Josephine: " Η ζωή είναι γεμάτο πράγματα και θέλω να τα δοκιμάσω όλα, ότι υπάρχει!"

  • 05/08/2015 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Josephine:  Η ζωή είναι γεμάτο πράγματα και θέλω να τα δοκιμάσω όλα, ότι υπάρχει!

Για την συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο:
«O Γιάννης Πλούταρχος είναι τρομερός άνθρωπος και το περιβάλλον που δουλεύαμε μαζί ήταν έτσι πολύ οικογενειακό. Λέει πάντα πολύ ωραία την γνώμη του. Δεν μιλούσαμε κάθε ημέρα, αλλά στην αρχή στις πρόβες είχαμε πει κάποια πράγματα, αλλά γενικά του αρέσει πολύ η φωνή μου. Ήταν ωραία εμπειρία!»
 
Για τον χαρακτήρα της και την δουλειά της:
«Γενικά το λιοντάρι είναι το ζώο που με εκπροσωπεί και το έχω κάνει και τατουάζ στο χέρι μου. Είναι και το ζώδιο μου. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ήρεμη. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ήρεμη δύναμη, δεν ξέρω. Στην δουλειά μου αγχώνομαι πολύ και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Περνάω φάσεις κάθε φορά, κάθε χρόνο φτιάχνω και άλλα πράγματα»
 
Για τις ρίζες της:
«Η μαμά είναι από το Λίβανο και ο μπαμπάς από την Γερμανία. Είναι ο παππούς μου Γερμανός και η γιαγιά μου είναι Ελληνίδα από τον Πειραιά. Εγώ γεννήθηκα εδώ και μεγάλωσα εδώ. Δεν έμαθα ποτέ να μιλάω Λιβανέζικα» 
    
Για την ιδιότητα ως παρουσιάστριας στο MAD:
«Ήμουν παρουσιάστρια στο ΜAD, τώρα σταμάτησα για λίγο για ξεκούραση. Δεν έφτανε πάρα πολύ ο χρόνος μου και έπρεπε να συγκεντρωθώ πιο πολύ στη μουσική. Σπουδάζω κιόλας marketingmanagement. Κάνουμε όμως κάποια πραγματάκια. Πχ παρουσιάσαμε μια εκπομπή στην Κύπρο με Κώστα Μαρτάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο»
 
Για τα extreme της Josephine:
«Από μικρή παίζω μπάλα σαν τρελή! Παρακολουθώ μπάλα και μου αρέσει! Λατρεύω το sky diving! Είναι πολύ ωραίο, έχω 90 άλματα και έχω και δίπλωμα! Στην αρχή είχα φόβο. Μου έλεγαν λοιπόν τα αγόρια ότι δεν μπορώ να το κάνω, ε είναι να μην με πεισματώσεις εμένα!»
 
Για τη Eurovision:
«Δεν ήμουν έτοιμη για τη Eurovision τότε . Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμη ακόμα για Eurovision. Θέλω να νιώσω έτοιμη για να κάνω κάτι.
 
Η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει φωνάρα. Την σέβομαι πάρα πολύ»
 
Περνάω φάσεις γενικά όλη την ώρα. Ότι ζω το γράφω. Έχω πονέσει γενικά για κάποια πράγματα και ένιωσα ότι θέλω να τα εκφράσω με στίχους»
 
Για της διατροφικές της προτιμήσεις και πως διατηρεί την φόρμα της:
«Πεθαίνω για την σοκολάτα. Τρώω κάθε ημέρα σοκολάτα. Εγώ έχω ένα καλό, δεν θα φάω ψωμί, κέικ, πολλά μακαρόνια αλλά η σοκολάτα δεν με παχαίνει. Ένα περίεργο πράγμα. Ενώ κέικ, μακαρόνια είναι από τις τροφές που με παχαίνουν.
 
Γυμνάζομαι κάνω Hot Yoga! Δεν μπορώ το γυμναστήριο καθόλου, θέλω να είμαι έξω. Δεν μου αρέσουν τα συνηθισμένα.
Η ζωή είναι γεμάτο πράγματα και θέλω να τα δοκιμάσω όλα, ότι υπάρχει!
 
Για το music festival στη Βουλγαρία:
«Είχε συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Πέρασα από τους 120 στους έξι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Είχα διαγωνιστεί με το «Turn of the lights», με ένα ελληνικό κομμάτι και μία μπαλάντα. Έπρεπε να πω τρία κομμάτια.
και τώρα ο τελικός είναι τον Οκτώβριο στη Ρωσία και θα διαγωνιστώ ανάμεσα σε 23 χώρες! Νομίζω θα είναι πολύ ωραία. Μου γράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ένα κομμάτι πολύ ωραίο και θα το κάνουμε στα Ιταλικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Η μουσική που ακούω και τραγουδάω είναι πιο πολύ για έξω, πιστεύω μου ταιριάζει.»
   
Για την Panik Records:
«Μου αρέσει πάρα πολύ η συνεργασία μου με την Panik Records και την νιώθω σαν οικογένεια μου. Ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα από Σεπτέμβρη!»
 
TO NEO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ JOSEPHINE «ΠΡΟΣΕΧΩΣ» ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper