Προκαλεί ανατριχίλα: Μεγιστάνας πλήρωσε 80.000 δολάρια για να σκοτώσουν τη σύζυγό του

Προκαλεί ανατριχίλα: Μεγιστάνας πλήρωσε 80.000 δολάρια για να σκοτώσουν τη σύζυγό του

Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρκετό καιρό πριν, μέσω κοινών γνωστών και αν είχαν είκοσι χρόνια διαφορά, ερωτεύτηκαν αμέσως και αποφάσισαν να περάσουν την κοινή τους ζωή μαζί.

Montelo syzygos dolofonia1

Η ίδια, παράτησε τη δουλειά του μοντέλου που μέχρι τότε έκανε με μεγάλη επιτυχία και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερού της ονείρου, τη δημιουργία οικογένειας.

Τα παραμύθια όμως δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Οι δράκοι που υπάρχουν σε όλα, πολλές φορές νικούν τους καλούς ήρωες και δεν οδηγούν στο πολυπόθητο happy end.

Montelo syzygos dolofonia

Αναφερόμαστε στις αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τον πλανήτη τον περασμένο χρόνο. Ο εκατομμυριούχος σύζυγος, ύστερα από δέκα χρόνια γάμου και τον ερχομό των δυο παιδιών τους, συγκεκριμένα κοριτσιών, προσέφερε 80.000 δολάρια σε έναν εκτελεστή, για να σκοτώσει την γυναίκα του.

Τα στοιχεία που είδαν το φως στη δημοσιότητα, τον οδήγησαν στην καταδίκη του, εννέα χρόνια φυλάκιση, ύστερα από την απόφαση δικαστηρίου στο Los Angeles.

syzygos dolofonos

 

Πρόσφατα, ο εκτελεστής έλυσε τη σιωπή του σε τηλεοπτική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είπε το ναι και πόζαρε σε μια φωτογράφιση στο φακό του Kenneth Matthews, τρία χρόνια πριν, κάτι που δεν τον έβγαλε εκτός εαυτού, ενώ παράλληλα είχε βάσιμες υποψίες πως τελικά τον είχε παντρευτεί για τα χρήματά του.

Γι’ αυτό του ζήτησε να σχεδιάσει την απαγωγή της, πηγαίνοντάς την στο Μεξικό και κατόπιν αφαιρώντας της τη ζωή.

syzygos dolofonos.

Το πρώην μοντέλο, Monica Olsen, εξομολογήθηκε πρόσφατα, με δάκρυα στα μάτια της, τον μεγαλύτερο φόβο της: «Παραλύω και μόνο στη σκέψη πως θα βγει από τη φυλακή, θα φτιάξει τη σχέση του με τις κόρες μου και θα τα πάρει μακριά μου, αφήνοντάς με τελείως μόνη. Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ αυτό. Δεν αντέχω να ζήσω καινούργιους εφιάλτες από την αρχή».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper