Το πρώτο battle και όλα όσα έγιναν: Ο τσακωμός Βανδή - Ρέμου. Οι εκπλήξεις και τα ερωτηματικά.

Το πρώτο battle και όλα όσα έγιναν: Ο τσακωμός Βανδή - Ρέμου. Οι εκπλήξεις και τα ερωτηματικά.

Οι πρώτη αναμέτρηση ήταν από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Ο Αλέξης Πρεβενάς και ο Αντώνης Σιγανός, στο κομμάτι «όλη η ζωή μου», του Αντώνη Βαρδή. Ένα κομμάτι που ερμήνευσε αρχικά ο Γιάννης Πάριος και σημαίνει πολλά για τον Αντώνη Ρέμο.  O coach επέλεξε τον Αλέξη Πρεβενά κι έτσι ο Αντώνης Σιγανός αποχώρησε.

oleg_ntergatsiov_VS_dionisis_kostis

To δεύτερο ζευγάρι ήταν από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Ο Διονύσης Κωστής και ο Όλεγκ Ντεργκατσιόβ, ερμήνευσαν το «Play that funky music». Ολοκληρώνοντας της ερμηνεία τους, η τραγουδίστρια και coach τους, τους είπε χαρακτηριστικά: «Ήσασταν πολύ καλοί και οι δύο, σε πιο ροκάδικη η προσέγγιση του Όλεγκ. Και του Διονύση ήταν καλή, αλλά λίγο υπερβολική η ερμηνεία του». Όταν ολοκληρώθηκε ηκριτική, στο παιχνίδι παρέμεινε ο Όλεγκ Ντεργκατσιοβ.

katerina_eugenikou_VS_aggela_geraskli

Η Αγγέλα Γερασκλή και η Κατερίνα Ευγενικού ερμήνευσαν το κομμάτι «Πέφτεις σε λάθη». Η Κατερίνα ήταν εκείνη που πέρασε στα live του show.

adreas_fox_VS_mario_likafi

Τα δύο αγόρια τραγούδησαν το «Take me to church» στη διαδικασία των Battles. O coach τους επέλεξε να συνεχίσει ο Ανδρέας Φοξ.  Οι coach έχουν όμως το δικαίωμα να«κλέψουν» τον παίκτη που δεν επιλέχτηκε και έτσι ο Μάριο Λικάφι, θα συνεχίσει στα live αφού η Δέσποινα Βανδή τον έκλεψε και μπήκε στην ομάδα της.

kostas_ageris_VS_vaggelis_kakoulakis

Σειρά είχαν ο Κώστας Αγέρης και ο Βαγγέλης Κακουλάκης, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Οι δύο συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στην εκτέλεση του «Όσο βαρούν τα σίδερα», με αποτέλεσμα  ο Κώστας να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και ο Βαγγέλης να αποχωρήσει.

patritsia_abraxams_VS_angel_karatsami

Το επόμενο ζευγάρι που κοντραρίστηκε ήταν η Angel Καρατσάμη με την Πατρίτσια Άμπραχαμς από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο γυναίκες ερμήνευσαν το «Think». Η Δέσποινα Βανδή επίλεξε την Angel θεωρώντας ότι η Πατρίτσια δεν τήρησε το «faire play», λέγοντάς της: «Πατρίτσια, έκανες κάτι αντιεπαγγελματικό και με στεναχώρησες! Δεν έμεινες μέσα στα μέτρα του τραγουδιού και πέταξες έξω την Angel. Δεν ήταν έτσι η τελευταία μας πρόβα και με στεναχώρησες. Θεωρώ ότι μπερδεύτηκες γιατί δεν είχες μελετήσει όσο θα έπρεπε. Είχες μία διάθεση εντυπωσιασμού στο παιχνίδι και αυτό είναι αντιεπαγγελματικό, ως προς την συνάδελφό σου στο παιχνίδι».  Η Μελίνα Ασλανίδου πάτησε το κόκκινο κουμπί και «έκλεψε» την Πατρίτσια.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper