Αναβλήθηκε η δίκη Σπυροπούλου-Λιάγκα-Σταμάτη

Αναβλήθηκε η δίκη Σπυροπούλου-Λιάγκα-Σταμάτη

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέλνει στο δικαστήριο τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, ζητώντας τους 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) κάνοντας λόγο για υποτιμητικά σχόλια μέσα από την εκπομπή τους. Στην αγωγή γίνεται λόγος για «ύπουλη λασπολογία» και άκρως προσβλητικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς τόσο ο παρουσιαστής όσο και η δημοσιογράφος και τα οποία αφορούν στην προσωπική ζωή της,

Στην αγωγή που κατέθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη κοντά στην Γιορτή των Ερωτευμένων, αναφέρονται τα εξής λόγια του Γιώργου Λιάγκα: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνει λεφτά για να τη φυλάει bodyguard», καθώς και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στο Tvnea είχε υποστηρίξει: «Θεωρώ την αγωγή έωλη και άδικη. Είμαι από τους λίγους παρουσιαστές που υποστήριξε την συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Από την απομαγνητοφώνηση της εκπομπής αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται. Έχει ήδη ενημερωθεί και κατατεθεί στον δικηγόρο μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο η συγκεκριμένη απομαγνητοφώνηση.Είναι πρωτοφανές παρουσιάστρια να κάνει αγωγή σε παρουσιαστή».

Λίγο μετά και συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια του Πρωινό, ρώτησε τη Σάσα Σταμάτη: «Εσύ παγκάρι έβγαλες το Σαββατοκύριακο;», και εκείνη του απάντησε με χιούμορ: «Εγώ μαζεύω Γιώργο! 1.000 ευρώ μου λείπουν, τις 259.000 τις βρήκα…».

Δέκα περίπου ημέρες μετά το περιοδικό Hello παρουσιάσε τα στιγμιότυπα μιας απρόσμενης συνάντησης μεταξύ των Λιάγκα, Σκορδά και Σπυροπούλου στα νότια προάστια.

menegaki liagas spiropoulou hello (1)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά για την αγωγή στον Λιάγκα, στις 2 Μαρτίου, όπου ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

«Έκανα αγωγή μετά από τρία χρόνια. Γι’ αυτά που έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια Όταν υπάρχει μια οικογένεια από πίσω και αγαπημένα πρόσωπα και θίγεται η υπόληψη σου κάτι πρέπει να κάνεις. Και ειδικά όταν υπάρχει μια ανήλικη αδερφή που πηγαίνει στο σχολείο κι ακούει διάφορα. Η οικογένειά μου με ώθησε. Είχε φτάσει σε ένα σημείο που δε μπορούσε άλλο. Δεν με νοιάζει αν με πουν κακή παρουσιάστρια, άσχημη, κακοντυμένη. Εφόσον έχω επιλέξει μια δουλειά και είμαι έτοιμη και ανεκτική για κριτική πάνω σε αυτήν όχι για τη ζωή μου. Αυτά που έχουν πει ότι είμαι ένα κοριτσάκι που… Με ενόχλησε πολύ. Δεν πληρώνομαι από κάποιον για υπηρεσίες, αλλά για τη δουλειά μου», δήλωσε η ίδια.

Ενώ για τη συνάντησή τους σχολίασε: «Πάντα τον χαιρετούσα τον Γιώργο, τώρα δεν ξέρω τι άλλαξε. Μου είπε κάποια πράγματα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν ζήτησε συγγνώμη γιατί δε θεωρεί ότι έχει κάνει λάθος. Δεν μου είπε ότι του ξέφυγαν αυτά που είπε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ξέρουν να λένε συγγνώμη».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper