Μια άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη στην Ελλάδα με θέμα την δύναμη του μυαλού μας. Όλο το ρεπορτάζ.

  • 22/04/2015 - ΕΛΛΑΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Μια άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη στην Ελλάδα με θέμα την δύναμη του μυαλού μας. Όλο το ρεπορτάζ.

Από την άλλη πλευρά του πόνου σας, βρίσκεται η ελευθερία σας. Από την άλλη πλευρά του φόβου σας, βρίσκεται η πιο βαθιά αγάπη που έχετε γνωρίσει ποτέ.

Στο τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχετε βιώσει έντονες και μεγάλες αλλαγές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά από τον εαυτό σας. Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια έχουν αναφέρει πως κυριολεκτικά έφυγαν από το βιωματικό εργαστήρι διαφορετικοί, από όταν ήρθαν. Καθώς θα συνεχίζετε την πρακτική σας με τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα λάβετε κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα βιώνετε συνεχείς και σημαντικά αισθητές αλλαγές στη ζωή σας!

Ώρες Βιωματικού Εργαστηρίου: 10:00 π.μ.-7:00 μ.μ.

Ώρα Προσέλευσης: 9:00 π.μ.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Απογευματινή Διάλεξη:
Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου – Κατανοώντας τη δύναμη του μυαλού.

Καταλαβαίνοντας πώς λειτουργεί ο νους σας, μπορείτε να μάθετε τον τρόπο που θα "ξεμάθετε" τις αρνητικές συνήθειες και τα αρνητικά συναισθήματα για να εξαλείψετε τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και να "επαναπρογραμματίσετε" τον εγκέφαλό σας με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε νου και σώμα και να δημιουργήσετε νέα θετικά αποτελέσματα.

Ώρα Διάλεξης: 7:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ.

Ώρα Προσέλευσης: 6:00 μ.μ.

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Εξέλιξης:
Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου – Ανέβασε την Ενέργειά σου και Συντονίσου με ένα Νέο Πεπρωμένο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου εργαστηρίου, ο Dr. Joe Dispenza θα παρουσιάσει την καινούργια γνώση των σύγχρονων επιστημών της νευροπλαστικότητας, της επιγενετικής και της ψυχονευροανοσολογίας. Θα εμπνεύσει τον κόσμο με προσωπικές εμπειρίες και παραδείγματα ασθενών και μαθητών του, θα εξηγήσει πώς να επανασυντονίσετε το σώμα σας σε ένα νέο νου και θα μοιραστεί τη γνώση του πώς να ελευθερώσετε την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο σώμα σας με τη μορφή αυτοπεριοριστικών σκέψεων, υποσυνείδητων συνηθειών και απομνημονευμένων συναισθημάτων.

Όταν ελευθερώσετε ενέργεια από το παρελθόν σας και επιτρέψετε στον εαυτό σας να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον, μπορείτε να γίνετε αυτός/ή που πραγματικά θέλετε να είστε και να βρείτε τον αληθινό σκοπό της ζωή σας. Χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα εφαρμόζοντας αυτές τις αρχές.

Μέσα σε δύο μέρες θα «ξεβολευτείτε» και θα ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας, σπάζοντας τις αλυσίδες από τους παλιούς προγραμματισμούς που σας κρατούν δέσμιους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας για να απελευθερώσετε το κρυμμένο δυναμικό σας. Θα σας ζητηθεί να αναστείλετε όλες τις πεποιθήσεις σας και να κάνετε χώρο στο άγνωστο.

Ο Dr. Joe Dispenza θα σας καθοδηγήσει μέσα από μια σειρά διαδραστικών ασκήσεων και εντατικού διαλογισμού, ώστε να εμβαθύνετε στις διαδικασίες που θα αλλάξουν τη ζωή σας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper