Αναλυτικό ρεπορτάζ μετά την αποκάλυψη του Newspistol για την σχέση του Ουγγαρέζου με την Ιλένια.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μετά την αποκάλυψη του Newspistol για την σχέση του Ουγγαρέζου με την Ιλένια.

Εκείνος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, στην πρωινή εκπομπή «Mega με μία», εκείνη συνεργάζεται με την Τατιάνα Στεφανίδου στην παραγωγή «Μία» του Star. Ο κοινός επαγγελματικός χώρος τούς έφερε κοντά και οι δυο τους δεν άργησαν να καταλάβουν πως η φιλία τους θα μπορούσε κάλλιστα να... αναβαθμιστεί σε μια τρυφερή σχέση. Ετσι άρχισαν να βγαίνουν κυρίως σε στέκια όπου δεν καραδοκούν οι παπαράτσι.

Αν και λίγες εβδομάδες πριν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του νεαρού παρουσιαστή σε τρυφερά ενσταντανέ με τη Μαίρη Συνατσάκη και κάποιοι έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ τους, εκείνος ήταν ήδη... αλλού και συγκεκριμένα στο πλευρό της Ιλένιας, της κόρης του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η οποία προτίμησε τελικά τη δημοσιογραφία από τη μουσική. Οσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη ξέρουν ότι με τη Μαίρη τον ενώνει μακροχρόνια φιλία. Αλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που κι εκείνη έκανε την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο με τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηαγγελάκη, οπότε άρχισαν οι φήμες και για εκείνη περί νέου έρωτα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σχέσεις του, σε αυτή την περίπτωση ο Δημήτρης φρόντισε να μείνει μακριά από τα φλας των φωτογράφων το ειδύλλιό του με την όμορφη Ιλένια.

Βραδινή έξοδος

Πάντως πρόσφατα οι δυο τους διασκέδασαν στο μαγαζί όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Στέλιος Ρόκκος και για να μη γίνουν στόχος κάθισαν αντικριστά. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν πως κάποια στιγμή πιάστηκαν χέρι χέρι πάνω από το τραπέζι. Οι πιο παρατηρητικοί δε κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για μια φιλική χειρονομία, ωστόσο το ζευγάρι έμεινε εκεί και δεν προχώρησε σε πιο διαχυτικές κινήσεις.

Να πούμε πως η 25χρονη Ιλένια είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά της, του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μάλιστα οι δυο τους συζητήθηκαν πολύ, όταν η γλυκιά δημοσιογράφος τον συνόδευσε στον ελληνικό τελικό της Eurovision.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper