Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχεται: «Αν έρθει ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχεται: «Αν έρθει ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο»

 Η τραγουδίστρια, μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πλαστικές επεμβάσεις, στο ενδεχόμενο ενός γάμου και απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και στις υποχωρήσεις που έχει κάνει στη ζωή της.

Αναφορικά με τον γάμο, είπε χαρακτηριστικά «Υπήρξαν σχέσεις στη ζωή μου που ήταν πολύ σοβαρές, που ο σύντροφός μου μου είχε πει ότι θα ήθελε να είμαι η μητέρα των παιδιών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν ένα βήμα πριν από το γάμο. Γενικά δεν κάνω σχέσεις αν δεν βλέπω μέλλον. Τις διακόπτω».

Για το πώς θα λειτουργούσε αν έμενε έγκυος, με ειλικρίνεια δήλωσε «Δεν είμαι υπέρ των εκτρώσεων. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν καλοδεχούμενο το παιδί. Θα ήθελα όμως να έρθει από επιλογή. Περιμένω να μου βγάλει ο σύντροφός μου την αίσθηση του να θέλω συνειδητά να κάνω ένα παιδί μαζί του».

Έχει κάνει υποχωρήσεις στη ζωή της; «Παλιότερα δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιείς πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πόση δουλειά απαιτούν. Αν αγαπάς όμως έναν άνθρωπο, όλα γίνονται. Εγώ δεν αντέχω την αδικία. Πνίγομαι», παραδέχτηκε.

Τέλος, σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις, επεσήμανε χιουμοριστικά «Στη μύτη, στα μάτια, τα αφτιά, στα μάγουλα. Ήμουν κάποτε... Βαγγέλης και τώρα έγινα Ειρήνη!», και κατόπιν πρόσθεσε «Για να σοβαρευτούμε, θυμάμαι πάντοτε τα λόγια της μητέρας μου από όταν ήμουν μικρή "έτσι όπως σε έφτιαξε ο Θεός πρέπει να παραμείνεις". Τώρα που μεγάλωσα, ωρίμασα και έχω τις δικές μου αντιλήψεις, πιστεύω ότι πρέπει να αλλάζεις οτιδήποτε σε "ρίχνει" αν πιστεύεις ότι έτσι θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου, η διάθεσή σου, η ζωή σου. Προς το παρόν δεν έχω αισθανθεί κάτι πάνω μου που να με ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να αισθάνομαι ανασφαλής. Αν στο μέλλον νιώσω κάτι τέτοιο, θα φροντίσω να το διορθώσω».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper