Πως υποδέχτηκε το Lesvos post την αποστολή του Παντελή Παντελίδη στην Μυτιλήνη;

Πως υποδέχτηκε το Lesvos post την αποστολή του Παντελή Παντελίδη στην Μυτιλήνη;

Στην Μυτιλήνη προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όλο το team του Παντελή Παντελιδη μαζί με τον γνωστό Δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης που παρά την μεγάλη επιτυχία και τον πανζουρλισμό που παρατηρείται στα live μουσικά προγράμματα και εμφανίσεις του, παραμένει σεμνός και προσγειωμένος, σήμερα  Τέταρτη 05 Αυγούστου 2015   εμφανίζεται στο OXY CLUB , όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, στη Λέσβο για μία μοναδική live εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μάλιστα φωτογραφήθηκε στην αίθουσα αναμονής του Ελ. Βενιζέλος με τον Μυτιληνιό γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη

Μόλις μαθεύτηκε η είδηση του ερχομού του Παντελή Παντελίδη στο OXY CLUΒ στην Πέτρα Λέσβου,επικράτησε ένας χαμός που έφερε και το sold out στο μαγαζί.


Μαζί με τον τραγουδιστή εκτός από τον Θοδωρή Φέρρη, την Στέλλα Καλαντζή και την Έλενα Δομάζου είδαμε  όλη την αποστολή με τον μετρ Στέλιο Ντούρα , τον οικονομικό διευθυντή Ανδρέα Χατζηχρήστο κα την μπάντα.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από πληροφορίες που έχουμε από τους ιδιοκτήτες του OXY CLUB είδη τα εισιτήρια που έχουν βγει στην κυκλοφορία είναι πολύ λίγα στον αριθμό καθώς ειδικά τις πρώτες ημέρες γινόταν πανικός στα καταστήματα που τα προπωλούσαν παρά το αυξημένο της εισόδου στα 20€. Να τονίσουμε ότι όπως μας δηλώσαν οι διοργανωτές αναμένονται πολλές εκπλήξεις και ένα μαγικό βράδυ υπό το φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού.

 Ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, διαμορφώθηκε  ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό event….…


 Το LesvosPost.com  βρίσκεται στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην Λέσβο και θα καταγράψει από κοντά τις κινήσεις τουτραγουδιστή..

πηγή Lesvos post


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper