Ο γάμος του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη με τις χορηγίες φίλων τους και το γλέντι με τη Θώδη

Ο γάμος του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη με τις χορηγίες φίλων τους και το γλέντι με τη Θώδη

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς βρέθηκαν στο Μενίδι, στον πολυχώρο View Hall, στις 8 το βράδυ, θέλοντας να τους τιμήσουν και να τους δώσουν θάρρος και αγάπη για να συνεχίσουν με ακόμα πιο ωραίο τρόπο την κοινή τους ζωή, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαναό και την επιχειρηματία Δέσποινα Ταρατορίδου.

barkoulis gamos

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν ο Γιώργος Μεσσάλας με τη σύζυγό του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η Έφη Θώδη –οι δυο τους μάλιστα τραγούδησαν, διασκεδάζοντας τους περίπου 200 καλεσμένους με τις επιτυχίες τους.

barkoulis gamos2

Η Μαρία Μπάρκουλη μάλιστα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο ανέβασε το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ της στο facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φίλους τους, που με τη βοήθεια και τις… χορηγίες τους κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Δείτε το μήνυμά της:

mairi mparkouli gamos mhnyma

Η ίδια, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε: «Ήρθαν όσοι πραγματικά μας αγαπούσαν. Δεν θέλω να μείνω στο γεγονός ότι αρκετοί συνάδελφοι του Ανδρέα δεν ήρθαν να τον τιμήσουν. Όλο αυτόν τον καιρό ακούσαμε πάρα πολλά. Γιατί να παντρευτούμε, που θα βρούμε τα λεφτά και ότι το κάνουμε για τα δώρα. Εγώ έχω να πω σε όλους αυτούς ότι το χτένισμα,το νυφικό, το κουστούμι, οι βέρες είναι όλα χορηγία φίλων μας. Δεν είχαμε χρήματα να αγοράσουμε μόνοι μας τίποτα και είχα ξεκαθαρίσει ότι δώρα δεν θέλουμε. Δεν είχαμε τη δυνατότητα για έναν τέτοιο γάμο. Εμείς θα παντρευόμασταν στο σπίτι, αλλά η φίλη μας η Δέσποινα όταν το άκουσε αυτό αποφάσισε να μας παραχωρήσει το ViewHall και έγινε και κουμπαρά μας»

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως η πρωτότυπη μπομπονιέρα «Φίνος Φίλμ», έκλεψε όλες τις εντυπώσεις:

mpomponiera gamos mparkouli

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper