19 χρόνια μετά στο νεκροταφείο. "Μαμά σ αγαπώ" ξέσπασε με λυγμούς ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

19 χρόνια μετά στο νεκροταφείο. Μαμά σ αγαπώ ξέσπασε με λυγμούς ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συνοδευόμενος από τον καλό του φίλο, γνωστό casting director Νίκο Βασιλάκη και τη σύντροφό του, καθηγήτρια γαλλικών Γρηγορία Αυγερινοπούλου ο Γιάννης άφησε ένα μπουκέτο με λουλούδια στον τάφο της εθνικής μας σταρ νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, θέλησε να μοιραστεί αυτή την ιδιωτική στιγμή με χιλιάδες φίλους του στο facebook. Ετσι, έβαλε τον Νίκο Βασιλάκη να τον τραβήξει φωτογραφίες μαζί με τη Γρηγορία, τις οποίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στo facebook.

«Δεκαεννιά χρόνια χωρίς εκείνη. Ομως για μένα δεν "έφυγε". Είναι δίπλα μου κάθε στιγμή. Και το πιο όμορφο είναι πως συνεχίζει να μας δίνει αισιοδοξία, αγάπη και να μεγαλώνει νέες γενιές. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της. Δεν την ξέχασε κανείς, και τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί της» σημείωσε ο ίδιος στην ανάρτησή του. «Αλίκη, μάνα, σε ευχαριστώ για ό,τι πρόσφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις. Θα είσαι ανάμεσά μας για πάντα. Σ' αγαπώ» συμπλήρωσε αμέσως μετά, ολοκληρώνοντας με γλυκό τρόπο την αφιέρωσή του στη μνήμη της.

Χωρίς τους θείους της

Αξίζει να σημειωθεί πως και τούτη τη χρονιά ο Γιάννης εμφανίστηκε στον τάφο της Αλίκης στο Α' Νεκροταφείο χωρίς τους θείους του, Τάκη και Αντώνη Βουγιουκλάκη. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τα δύο αδέλφια της αξέχαστης ηθοποιού είχαν επιλέξει το 2014 να κάνουν επιμνημόσυνη δέηση ξεχωριστά από τον ανιψιό τους.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να τελεστούν δύο διαφορετικά μνημόσυνα για τη Βουγιουκλάκη την ίδια μέρα, πλην όμως σε άλλες ώρες. Φαίνεται πως ο γιος και τ' αδέλφια της εθνικής μας σταρ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, δεν διατηρούν πλέον τις καλύτερες σχέσεις. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αλλωστε, οι ίδιοι προσπαθούν να κρατούν τα οικογενειακά θέματά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper