Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα ο Β. Μεϊμαράκης

Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα ο Β. Μεϊμαράκης

Δύο τηλεοπτικές "τηλεμαχίες" μία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μία, προσωπικά, με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε, πριν λίγα λεπτά, σε διάγγελμά του ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Ο Πρόεδρος της Ν.Δ., στην αρχή του διαγγέλματός του, αναφέρθηκε στους τρεις άξονες, «που πρέπει να στηριχθεί το νέο ξεκίνημα της Πατρίδας»: Πρώτος, η διασφάλιση κλίματος πολιτικής σταθερότητας, δεύτερος οι συναινέσεις και συνεργασίες «όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της Χώρας» και τρίτος, η εφαρμογή ενός νέου Εθνικού προγράμματος «μεγάλων αλλαγών». 

«Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να πετύχει πολλά, όλοι μαζί όμως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, καλώντας όλους τους Έλληνες σε Εθνική συστράτευση και «σκληρή και συλλογική δουλειά», ζητώντας, ταυτόχρονα, να αποφευχθεί η πόλωση, η παραπληροφόρηση και η εξαπάτηση των Ελλήνων, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. 

Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε τα δύο debate - ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα προσωπικά με το κ. Τσίπρα. «Χρειάζεται ανοιχτός διάλογος, καθαρές κουβέντες. Ζητώ, λοιπόν, να υπάρξουν τουλάχιστον δύο debate - ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον κ. Τσίπρα». 

Αναφορικά με το debate με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως, δέχεται «όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει, φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος».

«Τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε για την Ελλάδα, τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε για τους Έλληνες, είναι το ερώτημα που θέλουν οι Έλληνες να τους απαντήσουμε», συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, τονίζοντας την ανάγκη για ένα συναινετικό κλίμα.

Κλείνοντας το διάγγελμά του, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί με τη Ν.Δ., «για την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της δημιουργίας, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης» και να ολοκληρώσει λέγοντας:

«Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά».


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper