Σειρηνάκης: «Εχω πρωταγωνίστριες με μεταπτυχιακά»

Σειρηνάκης: «Εχω πρωταγωνίστριες με μεταπτυχιακά»

Πόσο καιρό ασχολείσαι με τις ταινίες πορνό;
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Πριν από αυτό, δούλευα σε πολυεθνική. Έχω πάρει bachelor στο μάρκετινγκ και στη διοίκηση επιχειρήσεων.
 
Ο λόγος που σε έκανε να ασχοληθείς με το αντικείμενο ήταν επειδή σου αρέσουν πολύ οι γυναίκες ή γιατί διαπίστωσες κάποιο κενό στην ελληνική παραγωγή ερωτικών ταινιών;
Όλα μαζί. Από πιτσιρικάς έβλεπα ότι κανένας δεν έχει τα κότσια να κάνει πορνό στην Ελλάδα. Πιο πολύ το έκανα για τον τσαμπουκά. Ποτέ δεν κοίταξα πόσα λεφτά βγάζω. Τα χρήματα, αν κάνεις σωστά αυτό που αγαπάς, έρχονται.
 
Είναι ταμπού για τους γονείς σου η δουλειά που κάνεις;
Οι γονείς μου είναι πολύ περήφανοι. Μου έχουν δώσει την παιδεία που έχω. Ποτέ δεν υιοθέτησα το ελληνικό σύστημα. Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου και ποτέ δεν δήλωσα ότι κάνω άλλη δουλειά. Στην Ελλάδα όλοι παριστάνουν κάτι άλλο. Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Είναι η κουλτούρα μας τέτοια.
 
Λένε ότι οι πρώτοι στα όργια είναι όσοι το παίζουν καθωσπρέπει. Συμφωνείς;
Αυτό που με εξοργίζει είναι το ψέμα και η υποκρισία. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο κρεβάτι τους από τη στιγμή που δεν με ενοχλούν.
 
Οι πορνό ταινίες που γυρίζεις θεωρούνται τέχνη;
Γιατί να θεωρούνται τέχνη και να παίρνουν μέχρι και Όσκαρ τα θρίλερ, όπου πολλές φορές βλέπουμε τους δολοφόνους να κατακρεουργούν γυναικεία κορμιά, ενώ όσοι φιλούν ένα στήθος να θεωρούνται παράνομοι και δακτυλοδεικτούμενοι. Κατακρίνουν κάτι που το κάνουν κάθε βράδυ στην κρεβατοκάμαρά τους.
 
Ζηλεύουν οι γυναίκες όταν ανακαλύπτουν ότι οι άντρες τους βλέπουν πορνό ταινίες;
Όχι βέβαια. Καταρχήν οι τσόντες έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μπορείς να μάθεις πράγματα μέσα από αυτές. Μπορούν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι στην ερωτική του ζωή.
 
Οι ταινίες αυτές όμως δεν έχουν καθόλου συναίσθημα.

Αν θέλουν συναίσθημα, ας δουν το «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ». Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε ό,τι μας αρέσει.
 
Ποιες γυναίκες κάνουν καλό σεξ και ποιες όχι;
Το σεξ είναι τελείως εγκεφαλικό. Όλοι με ρωτούν «πώς να της κάνω έρωτα;» Απαντάω ότι το θέμα είναι να μπεις στο μυαλό της. Άπαξ και το καταφέρεις, ό,τι και να κάνεις μετά θα της αρέσει.
 
Τελικά, ποιοι κάνουν καλό σεξ;
Οι ανέμελοι. Έχει να κάνει με το εάν «το έχεις» και με τη συμπεριφορά φυσικά. Εγώ, για παράδειγμα, διαλέγω τους πρωταγωνιστές μου βάσει χαρακτήρα και όχι βάσει αναλογιών.
 
Το μέγεθος δεν μετράει;
Όχι βέβαια. Αν ο άντρας είναι ΧΧL και δεν μπορεί να επικοινωνήσει, έχει ξενερώσει τη γυναίκα στο πρώτο δευτερόλεπτο.
 
Άρα οι πρωταγωνιστές σου έχουν υψηλό IQ;
Όχι όλοι. Οι περισσότεροι όμως είναι ευφυείς.
 
Οι Έλληνες είναι συντηρητικοί στο κρεβάτι τους;

Είναι πολύ θερμός λαός. Aπλώς είμαστε ψεύτες. Ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε και όλοι κρίνουμε τους γύρω μας, χωρίς να έχουμε γνώθι σαυτόν και χωρίς να κοιτάζουμε εμάς πρώτα.
 
Για να ιδρύσεις μια εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό, σημαίνει ότι ξέρεις καλά να κάνεις σεξ ή ότι είχες πολλές ερωτικές εμπειρίες στη ζωή σου;
Σίγουρα πρέπει να ψυχολογείς καλά και να διαβάζεις τον άλλο για να μπορέσεις να τον κοουτσάρεις. Ο σκηνοθέτης είναι προπονητής. Για να αποδώσει μια γυναίκα καλά στην ερωτική σκηνή, πρέπει να την καθοδηγήσεις σωστά. Να ξέρεις πώς θα της μιλήσεις, πώς θα της συμπεριφερθείς. Τους ανεβάζεις και λειτουργούν καλύτερα.
 
Στις ταινίες σου πρωταγωνιστούν κυρίως λαϊκά παιδιά;
Όχι. Μερικές από τις πρωταγωνίστριες μου είναι πολύ ψαγμένες. Κορίτσια με τρία πτυχία και μεταπτυχιακά.


Ο κόσμος θεωρεί τους άντρες που παίζουν σε πορνό περισσότερο αρσενικά, ενώ τις γυναίκες πόρνες. Σωστό ή λάθος;

Σωστό, αλλά λάθος. Για μένα πόρνη είναι μια γυναίκα που λέει ψέματα. Μια νοικοκυρά που κερατώνει τον άντρα της. Η κοροϊδια για μένα ή μεγαλύτερη πορνεία. Δεν παίζουν ρόλο τα πτυχία, αλλά η συμπεριφορά. Στις ταινίες μου έχουν παίξει από γυναίκες που δουλεύουν σε τράπεζα, καθηγήτριες πανεπιστημίου, κοπέλες της διπλανής πόρτας μέχρι και ιερόδουλες.

Πιστεύεις στην παροιμία "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι";
Δεν υπάρχει νόμος για τίποτα. Όμως συνήθως όσες έχουν ύφος και νομίζουν ότι είναι θεές στο σεξ αποδεικνύονται οι χειρότερες. Στα μέρη μου λένε "ο καλός εραστής και ο φονιάς δεν μιλάνε". Η έπαρση και η αλαζονεία συνοδεύονται από τη βλακεία. Ο έξυπνος επίσης δεν καταδέχεται να είναι πονηρός.


Ξέρεις καλά τις γυναίκες;
Δεν θα το απαντήσω εγώ. Ρώτησε τις ίδιες.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper