Ο Παντελής Παντελίδης πίσω απο τα φώτα της δημοσιότητας.

  • 05/03/2015 - LIFESTYLE - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ο Παντελής Παντελίδης πίσω απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν δούμε μικρές ιστορίες που η κάθε μια έχει την δική της βαρύτητα, έχω να σας πω ότι είναι κάποιες από τις κινήσεις ευαισθησίας του Παντελή που έδωσε την συγκατάθεσή του  να δουν τα φώτα της δημοσιότητας και πάντα με την σύμφωνη γνώμη και την επιθυμία των παιδιών, των οικογενειών και του MAKE A WISH ( κάνε μια ευχή)  Ελλάδος.

23-2-2014 Η επίσκεψή μας στην Ογκολογική μονάδα "Ελπίδα"

Είναι από τις στιγμές που νοιώθω πολύ χαρούμενος που ακολουθώ και είμαι δίπλα σε μια τέτοια προσπάθεια έναν ευαίσθητο άνθρωπο με μεγάλη αγάπη στα μικρά παιδιά. Ο Παντελής Παντελίδης δέχτηκε με πολύ χαρά και ταπεινότητα να δώσει το παρών σε μια αποκριάτικη εκδήλωση στην Ογκολογική μονάδα " Ελπίδα" που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά με εξαιρετικές υποδομές και ένα περιβάλλον που νοιώθεις σα να είσαι στο σπίτι σου. Ο Παντελής είχε την δυνατότητα να δει όλα τα παιδιά από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί τους, να δώσει δώρα, αυτόγραφα και να τραγουδήσει για μισή ώρα μαζί με τον μαέστρο του Ρουσσέτο όλες του τις επιτυχίες. Μάλιστα πριν την εκδήλωση είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μέσα στα δωμάτιά τους αθώες ψυχούλες που έκαναν την θεραπεία τους και να δώσει ο ίδιος δωράκια και ευχές στις οικογένειές τους για ταχεία ανάρρωση. Η Κυρία Φράγκου , η Κυρία Οικονόμου και όλο το προσωπικό είχαν στήσει μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση και αυτό που μας έμεινε από την παραμονή μας εκεί, ήταν τα χαμόγελα και οι λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς που περάσαμε με όλα τα παιδάκια!!

Η επίσκεψη του Παντέλή Παντελίδη στην Ογκολογική μονάδα Ελπίδα σκόρπισε χαμόγελα!!

23-10-2014 Η επίσκεψή μας στα Γιαννιτσά για την μικρή Βασιλική

O Παντελής Παντελίδης πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Βασιλικής στα Γιαννιτσά! Δύο ώρες στο πλαί της μικρής του θαυμάστριας που με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της! Ο οργανισμός Make A Wish ( Κάνε μια ευχή Ελλάδος)  μεσολάβησε και επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη ο οποίος έκανε πράξη την επιθυμία της 9χρονης Βασιλικής και δέχτηκε με χαρά αυτή την πρόσκληση! Μάλιστα ο Παντελής δώρισε και την κιθάρα στην Βασιλικούλα όπου συνοδευόταν απο την οικογένειά της σε ενα πολύ ωραίο χωριό των Γιαννιτσων!! 

Δύναμη ψυχής απο την μικρή Βασιλική. Η συνάντησή της με τον Παντελή Παντελίδη στα Γιαννιτσά.

29-3-2014 O Παντελής Παντελίδης στο δείπνο για τα παιδιά χωρίς όραση

Το δείπνο στο σκοτάδι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της 23ης Μαρτίου και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, ανάμεσά τους και ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης, έδωσαν το «παρών» κι ευχήθηκαν στους γονείς της μικρής σύντομα η περιπέτειά της να τελειώσει. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε επίσης και το δημοφιλή ηθοποιό Χάρη Ασημακόπουλο, το Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και πολλούς ακόμη.

22-1-2015 Ο Παντελής δίπλα στον μικρό Βαγγέλη στο ξενοδοχείο Astir Palace

Ο μικρός Βαγγέλης πραγματοποίησε την επιθυμία του και είδε από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Για μια ώρα μίλησαν, αντάλλαξαν τηλέφωνα όπου και μιλάνε καθημερινά και είπαν πολλά από τα μυστικά της καθημερινότητάς τους. Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση με τις εθελόντριες Κατερίνα και Τίνα να μην μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυά τους από την χαρά του μπόμπιρα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper