Μαρία Ματσούκα: Εξηγεί το λόγο που η αδελφή της, Δήμητρα, δεν έχει παντρευτεί ακόμα

Μαρία Ματσούκα: Εξηγεί το λόγο που η αδελφή της, Δήμητρα, δεν έχει παντρευτεί ακόμα

Κάνετε όνειρα για ένα παιδί;

Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό. Θέλω τουλάχιστον δύο, για να έχουν αδέλφια. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα! Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού.

Η αδελφή σου, η Δήμητρα, είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου;

Ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή μου το ξέρει η αδελφή μου. Τα πάντα. Μου δίνει πολύ καλές συμβουλές. Έχει ένα στοιχείο που έχω πάρει από εκείνη: μπαίνει στη θέση του άλλου. Έχει ολοκληρωμένη σκέψη. Εγώ καμιά φορά είμαι παρορμητική και βιάζομαι να κρίνω. Η αδελφή μου είναι σοφή. Εκείνη το περίμενε ότι θα παντρευτώ με τον Θέμη, έβλεπε πόσο αρμονική ήταν η σχέση μας. Έχει την καλύτερη γνώμη για εκείνον, τον συμπαθεί πολύ, κάνουν πλάκες.

Την αδελφή σου θα την παντρέψεις;

Όταν αποφασίσει η ίδια να παντρευτεί, θα το κάνει. Ευκαιρίες για γάμο είχε, αν ήθελε, θα είχε συμβεί. Αν μελλοντικά θέλει, θα γίνει. Είναι στον άνθρωπο. Την αδελφή μου την ενδιέφερε πρώτα η καριέρα της και κατάφερε να την κάνει. Μιλάει συνήθως για τη δουλειά της και όχι για τα προσωπικά της. Όταν της το «βγάλει» κάποιος, θα το κάνει και φυσικά θα το μάθω πρώτη! (γελάει).

Το τραγούδι το έχεις αφήσει οριστικά; Με τι ασχολείσαι τώρα;

Ουσιαστικά έχω σταματήσει από το 2011. Είχα ασχοληθεί τυχαία, άκουσα για μια οντισιόν στα Αστέρια, πήγα και με πήραν. Ανήκα σε δισκογραφική εταιρεία και είχα βγάλει κάποια τραγούδια. Αλλά δεν μου άρεσε το ξενύχτι. Έκανα αυτήν τη δουλειά πέντε χρόνια και σταμάτησα. Μου αρέσει το κανονικό ωράριο, το κανονικό καθημερινό πρόγραμμα. Από μια ηλικία και μετά μόνο έτσι ένιωθα καλά. Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και όλα τα τεχνικά επαγγέλματα πάνω στο σινεμά και την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια είμαι σε συνέδρια, είμαι βοηθός. Παράλληλα φτιάχνω μαζί με την κολλητή μου, την Άννα, κάποια χειροποίητα ξύλινα αντικείμενα, είτε για φίλους που μου τα παραγγέλνουν είτε για καταστήματα. Πιάνουν τα χέρια μου, έχω το εργαστήρι στο πατρικό μου. Τώρα φτιάχνω και e-shop για να το εξελίξω. Με ενδιαφέρει πολύ και η τηλεόραση, το «μπροστά» στο φακό. Θα μου άρεσε πολύ να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα. Έχω κάνει κάποια δοκιμαστικά στο παρελθόν και είχα περάσει πολύ καλά. Είμαι της «παρέας» και θα ήθελα να μου συμβεί.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper