητική απόφαση ο στενός του φίλος και συνεργάτης του, Γιώργος Διδασκάλου, αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας».


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper