Η κυβέρνηση εγκαινιάζει τον πόλεμο με τα MEDIA

Η κυβέρνηση εγκαινιάζει τον πόλεμο με τα MEDIA

Αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει πια απυρόβλητο για τη διαπλοκή, η ελληνική δικαιοσύνη εγκαινιάζει τον πόλεμο κυβέρνησης καναλιών σύμφωνα με ρεπορτάζ αυτή την Κυριακή στο Χωνί.  

Σύλληψη Μπόµπολα: Ζούµε σε µια ?άλλη Ελλάδα

Ο Γιώργος Μπόµπολας έχει και δύο παιδιά, τον Λεωνίδα και τον Φώτη: Ο ένας ανέλαβε κατά κύριο λόγο τις κατασκευαστικές εταιρείες και ο άλλος τα ΜΜΕ. 

Με τις µεγάλες µπίζνες ασχολήθηκε ο Λεωνίδας Μπόµπολας, ο οποίος την προηγούµενη εβδοµάδα αναγκάστηκε να δώσει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ προκειµένου να µην ασκηθεί δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυµα µαύρου χρήµατος. Οπως είναι γνωστό, ο Λεωνίδας Μπόµπολας είναι ένα από τα τουλάχιστον 2.000 φυσικά πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Κηλίδα 160 εκατ. ευρώ ?στον όµιλο Αλαφούζου

?εκαοκτώ χρόνια χρειάστηκαν για να πληρώσουν ο Ελληνας εφοπλιστής και η ασφαλιστική τις αποζηµιώσεις για την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε το «Νήσος Αµοργός» στη Βενεζουέλα

Πρόστιµο ύψους 160 εκατοµµυρίων δολαρίων καταλογίστηκε από τις αρχές της Βενεζουέλας σε εταιρεία συµφερόντων Αλαφούζου και την ασφαλιστική της για τη διαβόητη υπόθεση του «Νήσος Αµοργός». Το φορτηγό τάνκερ, κατασκευής 1988, προκάλεσε σοβαρή οικολογική καταστροφή στις 28 Φεβρουαρίου του 1997 στη λίµνη Μαρακάιµπο της Βενεζουέλας, όταν ράγισε το κύτος του και διέρρευσαν στο νερό περίπου 3.600 τόνοι αργό πετρέλαιο.

ΨΥΧ-ορραγεί ο κυρ Σταύρος

Οταν η -σηµερινή- κυβέρνηση ζήτησε από τους µεγαλοκαναλάρχες (και τον ίδιο) να δώσουν τα χρήµατα, που χρωστούν για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να εξαπολύσει σειρά επιθέσεων -στο πεδίο των εντυπώσεων και όχι επί της ουσίας- εναντίον του αρµόδιου για τα ΜΜΕ υπουργού, Νίκου Παππά. 

Εκείνο που δεν κατάλαβε, ωστόσο, ο Σταύρος Ψυχάρης είναι ότι τα χρόνια πέρασαν, η νέα κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγο να τον φοβάται και πως οι απόπειρες να ξαναγίνει ρυθµιστής των πολιτικών πραγµάτων στη χώρα µας, το µόνο που µπορούν να πετύχουν είναι να προκαλέσουν τη χλεύη της κοινωνίας και του αναγνωστικού κοινού. ?εν το κατάλαβε ακόµη. Θα το καταλάβει, όµως...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Διαβάστε επίσης: 


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper