Γιώργος Καραβατάκης: Η Easystarter , τα τηλεοπτικά γυρίσματα και τα μελλοντικά σχέδια.

  • 28/07/2015 - ΕΛΛΑΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Γιώργος Καραβατάκης: Η Easystarter , τα τηλεοπτικά γυρίσματα και τα μελλοντικά σχέδια.

Ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα και με σχέδια που αρχίζουν να ανακοινώνονται σιγά - σιγά. Νέο εγχείρημα η Easystarter


Ήρθε η στιγμή της επόμενης μεγάλης ιδέας. Κάποιες από αυτές αξίζουν θαυμασμό και κάποιες αξίζουν εκατομμύρια ευρώ. Δες το όνειρό σου να πραγματοποιείται. Αν θέλεις να δεις την ιδέα ή το project σου στην λίστα με την πρώτες χρηματοδοτήσεις, συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EASYSTARTER;

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αλλά και να στηρίξουμε μέσα από την «μαζική χρηματοδότηση», τις Ιδέες των ανθρώπων, που προορίζονται για να αλλάξουν ή και να αναβαθμήσουν τον κόσμο που ζούμε. Αν νιώθετε κι εσείς το ίδιο, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ελπίζουμε πως θα σας βοηθήσει ώστε να ξεκινήσετε το δικό σας Project, το δικό σας όνειρο ή την δική σας μοναδική ιδέα. Είτε πρόκειται για ταινία, τραγούδι, το επόμενο Angry Birds, μια μοναδική επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο, που ζούσε μέχρι τώρα στην φαντασία σας και πλέον ήρθε η στιγμή να πάρει "σάρκα και οστά".

Υπάρχει μια δύναμη στον κόσμο, η οποία δε μοιάζει με καμία άλλη. Τόσο μοναδική που ξεπερνά κάθε φαντασία. Τόσο ισχυρή που μπορεί να αλλάξει ζωές και ακούει στο όνομα "Η δύναμη των πολλών". Εκεί πιστέψαμε και εμείς στην Easystarter και δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη πλατφόρμα «χρηματοδότησης» στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει καθημερινά πως όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα πάντα είναι πιθανά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΙΔΕΑΣ


Θέλετε να υποστηρίξετε μια από τις επαναστατικές Ιδέες ή/ και Projects της Easystarter http://www.easystarter.com; Ανακαλύψτε την Ιδέα ή το Project που ανταποκρίνεται στο δικό σας όραμα και κερδίστε ηθική αναγνώριση, αλλά και μοναδικά δώρα και προσφορές, από τους Δημιουργούς προς τους Χρηματοδότες τους.

Θέλετε να ολοκληρώσετε μία μουσική παραγωγή, ένα βιντεοπαιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο σας εμπνέει και κατευθύνει τη ζωή σας τον τελευταίο καιρό; Βρείτε Χρηματοδότες μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα της Eaystarter http://www.easystarter.com/ και επιβραβεύστε τους, κάνοντας την Ιδέα ή το Project σας πράξη!

Έχετε μία πρωτότυπη Ιδέα ή ένα καινοτόμο Project στο μυαλό σας, και δε βλέπετε την ώρα να γίνουν πραγματικότητα; Αν έχετε στραφεί παντού χωρίς αποτέλεσμα, δοκιμάστε τώρα να συνδεθείτε με την Easystarterhttp://www.easystarter.com/ και δείτε τις Ιδέες και τα Projects σας να υλοποιούνται σε χρόνο μηδέν!

Η Easystarter είναι ο πολύτιμος σύμμαχος όλων των νέων Δημιουργών, που αγωνίζονται να προωθήσουν την Ιδέα ή το Project τους στο ευρύτερο κοινό. Δείτε εδώ http://www.easystarter.com/ πως θα βρείτε όχι μόνο την απαραίτητη Χρηματοδότηση, αλλά κυρίως ένθερμους υποστηρικτές που δε θα διστάσουν να ενισχύσουν, με κάθε τρόπο, τα σχέδιά σας!



Μάλιστα πριν λίγες μέρες είδαμε τον Γιώργο να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα  κάτω απο την Ακρόπολη και ακόμη μένει "κρυφό" το πότε θα μεταδοθούν αλλά και τι ήταν αυτό ακριβώς που γυρίζανε με το συνεργείο και την παρουσία σκηνοθέτη. Αναμένουμε νεότερα και μαθαίνω ότι έρχονται μια δυο κινήσεις που θα συζητηθούν ιδιαίτερα.
George Karavatakis's photo.
Nikolaos Koklonis's photo.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper