Μία XXL κόντρα ξεκίνησε. Έλενα Μακρή Λυμπέρη εναντίον Ελένης Μενεγάκη.

Μία XXL κόντρα ξεκίνησε. Έλενα Μακρή Λυμπέρη εναντίον Ελένης Μενεγάκη.

Η κυρία Λυμπέρη κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν θυμίζοντας στην Ελένη όλα όσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο όμιλος Λυμπέρη  για εκείνη ενώ περιγράφει πόσο βαρετή είναι η εκπομπή της.

"Προσωπικά, δε βρίσκω καν ενδιαφέρουσα εδώ και χρόνια τη δουλειά της Ελένης Μενεγάκη. Βλέπω πόσο βαριέται –ως και τσίχλα μασάει, χωρίς αιδώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της– και τη μεταδίδει κιόλας αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της. Είναι απλά καθισμένη, μόνιμα απροετοίμαστη, ρεπορτάζ δεν κάνει γιατί δεν ξέρει να κάνει. Αναγιγνώσκει δουλειές δημοσιογράφων από τα sites, που παράγουν πρωτογενές υλικό, καθώς και από τα περιοδικά μας, που επέλεγε πάντα και παρουσίαζε το φιλέτο, κι ας είχε πέσει δουλειά και πόνος από κάποιους για να εξασφαλίσουν την όποια συνέντευξη. Οι συνεργάτες της, ουσιαστικά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της ναζιάρας ή άκεφης (κατά περίπτωση) σουλτάνας Χουρέμ, αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία;" Γράφει η γνωστή εκδότρια για την εκπομπή της Ελένης.



Η Έλενα Μακρή στο κείμενό της με τίτλο, "IT TAKES TWO ELENI" παραθέτει δεκάδες από τα εξώφυλλα των περιοδικών του ομίλου στα οποία φιλοξενήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha ενώ θυμάται την ...προειδοποίηση που της είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη όταν δεν είχε βγει νικήτρια στα βραβεία "Γυναίκα της Χρονιάς" : "Εύχομαι μόνο, τα δεκάδες εξώφυλλα στο ΕΓΩ, στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, στο LIFE&STYLE και στη VOGUE (όπου λογοδότησα για σένα Ελενίτσα), αλλά και οι βραβεύσεις στις "Γυναίκες της Χρονιάς" του LIFE&STYLE (που με προειδοποίησες κάποτε, επειδή δεν είχες βγει νικήτρια, πως θα αρνιόσουν να το παίρνεις για τρία χρόνια, ως εμπάργκο, όπως έκανες σε βραβεία εφημερίδας, και σου απάντησα τότε με απάθεια "who cares?"), να κοσμούν και τους δικούς σου τοίχους. Γιατί και πολλοί άλλοι εργάστηκαν για σένα πολλά χρόνια σκληρά, κι ας τα "άκουγαν" από μένα για την τελειότητα που επιζητούσα, αποθεώνοντάς σε ως μια "άλλη", για να μπορείς εσύ να μας κλείνεις ακόμα την XXL βλεφαρίδα MAC κάθε μεσημεράκι."


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper