Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Ελένης στο πλατό. Όλο το ρεπορτάζ.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Ελένης στο πλατό. Όλο το ρεπορτάζ.

Η  Βασίλισα της μεσημεριανής ζώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς να κάνει μια πολύα ανανεωμένη εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Πριν καλά καλά κλείσει 40 μέρες από τη γέννηση της τέταρτης κόρης της η Ελένη θα εμφανιστεί ξανά στη 13.00 ακριβώς στη συχνότητα του Alpha και άτομα από το στενό της περιβάλλον τονίζουν πως θα εκπλαγούμε από το αποτέλεσμα.

menegaki5

Η Ελένη πήρε 13 κιλά κατά τη διάρκεια της 4ης εγκυμοσύνης της αλλά έχει καταφέρει να χάσει τα περισσότερα. Πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει τη δίαιτα της Ελένης  που είχε πρωτοδημοσιευθεί στο περιοδικό «YOU». Άτομο από το στενό της περιβάλλον είπε πως η Ελένη του εκμυστηρεύθηκε το εξής: «Πήρα τον Ηλία να μου φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής για λεχώνες…. Θέλω να γίνω η Ελένη που ξέρει ο κόσμος… Πρέπει να γυρίσω fit στην εκπομπή. Θέλω να γίνω η Ελένη που ξέρει ο κόσμος», δήλωσε η Ελένη αναφερόμενη στον επί χρόνια διατροφολόγο της, Ηλία Σακκά.

menegaki4

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες πως η Ελένη ασχολείται όλη την ώρα με τη μικρή της κόρη και μάλιστα όταν την είχε επισκεφθεί στο μαιευτήριο είχε εκπλαγεί με την αγάπη και την τρυφερότητα της παρουσιάστριας: «Αυτό που είδα που σήκωσε το μωρό, το φίλησε -τα χείλια της ήταν πιο μεγάλα από το κεφαλάκι του μωρού- με τέτοια λατρεία, με έκανε και μένα να γυρίσω σπίτι και να αρχίσω να φιλάω κι εγώ το δικό μου μωρό».

menegaki2

Η παρουσιάστρια αποφεύγει τις επισκέψεις για να της ευχηθούν και να δουν την κόρη της από κοντά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «You»,  καθώς είναι γνωστή η φοβία που έχει με τις ιώσεις.

«Επειδή είναι η εποχή που είναι σε έξαρση οι αρρώστιες θέλει να κρατήσει το μωρό της μακριά από τον πολύ κόσμο, γι’ αυτό και μιλάει τηλεφωνικά με όλους προκειμένου να τους ενημερώνει για τα δικά της νέα αλλά και για της μπέμπας», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Η Ελένη είναι πανέτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στο κοινό που τη λατρεύει όπως το ίδιο ανυπομονούν και οι συνεργάτες της που είδαν τελευταία τα νούμερα της εκπομπής να πέφτουν και την Τατιάνα Στεφανίδου να κερδίζει έδαφος.

menegaki3


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper