Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ρετούς και με μπικίνι στο εξώφυλλο περιοδικού: «Είναι άψογη είπε η Τατιάνα!»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ρετούς και με μπικίνι στο εξώφυλλο περιοδικού: «Είναι άψογη είπε η Τατιάνα!»

Το περιοδικό προκειμένου να αποφύγει και πάλι τα αρνητικά σχόλια περί photoshop (όπως είχε συμβεί με την περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού) ξεκαθαρίζει στον τίτλο του εξωφύλλου, πως η Σταματίνα απεικονίζεται χωρίς ρετούς, με τον Άρη Καβατζίκη να συμπληρώνει:

«Για να προλάβουμε τα κακόβουλα σχόλια, η Σταματίνα είχε πάει για την παρουσίαση του βιβλίου της στην Κρήτη και κινητοποιηθήκαμε με κάποιον τρόπο. Αυτό που είδαμε από τις  φωτογραφίες όταν έφτασαν στο γραφείο, ήταν ότι έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση όπου ακόμα και τα παιδιά στο photoshop σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει αυτό το κορίτσι μετά από δυο εγκυμοσύνες. Προφανώς κάνει πάρα μα πάρα πολλή γυμναστική. Δεν την πειράξαμε καθόλου και λέω αλήθεια».

vlcsnap-2015-05-26-15h29m45s172.jpg
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έγινε ήταν ότι περάσαμε ένα χρωματικό φίλτρο για να φαίνεται πιο γαλάζια η θάλασσα. Δεν της πειράξαμε ΤΙΠΟΤΑ. Είναι άψογη! Μερικές γυναίκες είναι πολύ προικισμένες. Δεν έγινε καμία επέμβαση».

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως «σε όλες τις φωτογραφίες ενός περιοδικού περνάμε πάντα ένα φίλτρο. Ακόμα και σε αυτές τις μικρές που βάζουμε στα κοσμικά ή στο πρόγραμμα της τηλεόρασης». Ότι το σώμα της Σταματίνας είναι άψογο και αρετουσάριστο, παραδέχτηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου λέγοντας:

«Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το σώμα της Σταματίνας! Ειλικρινά επειδή την έχω δει από κοντά, δεν την έχω δει με μαγιό, αλλά την έχω δει από κοντά. Παιδιά… η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα δέρμα το οποίο είναι καλύτερο από το να είναι βαμμένο. Έχει δέρμα μωρού, το οποίο είναι αλαβάστρινο. Με ένα απλό λιπ γκλος κυκλοφορεί και είναι καλλονή. Και αντίστοιχο είναι και το σώμα!»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper